اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت نویز با اغتشاش

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تفاوت نویز با اغتشاش

سلام به همه دوستان
    میخوام بدونم تفاوت نویز با اغتشاش چیست :question:
    ز قبرستان گذر کردم کم وبیش
    بدیدم قبر دولتمند و درویش
    نه درویش بی کفن رفت نه دولتمند برد از کفن بیش

پاسخ : تفاوت نویز با اغتشاش

سلام
    فکر کنم این مشکلتون رو حل کنه
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
      سلام
      فکر کنم این مشکلتون رو حل کنه
      چیزی از اغتشاش نگفته و فقط نویز را بررسی کرده.

دیدگاه

سلام
        بیشتر منظورم از عکس شکل موجهای بالای صفحه بود

نویز :سیگنال ناخواسته ای بر روی سیسگنال دلخواه شما است که به صورت عمومی مقدار آن کم ولی دارای فرکانس زیادی هست که در مواقعی می توان مقدار آن را ناچیز و قابل اغماض در نظر گرفت

اغتشاش:یک مشکل اساسی در سیستم های الکترونیکی است که می تواند یک ولتاژ ناگهانی ،آشفتگی فرکانسی ، تغییر در فاز ولتاژ و ... باشد اغتشاش نمی تواند بر روی موج سوار شود و آنها با توجه به تغییر بار و یک خطا و ... رخ می دهند و به شدت شکل موج را تغییر می دهند که این باعث تغییر در اندازه ولتاژ می شود

برای اینکه حرفم علمی باشه از یه رفرنس خارجی براتون ترجمه کردم

منبع:مترجم و نویسنده baby_1
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

error یا خطا: اختلاف بین ورودی مرجع در set point و مقدار خروجی می باشد.این به دلیل وجود فیدبک قابل اندازه گیری است.
          اشکال یا اشتباه یا fault: اگر دستگاه یا بخشی از سیستم دچار اشکال شود fault رخ داده و معمولا با آلارم همراه است.
          اغتشاش یا disturbance: در اثر دینامیک سیستم اتفاق می افتد و دارای فرکانس بسیار پایینی است و ورودی ناخواسته ایست که در یک بازه زمانی خاص روی سیستم اثر می گذارد. یعنی سیگنالی است که در جهت آشوب و ایجاد کردن و تغییر شدید خروجی سیستم گام بر میدارد و می تواند خارجی یا داخلی باشد.
          نویز یا noise: ورودی ناخواسته ای که همواره در سیستم اثر می گذارد و خطای اندازه گیری یا وسیله می باشد.نویزها دارای فرکانسهای بسیار بالایی هستند.
          بحث نویز و اغتشاش مفصل است ولی این در حد رفع احجتیاج شما کافیه.امیدوارم مفید باشه.
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

با سلام به همه ی دوستان
            پس نتیجه میگیریم نویز یک عامل خارجی واغتشاش یک عامل داخلی وازخود سیستم میباشد.
            تشکر از لطفتون. :arrow:

دیدگاه

این قبیل لغات رو باید بسته به زمینه ای که توش استفاده شدن ،معنی کرد.عموما نویز به یه سیگنال ناخواسته اطلاق میشه مثل نویز برق شهر یا نویز منبع تغذیه سوئیچینگ و... که مشخصات این نویز به منبع تولید کننده اش بستگی داره.
              یه تعریف دیگه برای نویز وجود داره که بیشتر تو کتابای الکترونیک بحث میشه و اون یه سیگنال تصادفی که فقط مشخصات آماریشو میدونیم مثل
              تابع چگالی احتمال(pdf) یا چگالی طیفی توان(psd) . با این تعریف دیگه سیگنالی که برق شهر تو مدار القا میکنه دیگه نویز محسوب نمیشه چرا که فرکانسش مشخصه و طبیعت تصادفی نداره.
              اغتشاش واژه ای که بیشتر تو متون کنترل دیده میشه و به معنی ورودیه ای که سیستم رو از حالت مطلوب خارج میکنه .مثل قرار گرفتن بار روی موتور که باعث میشه سرعتش از مقدار مطلوب تغییر کنه یا روشن شدن یه وسیله که بخروجی یه رگلاتور ولتاژ وصله و با کشیدن جریان باعث افت ولتاژ خروجی میشه و وظیفه سیستم کنترلی جبران تغییرات ناشی از اعمال اغتشاش هست.
              افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

نمیشه گفت که نویز لزوما ناخواسته اس.بعضا دنبال این هستیم که یه سیگنال تصادفی تو مدار درست کنیم که اصطلاحا بهش دیتر میگن.
                اگه یه نگاهی به Application Notes پایین بندازید میبینید که داره از تایمر برای ایجاد نویز استفاده میکنه
                AVR121: Enhancing ADC resolution by oversampling
                افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X