اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای انتخاب فرستنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای انتخاب فرستنده

سلام
    برای ساخت یک فرستنده برد بالا (10 km)من تونستم این ماژولها رو پیدا کنم .برای انتخاب یکی ازموارد زیر دوستان ما رو از تجربشوی بی بهره نساز
    1=ماژولrfm12 با تقویت کنندهای bgy204---- -PF0340----PLA05W-433
    2=مودم های میکروتیک
    3=ماژولهای DRF4432D20------DRF7020D13 با تقویت کننده
    4=ماا¾ژول ZE10 ZigBeeو ----- 2.4 گیگا هرتز
    5=RFM12BP با تقویت کننده
    اگه فرستنده دیگری با این برد سراغ دارین دریغ نکنین

پاسخ : کمک برای انتخاب فرستنده

سلام
    داده هاتون رو می تونین با مودم ها یا یریج های وایرلس ارسال کنین یا می خواین از قطلعات الکترونیکی استفاده کنین؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

شما مدل فرستنده خاصی رو مد نظر دارین

دیدگاه

سلام
        اگر دادهاتون رو میخواین با برد زیاد ارسال کنین بهتره به جای طراحی یه مدار مخابراتی و یا گیر افتادن با راه اندازی ماژول های کم توان از این مودم های فرستنده استفاده کنین که داده به صورت اترنت گرفته و ارسال می شه برد تقریبیشون هم نزدیک به 20 کیلومتر هست اما قیمتشون هم 150 هزار تومان هست
        برین بازار بگین بریج یا مودم وایرلس مثلا 1 ولت می خوام بیشتر لفظشون 1000 میلی وات هست
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
          سلام
          اگر دادهاتون رو میخواین با برد زیاد ارسال کنین بهتره به جای طراحی یه مدار مخابراتی و یا گیر افتادن با راه اندازی ماژول های کم توان از این مودم های فرستنده استفاده کنین که داده به صورت اترنت گرفته و ارسال می شه برد تقریبیشون هم نزدیک به 20 کیلومتر هست اما قیمتشون هم 150 هزار تومان هست
          برین بازار بگین بریج یا مودم وایرلس مثلا 1 ولت می خوام بیشتر لفظشون 1000 میلی وات هست
          ممنون از توضیحاتت.
          فقط دو چیز !! :biggrin:
          1-اینا با هم تداخل ندارن ؟
          2- مجوز می خوان یا نه ؟ چون بردش خیلی بالا هست.
          تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
          دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
          مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
          حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

سلام
            آقا محمد دقیقا این ادوات قوانین سازمان تنظیم و مقررات رادیویی رو نقض می کنن اما چون در محدوده باندی ISM هستن و کانالهای اونها متفاوت هست مشکلی ایجاد نمی کنن.همین ها کل شهرهای کشور یا حتی بین شهری کاربرد دارن.
            یه قضیه داخل ارسال دیجیتال هست که عمود بودن داده ها بر هم هست که داده ها با کد بیتی کد می شن و در صورت یکسان بودن فرکانسی با هم جمع می شن و در گیرنده با توجه به کد بیتی که بین فرستنده و گیرنده به توافق رسیدن داده بقیه فرستنده ها نویز گرفته می شه و داده فرستنده اصلی بازیابی و مورد استفاده قرار می گیره
            البته فرکانس و کانال فرستنده و گیرنده می تونه به صورت دستی و اتوماتیک تعیین بشه تا تداخل نیز کمتر بشه

کل وایرلس شهرها توسط این مودم ها صورت می گیره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
              سلام
              آقا محمد دقیقا این ادوات قوانین سازمان تنظیم و مقررات رادیویی رو نقض می کنن اما چون در محدوده باندی ISM هستن و کانالهای اونها متفاوت هست مشکلی ایجاد نمی کنن.همین ها کل شهرهای کشور یا حتی بین شهری کاربرد دارن.
              یه قضیه داخل ارسال دیجیتال هست که عمود بودن داده ها بر هم هست که داده ها با کد بیتی کد می شن و در صورت یکسان بودن فرکانسی با هم جمع می شن و در گیرنده با توجه به کد بیتی که بین فرستنده و گیرنده به توافق رسیدن داده بقیه فرستنده ها نویز گرفته می شه و داده فرستنده اصلی بازیابی و مورد استفاده قرار می گیره
              البته فرکانس و کانال فرستنده و گیرنده می تونه به صورت دستی و اتوماتیک تعیین بشه تا تداخل نیز کمتر بشه

کل وایرلس شهرها توسط این مودم ها صورت می گیره
              ممنون

نوشته اصلی توسط baby_1
              همیشه شما یکبار من
              شدیم 2 به 1 به نفع شما

به نظرت اگه دیتا رو توی این فاصله از طریق شبکه اینترنت بفرستیم بهتره یا با این مودم ها . چون من الان دارم یک پروژه ای کار می کنم که باید اطلاعات رو به یک فاصله دور بفرستم . اما الان که این موضوع رو فهمیدم نظرم عوض شد و. نظرت چی هست ؟
              در ضمن این مودم ها تا چقدر برد دارن ؟

دیدگاه

آقا محمد ما هر چی داریم از شماست
                خوبی مودم های وایرلس به این هست که اگر مبتنی بر شبکه اینترنت هم نباشن چون شبکه محلی تشکیل می دن شما می تونین دو تا شبکه رو از راه دور به هم وصل کنین
                برای برد هم باید قضیه فرنل هم در نظر داشته باشین یعنی اگر مثلا فرستندتون 500 کیلومتر هم بتونه بفرستنه و آنتن دید در دید هم باشن چون مسیر کره زمین انحنا داره احتمال اینکه آنتنتون دید در دید هم نباشه نشه و اینجا شبکه اینترنت ارجح تر هست
                این مودم ها بردی از 200 متر برای مدل خانگی تا 23 کیلومتر که من دیدم دارم که البته با بوستر و نوع آنتن و رفلکتورها بردتون خیلی بیش از اینها هم می شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
                  سلام
                  به نظر من استفاده از این مودم های وایرلس با برد بالا نسبت به هزینشون خیلی خوبه ، ولی تنها مشکل موجود این هست که تا جایی که من اطلاع دارم طریقه انتشار موج این فرستنده و گیرنده ها به شکل تقریباً خط مستقیم هست ، و باید فرستنده و گیرنده دقیقاً روبه روی هم قرار بگیرند و به هم دید مستقیم داشته باشند . برای همین معمولا ً برای استفاده از اون ها از دکل های ثابت استفاده میشه . البته سیستم هایی هم هستند که عمل انتشار امواج را به صورت شعاعی و به همه جهت منتشر میکنند مانند همین شبکه و مودم های وایمکس که اون هم تا جایی که من اطلاع دارم هزینه سخت افزار فرستندش خیلی بیشتر از این حرف هاست . :sad:

نتیجه گیری : استفاده از اون مودم های وایرلس میکروتیک در صورتی کاربرد داره که نیازی به تغییر مکان فرستنده و گیرنده نباشه .

در صورتی که دوستان نقدی بر گفته های من دارند خوشحال میشم که نظرشون رو بگن . شاید اطلاعات من ایراد داشته باشه :smile: :smile:
                  خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

سلام آقا شاهرخ
                    دقیقا مودم های وایرلس برای انتشار دید مستقیم مناسب هستن اما بر خلاف توضیحات هم به صورت شعاعی می تونن انتشار بدین هم به صورت تک جهته ، که اکثرا به صورت تک جهته هستن

دیدگاه

سلام
                      درباره راه اندازی این مودم ها اطلاعاتی دارین.میشه اونا رو به میکرو وصل کرد

دیدگاه

سلام
                        اگر شما از میکروهای arm یا نسل های جدید xmega یا dspic , ... که دارای رابط اترنت هستن استفاده کنین به راحتی می تونین اتصالات دستگاه ها رو به هم توسط یک فیلتر متصل کنین.در غیر اینصورت می تونین از تراشه های واسط شبکه مثل (فکر کنم سریالش بود 28jn60 مح محصول شرکت میکرو چیپ هست) استفاده ککنین

دیدگاه

سلام پس از مدت ها .....
                          این مودم ها نرخ بادریت شون چقدر هست . میشه داده های یک دوربین رو هم با هاشون ارسال کرد ؟
                          برای راه اندازی اون نیاز به قطعه جانبی ای هست ؟
                          چطوری میشه فهمید که فرستنده و گیرنده رو بروی هم هستن ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                            سلام پس از مدت ها .....
                            این مودم ها نرخ بادریت شون چقدر هست . میشه داده های یک دوربین رو هم با هاشون ارسال کرد ؟
                            برای راه اندازی اون نیاز به قطعه جانبی ای هست ؟
                            چطوری میشه فهمید که فرستنده و گیرنده رو بروی هم هستن ؟
                            سلام .
                            پهنای باند این مودم ها مهمولا ً بین 100 مگابایت تا 1 گیگابایت هست ( یعنی خیلییییییییی :biggrin: )

البته توجه داشته باشید که این سرعت به مسافت و موانع موجود نسبت مستقیم داره . و معمولا ً از مقداذ نامی یک خوذده کمتر هست.
                            برای راه اندازی قطعه جانبی خاصی نمیخواد . فقط یک آنتن مربع شکل به ابعاد تقریبی 40*40 سانت.

خروجی این مودم ها هم یک rj45 یا همون شبکه میباشد . البته فک کنم یک خروجی usb هم دارن.

منظور از دید مستقیم این نیست که حتما ً مثل لیزر باید داقیقا ً در یک راستا باشند . مثلا ً میتونه یک مسیر مستقیم را با زاویه 30 درجه پوشش بده که در مسافت های بالا 30 درجه محدوده زیادی رو میتونه پوشش بده !

ولی اگه خواستی میتونی از وسایلی مثل قطب نما و یا جی پی اس استفاده کنی . ما خودمون مختصات رو با جی پی اس به دست میاریم سپس با توجه به مختصات با استفاده از نرم افزار گوگل ارث به برسی مسیر و موانع موجود می پردازیم.
                            خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
                              سلام .
                              پهنای باند این مودم ها مهمولا ً بین 100 مگابایت تا 1 گیگابایت هست ( یعنی خیلییییییییی :biggrin: )

البته توجه داشته باشید که این سرعت به مسافت و موانع موجود نسبت مستقیم داره . و معمولا ً از مقداذ نامی یک خوذده کمتر هست.
                              برای راه اندازی قطعه جانبی خاصی نمیخواد . فقط یک آنتن مربع شکل به ابعاد تقریبی 40*40 سانت.

خروجی این مودم ها هم یک rj45 یا همون شبکه میباشد . البته فک کنم یک خروجی usb هم دارن.

منظور از دید مستقیم این نیست که حتما ً مثل لیزر باید داقیقا ً در یک راستا باشند . مثلا ً میتونه یک مسیر مستقیم را با زاویه 30 درجه پوشش بده که در مسافت های بالا 30 درجه محدوده زیادی رو میتونه پوشش بده !

ولی اگه خواستی میتونی از وسایلی مثل قطب نما و یا جی پی اس استفاده کنی . ما خودمون مختصات رو با جی پی اس به دست میاریم سپس با توجه به مختصات با استفاده از نرم افزار گوگل ارث به برسی مسیر و موانع موجود می پردازیم.
                              ممنون
                              برای برد تقریبا 6 کیلومتر با آنتنش تقریبا چند در میاد ؟
                              15 کیلومترش چی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X