اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت کننده RF باند FM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تقویت کننده RF باند FM

سلام به تمام دوستان خوبم مخصوصا اونایی که با فرکانس بالا سر و کار دارن :redface:

من چند وقتی هست که یه ماژول TS613A گرفتم. ( باهاش میشه هر صدایی رو به صورت استریو انداخت رو باند FM)

حالا من وقتی صدا رو میدم بهش فقط حدود 1 متر برد داره و اگه گیرنده رو یکم دور کنی ( من از رادیوی گوشی استفاده میکنم ) صدا قطع میشه . حالا دنبال یه تقویت کننده RF هستم که بتونه باند FM رو تقویت کنه بعد بده به آنتن . ( می خوام حداقل بردش 10 تا 15 متر بشه تازه زیاد هم هست ) حالا نمیدونم این تقویت کننده رو از کجا گیر بیارم ! :angry:

آیا میشه فقط از یه طبقه تقویت کننده سرخود با یه ترانزیستور که تو این فرکانسم کار میکنه استفاده کرد . ؟

لطفا راهنماییم کنید.
    چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

پاسخ : تقویت کننده RF باند FM

سلام
    می تونین خروجی رو به تقویت کننده های مختلفی بدین و خروجی رو تقویت کنین اما باید این نکته هم مد نظر داشته باشین که بعد از آنتن فرستنده باید یه مدار تطبیق امپدانس بین آنتن و مدار تقویت کننده بزارین که باعث هدر رفتن انرژی یا خرابی فرستنده نشین.
    در مورد تقویت کننده های توان مخصوصا کلاس c ترانزیستورها مباحثی داخل سایت وجود داره
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

ممنون بابت راهنمایی .
      من الان سایت آرف فون رو نگاه کردم . ماژول تقویت کننده ای RF داشت ولی فرکانس یکیشون بین 830 تا 933 مگاهرتز بود . نمیدونم که این زیر این فرکانس ها رو هم تقویت میکنه یا نه ؟

اسم ماژول BGY204 بود .

راستی من یه مدار بایاس سرخود تو multisim بستم و بادوتا ترانزیستور مختلف تست کردم . با 2n2222 دیگه بالای 100 کیلوهرتز جواب نمیده ولی با ترانزیستور MPSH10 راحت 100 MHZ رو جواب میده و دامنه خروجی رو تا 4 ولت بالا آوردم بدون برش خردن تو شکل موج ورودی :mrgreen:

دیدگاه

سلام
        فرکانس بین 830تا 933 پهنای باند فیلتر ورودی شبکه مدار هست که فرکانس های بالاتر و پایین تر حذف می شن.پیشنهاد می کنم از یه طبقه ساده ترانزیستوری با شبکه تطبیق امپدانس استفاده کنین چون نهایت هزینه اش بشه 15 هزار تومان اونم با بردی بیش از چندها کیلومتر اما یه تقویت کننده ساده قیمی بیش از 30 هزار تومان داره
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

یه سوال شما به این ماژول آنتن وصل کردین ؟

دیدگاه

یه سیم 10 سانتی بهش وصل کردم .

تازه اگه بازم آنتن خوب بهش وصل کنم توان خروجی ماژول -10 db هستش ! تقریبا 100 میکرو وات!

دیدگاه

با سلام.
              اولا من فکر کنم منظور baby جان اینه که بین آنتن و فرستنده یه مچینگ میخوای نه بعد آنتن !
              بعدشم شما به راحتی میتونی با یه کلاس سی توانش رو به n وات برسونی به شرطی که یک سری basic ها رو بلد باشی .
              شما شروع کن به طراحی ، هرجاش گیر کردی من در خدمتم.
              Best Wishes
              Goldsmith
              Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

امشب شروع میکنم به تراوش کردن علم از خودم

ببینم میتونم یه کلاس سی ok کنم .

راستی این رو تو سیستم پیدا کردم ! دیودش رو هرچی گشتم پیدا نکردم . همینجوری یه دیود گذاشتم و تو مولتی سیم بستم . گین مدار 1 بود . یه سینوسی با دامنه 50 mv و فرکانس 100 MHZ دادم . خروجی همون ورودی رو تحویل گرفتم .

دیدگاه

سلام عزیزم اون دیود باید دیود RF باشه . دیود معمولی که تو اون فرکانس اتصال کوتاهه . شما چیزی در باره ی TRR میدونی ؟
                  معلومه که نه !
                  اینو نگاه کن :
                  http://s1.picofile.com/file/7353904622/Class_C.jpg
                  من برای 7 وات طراحیدمش !
                  پس چی که باید تراوش علم کنی ؟
                  با با یکی بفهمه وضع علمی کشور ما افتضاحه چرا کسی به فکر اصلاحش نیست خدا هم نمیدونه !!!!!!
                  راستی داشت یادم میرفت بگم :
                  اون سیگنال ورودی شما حتی نمیتونه ترانزیستور رو روشن کنه!
                  نکنه شرایط کار کلاس سی رو یادت رفته ؟
                  Best Lucks
                  Goldsmith

دیدگاه

من تازه این ترم مخابرات ورداشتم . :icon_razz:
                    تازه تازه داریم در مورد مچینگ امپدانس تو کلاس صحبت میکنیم . به بحث تقویت کننده ها نرسیدیم . آخه من ایم مدار رو از یه سایت دریافت کرده بودم و یادمه زیر شکل توضیحاتی بود که نوشته بود امواج db- رو تقویت میکنه . بعدش هم تا اونجا که یادمه کلاس سی نیم سیکل مثبت رو تقویت میکنه ! به خاطر این که موج رو بیس کلمپ نمیشه ! :nerd:

دیدگاه

اولا نیم سیکل نه و کم تر از نیم سیکل ( با کلاس ب اشتباهش نگیر که )
                      دوما یه نصیحت دوستانه : تو این دانشگاه های مزخرف حتی تو بهترین دانشگها ایران هم هیچی یاد نمیگیری که بدردت بخوره . هر چی هست باید خودت یاد بگیری.
                      Best Wishes
                      Goldsmith

دیدگاه

آقا به فرض که فرض کاملا درستی هم هست . کمی کمتر از نیم سیکل مثبت رو تقویت کنه ، پس بقیه دامنه کجا میره ؟ خروجی چی خواهیم داشت ؟

دیدگاه

خوب عزیزم از اول بگو که کلش رو توضیح بدم . اول از همه شکل موج کلکتور یه تابع با دیستورشن خیلی خیلی زیاده که توسط اون مدار تانک و مچینگ بازسازی میسه ! چه جوری ؟
                          طبق سری فوریه هر تابع غیر سینوسی متشکل از یه عالمه تابع سینوسیه !
                          Best Lucks
                          Goldsmith

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید گرامی. من یه ماژول Ys-fsk4 فرکانس کاریش 315مگه بردی که تونستم ازش بگیرم 1کیلومتر با ماژول گیرنده rxb6 بود. برا بیشتر کردن برد چه پیشنهادی دارین؟ میشه خروجیشو تقویت کنم؟

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز
                              من از یه ماژول فرستنده FM استفاده میکنم
                              میخاستم بدونم پیشنهاد دوستان برای افزایش توان خروجی چیه؟
                              از چه تقویت کننده ای استفاده کنم؟ آیا ماژول خاصی برای اینکار هست؟ :angry:
                              تقویت کننده های RF مختلفی رو دیدم، ولی خب تصمیم گیری سخته
                              ضمنا توان این ماژول 100mW هستش.بردش حدود 20متره
                              میخام بیشترش کنم
                              ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X