اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اسکنر رادیویی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اسکنر رادیویی

توی سایت bisim.org یک سری اسکنر ۱۰۰-۲۰۰۰ مگا هرتزی معرفی کرده میخواستم ببینم
    اینها توی ایران پیدا میشه یا اصلا قانونی هست من خیلی علاقه مند به داشتن یکی شون هستم

پاسخ : اسکنر رادیویی

سلام
    این یه شرکت ایرانی هست که کارش وارد کردن تجهیزات مخابراتی هست
    قبلا دو یا سه شرکت تو ایران وارد کننده و سازنده بیسیم داشتیم ولی بدون مجوز به کسی بیسیم نمیدادند
    این شرکت هم اگه واقعا کارش قانونی باشه پس ............
    اما تا جایی که بنده اطلاع دارم ' داشتن اسکنر فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
    اگه تونستید با اون شرکت تماس بگیرید یا به بنده بگید تا تماس بگیرم
    ممنون
    ادرس سایتشون رو فکر کنم داشته باشم

دیدگاه

یک مسئله هم خدمتتون عرض کنم
      شما با داشتk هر نوع اسکنری نمیتوانید هر فرکانسی رو بگیرید
      مثلا بعضی از باندهای نظامی یا دولتی یا .. انقدر طول مکالمه شان کوتاه است که بسادگی با یه اسکنر معمولی قابل یافتن نیستند
      شاید مثلا اسکنر شما از 100 تا 1000 مگ رو تو 5 دقیقه بگرده اونوقت پیدا کردن یه ادمی مثل بنده که طول مکالمه اش 3 ثانیه است یکم مشکل میشه

دیدگاه

شما یه vco خوب برا اینکار احتیاج دلری
        به فرض اگه هر vco که بتونی بسازی 30 ماهرتز پهنای باند داشته باشه اون رنجی که فرمودی رو به این تقسیم کن بین چند تا vco نیاز داری
        بنده فعلا بصورت گسسته . مثلا از 133mhz تا 170mhz .
        یا از 800mhz تا 850mhz رو ساختم
        همین حالا که دارم این متن رو برای شما مینویسم روی محدوده vhf رو پهلوم اماده و روشن دارم

دیدگاه

اگه کسی دوست کار کنه روی فرکانسهای 145.8 تا 146 و 433.825 تا 433.9875 تقریبا ازاد هست

یه شرکت یا شاید چندتا دارن بیسمهای با فرکانس 433 که دقیقش رو بالا گفتم رو وارد و میفروشند
          نمونش این تاکی واکی های جنرال هست که من از اونها خریدم با قیمت 90 هزار تومن و بردش حدود 500 متر هست و برای کار های ساختمانی و صنعتی و کوه نوردی میشه استفاده کرد

دیدگاه

یه مدار با عنوان فرستنده 147 مگاهرتز روی قسمت دانلود سایت اریانا گذاشتم
            شما کرستالهای اون رو به سادگی گیر نخواهید اورد
            پس میتونید برای اسیلاتور گیرنده یه سینتی سایزر بسازید و اون رو تبدیل به یه اسکنر کنید

دیدگاه

خیلی ممنون آقای امنی
              من رشته الکترونیک نیستم واسه همین منظور از vco رو نفهمیدم؟
              چطور میتونم یک رادیو معمولی رو رنجهای بیشتری ازش بگیرم؟

دیدگاه

vco یعنی یه نوسان ساز که فرکانسش با ولتاژ قابل کنترل باشه
                باید قسمتهای اسیلاتور محلی LO رو تغییر بدی که پیدا کردنش بستگی به تجربه شما داره
                یه مدت من با تغییر یکی از سیم پیچهای رادیو های اتواسکن جیبی که تو بازار زیاد شده و قیمتش هم دو سه هزار تومن بود میتونستم رنج فرکانسی رو به داخواهم تغییر بدم سعی میکنم با عکس به شما نشون بدم
                و خیلی راحت اسکن میکرد و فرستنده های VHF اطراف رو میگرفت
                ولی رنج فرکانسش از محدوده VHF بالا تر نمیره به علت ای سی که استفاده شده

دیدگاه

مدارات 20 سال پیش را دور بریزید و به این سایت ها نگاه کنید :

با این قطعات امروزه طراحی RF می کنند نه با ترانزیستور.

حالا دیگه Software defined RF systems مد شده است که سیستم های RF بسیار قدرتمند با انها طراحی می کنند.

ابتدا با خواندن کتب جدید RFو خواندن سایت های RF و سایت سازندگان قطعات شروع کنید.

وسایل مورد نیاز بیشتر یک Spectrum analyzer 3GHZ است

www.hittite.com

www.minicircuits.com

www.sirenza.com

www.rfic.com

http://www.avagotech.com/

و بخش RF این کمپانی ها:
                  www.analog.com
                  www.linear.com
                  www.nxp.com
                  www.national.com
                  www.maxim-ic.com

و این سایت نیز انجمن RF قوی انگلیسی دارد:

www.edaboard.com
                  ,
                  RF Forum
                  http://www.rdfwt.com/

یا علی

دیدگاه

این ادرسها که نوشتین مربوط به یک سری از کمپانی های تولید کننده قطعات مخابراتی هستن و همه در حد میکرو ویو
                    در هر صورت ادم همه جورش رو بلد باشه بد نیست
                    در ضمن برای زیر 1000 مگاهرتز اگه شما کمپانی قطعات معرفی میکنی ما خود قطعات رو معرفی کردیم و میکنیم
                    بالای 1000 مگ الان بیشتر بدرد انتقال دیتا با سرعت بالا میخوره که اون هم بیشتر با دیش امکان پذیر میباشد
                    اگر کسی از چیزی صحبت نمیکنه دلیل بر این نیست که نمیدونه شاید جاش اونجا نباشه
                    در ضمن شما ضمن یه نامه درمورد کنترل توان در 2.5 گیگاهرتز سوال کرده بودی که با pin diode این کار انجام میشه
                    اگه شماره میخوای . با محل تهیه اون تو ایران. بگو تا به شما بدیم
                    در ضمن برای این کا بنده یه روش ابتکاری هم دارم
                    اگه تقویت کننده توان همراه با AGC میخواهی بنده طراهی کردم تعداد بالای 5 عدد به قیمت 500 هزلر تومن میفروشم . البته قیمت دقیق نیست

دیدگاه

همیشه هم همه چیز رو نمیشه اماده خرید
                      مثلا یک نمونه VCO از minicircuits . اگه بتونی با وجود تحریم و مسائل گمرکی و .... عبور کنی . قیمتش 35 هزار تومن هست و شاید بتونی خودت بسازی برات در بیاد 10 هزار تومن
                      تازه نمیشه بری به کمپانی به اون عظمت بگی اقا ببخشید من یدونه VCO میخوام ؟؟؟؟؟ !!!!!!!

دیدگاه

اقای امینی :

از شما به خاطر کمک هاتون تشکر می کنم. هدف من از مطالب فوق کمرنگ کردن مطالب شما نبود.

در ضمن حرف شما هم درست است بعضی قطعات مثل VCO را میشه با داشتن تجربه ساخت.

ولی نه همه را! اکثرا دیگه به صورت RFIC موجودند مشکل فقط قیمت واردات است اگر به سایت www.digikey.com نگاه کنید قیمت ها هم چندان بالا نیست ولی در ایران دلالی قیمت را بالا می بره.

علت دیگر هم این است که تو ایران طراحی RF کم انجام می شه پس قطعه هم تو بزار کم پیدا میشه.

دیدگاه

شماره میخوای . با محل تهیه اون تو ایران. بگو تا به شما بدیم
                          لطفا شماره محل تهیه را بدهید.

اقای امینی میشه بفرمایید تو ایران (به جز rfphone.com , رسانا الکترونیک) قطعات rf را از کجا میشه خرید؟
                          (تلفن و نام لطفا)

دیدگاه

ارا الکترونیک و ایران الکترونیک . یک سری از قطعات خوب دارن و جزو لست ثابتشون هست ولی زود تموم میشه
                            توپاساژ توکل زیر همکف فروشگاه توکل الکترونیک و طرف یکم بد اخلاق و قد تشریف داره
                            همکف توکل تقریبا میری اخر اگه اشتباه نکنم سیلیکون و یکی دوتا از همسایه اش
                            یه مدت من یاد گرفته بودم را میفتادم یه چیزی رو که میخواستم از همشون از پایین تا بالا سوال میکردم بالاخره یا من از رو میرفتم یا اونا میرفتن میاوردن
                            یه مدت تو جایی با کسی اشنا شدم که خودش از اونور قاچاقی میاورد ما هم ارزون میخریدیم ولی هرچی میاورد باید میخزیدی
                            یکم صبر کن ببینم چی یادم میاد
                            یه چیز جالب ما از اون بابا که گفتم تقریبا قاچاق شاید میاورد یه سری اسی سی گرفتیم دونه ای 250 تومن در صورتی که همون وقت قیمتش 5000 تومن بود

دیدگاه

شما میتونی به ارا الکترونیک در خواست بدی
                              یادمه یبار با ایشان صحبت کردم قطعات مینی سرکت رو تقریبا با یه درصد جزیی هزینه میاوردن
                              الان اگه بالای 500 هزار تومن سفارش بدین فکر کنم بیارن براتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X