اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار 4046 (PHASE DETECTOR II)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار 4046 (PHASE DETECTOR II)

بنده هم از شما به خاطر شرکت در این بحث تشکر می کنم.
    منظور من از این که حلقه بسته نیست اینه که ورودی comp in از vco out گرفته نشده.
    و ورودی های comp in و sign in دو تا سیگنال مجزا هستند.
    منظور از استیت ماشین اینه که :
    چون دو تا فرکانس ثابت وبا هم برابرند پس لبه های بالا رونده هر دو با هم مساویه
    پس با یه لبه بالا رونده, یکی از چارج پمپ ها رو شن می شه و لبه ی بالارونده سیگنال دیگه
    همون چارج پمپ رو خاموش می کنه بدون این که چارج پمپ دیگه رو روشن کنه.
    باز هم لبه ی بالا رونده ورودی اول میاد و دوباره همون چارج پمپ روشن میشه و ...

پس اون یکی چارج پمپ اصلا روشن نمی شه.

یه شکلی هست تو دیتا شیت به اسم Fig.6 State diagram for comparator 2.
    این شکل نحوه کار state mashine رو شرح می کنه که من نحوه اضافه کردن عکس رو بلد نبودم.
    باز هم اگه فکر می کنید میشه , انجام بدید به ما هم بگید.

ا

ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
    هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
    گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

آها. شما منظورتون رو درست نگفتید. واقعاً بحث جالبی شد. دمت گرم
      نه دیگه ببین عزیز، قرار بود دوتا هم فرکانس باشن و اختلاف فاز داشته باشن دیگه. پس لبه ها با هم برابر نیست.
      در ضمن این که شما می فرمائید تقریباً درسته، یعنی اگه لبه ها روی هم بیفته (معمولاً حالتی که لبه های بر عکس روی هم بیفتن) خروجی درست نشون نمی ده، اما اشتباهت اینه که می گی اون دیگه درست کار نمی کنه. نه، ببین، این جوری که پیش بیاد، خروجی اصطلاحاً ابهام داره. که این ابهام برای هر نوع PD یه مدلیه، که باید تو دیتاشیت نیگاه کنی ببینی چنده. معمولاً تو نقطه های پرش این جوری میشه.
      در ضمن دیگه تا ابد نمی مونه. پالس بعدی که بیاد دوباره خرابش می کنه، یه چندتا پالس بعدش درست میشه. اما خوب دیگه اون موقع دیره دیگه
      دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

طرف که دنبال جوابش نمیاد پس اصلا ولش کن .
        خودت چطوری؟ بچه ها خوبن ؟ الحمد للله.
        ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
        هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
        گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...