اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یاری در طراحی سینتی سایزر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یاری در طراحی سینتی سایزر

به نام خداوند جان وخرد
    درود
    من پروژ ه ایی را گرفتم در باره طراحی سینی سایزر در محدوده ی فرکانس 1( تا 2 )MHZ با پله های 100KHZو با توجه به دیتا شیت ای سی 4046 تمام طراحی ها را اتجام دادم ولی نمی دانم جه اعدادی را به ای سی 4059 به یاری میکرو بار کنم که بتوانم پله های 100 KHZ را تولید کنم . :angry:

شاد باشید

پاسخ : یاری در طراحی سینتی سایزر

مرا یاری کنید

دیدگاه

پاسخ : یاری در طراحی سینتی سایزر

نقشه ای که در پست اول قرار داده اید، چندان واضح نیست. اما روال کلی به صورت زیر است:

1- المانهای تعیین کننده فرکانس VCO را بگونه ای طراحی کنید بتواند محدوده فرکانسی 1 تا 2 مگاهرتز را تامین کند.
      2- برای داشتن پله های 100 کیلوهرتز، نیاز به یک فرکانس مرجع با همین مقدار دارید که باید به طریقی ساخته شود و به ورودی اول Phase detector اعمال شود.
      3- ضریب N در سینتی سایزر مفروض شما، در محدوده 10 تا 20 است و تقسیم کننده متغیر باید این محدوده از ضریب تقسیم را با فرمان میکروکنترلر تامین کند.
      4- Loop filter باید متناسب با محدوده فرکانسی و پله تغییرات و پایداری خروجی و Lock time و موارد دیگری طراحی شود که در این مورد می توانید از اطلاعات 4046 کمک بگیرید.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X