اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق از امواج رادیویی ؟!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید برق از امواج رادیویی ؟!

اینم یک کلیپ ویدیویی بسیار جالب
    http://jamnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=63605&Serv=18
    ولی ما آخر نفهمیدم این دستگاه رو کی ساخته ؟؟؟؟؟
    * *

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh-m
      شما کلا تا این حد بی دقتین
      این چیز های که نوشتم از خودم نبوده ادعای مخترع این دستگاه بوده
      حالا من خواب دیدم یا مخترع یا که شما ؟؟؟؟ :redface:
      لطفا اینم ببینید
      http://nonan.ir/?dp=details&page=patent&id=13304.html
      مهندس خوب اینجا که شمارش رو داده .... بهش زنگ بزن . ولی قطعا برای کارش یک منبع تغذیه هم داشته . وفقط به تنهایی نمیشه از امواج رادیویی موجود در فضا بدون منبع تغذیه برق تهیه کرد اونم 400 ولت 60 آمپر یعنی 24 کیلو وات ! :surprised:

اضافه شده در تاریخ :
      تقریبا همون چیزهایی رو که توی این کلیپ گفت من هم توی پست سوم این تاپیک گفتم . ببینید وقتی خروجی آنتن مقدار کمی ولتاژ هست قطعا باید برای رسیدن به یک سطح ولتاژ مطلوب تقویت بشه . می خواد این تقویت کنندگی با ترانزیستور باشه یا هر چیز دیگه ای. قطعا اون وسیله که مثلا همون ترانزیستور هست برای اینکه بتونه سیگنال رو تقویت کنه باید با یک منبع تغذیه خارجی ساپورت بشه و این یعنی نیاز به یک منبع ولتاژ جانبی .....
      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

ببینید میشه از امواج الکترو مغناطیس با آنتن برق گرفت ولی شرایط متفاوتی وجود داره.
        1- فرکانس بالا: امواج فرکانس بالا رو میشه تمرکز بیشتری داد تا حداکثر انرژی به آنتن گیرنده برسه.
        2-فاصله یک شرط تعیین کنندس نزدیک بودن به آنتن فرستنده میتونه القای مناسبی در آنتن گیرنده ایجاد کنه.
        3-انتقال توان بالا با آنتن بعلت واگرایی امواج به صرفه نیست ولی قابل اجراست.
        4-این طرح برای اشخاصی که در نزدیکی یک فرستنده vhf & uhf زندگی میکنند قابل استفادس
        اونم در حد توانهای پایین که با در نظر گرفتن هزینه اولیه بصرفه نیست.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

زیاد گول حرفهای بعضی از این مخترعین رو نخورید !! بنده چندصتا شون رو تا به حال از نزدیک دیدم و باهاشون صحبت کردم..

یکشون ادعا کرده که یه 500 ولت چند کیلو وات ساخته
          همین ادعای مسخره کافیه..

به نظرم همون بهتره که شما حرفهای اینهارو باور کنید. وقتی تحصیلاتتون در این زمینه نباشه ، نمیشه صحبت کرد.

دیدگاه

سنگ بزرگ علامت نزدنه

میشه با یه آنتن بزرگ و یه سلف و خازن و چند تا قطعه دیگه فرکانس تشتید مدار را با فرکانس فرستنده چند صد کیلو واتی استانمون تنظیم کرد و توان خیلی کمی ازش گرفت ولی 24 کیلو وات !!!! بیشتر شبیه یه شوخی میمونه

البته حدس هایی میشه زد مثلا به نوعی قانون نیکلا تسلا را کشف کرده یا ......

تازه حالا به فرضم همچین چیزی باشه خوب اگه فقط 100 تا از این دستگاه ها بخوان روشن بشن دیگه انرژی فرستنده ها باید صرف تغذیه این دستگاه ها بشه و دیگه نمیشه رادیو گوش داد

از طرفی : امواج مثل نور میمونه حالا اون فرکانس بالاهایی که چشم ما میتونه ببینه - چقدر انرژی میده (صفحه های خورشیدی) و چقدر هزینه اقتصادی داره .... تا برسه به این فرکانس پایین ها (امواج رادیویی)

ما خودمون بلاخره بیگانه با الکترونیک نیستیم و به راحتی میتونیم تشخیص بدیم پس درخواست دارم انقدر دو دل نشید

حالا تو یه وبلاگی یه چی گفته ..............

بعدش حالا این دستگاه 24 کیلوات هم گرفت به نظر شما دستگاهی که 24 کیلو وات داره از هوا میگیره میشه بهش نزدیک شد یا اصلا میشه در خونه نگهداری کرد ؟

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

به نظر من اگر یه همچین چیزی ساخته میشد عمده ترین مصرفش برای شارژر موبایل و لپتاپ بود و شرکت های بزرگی مثل سونی یا نوکیا و... باید روی دستگاه هاشون میذاشتن یا حداقل باید تو پیش نمایش هاشون از این امکان خبر میدادند پس با توجه به این قضیه این اختراع صحت نداره و فعلا در حد حرفه
              آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
              آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
              آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
              آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

دیگه مشخصه دیگه ( اداره کل ثبت شرکتها و مالکیتهای صنعتی ) بر میداره تایید میکنه که از امواج رایویی بشه باتری مبایل شارژ کرد چی میشه در مورد اختراعهای دیگه گفت
                لابد با این اختراع هر کس بخواهد انرژی تولید کند باید برود زیر دکل یه فرستنده بالای 100 کیلو دات بشیند

خوب اون کسی که بر میداره اینو تایید میکنه یا تو تلوزیون نشون میده یه لطفی کنه برای روشن شدن قضیه یه جای مثل نمایشگاه دایمی و ... یه محلی رو در نظر بگیره این اختراع رو در معرض دید تمام جهان قرار بده تا همه دنیا این نبوق سرشار رو ببینن
                شیخ بها علیه رحمه یه حمام درست کرد خوب اونم به همه مردم اریه داد ما نمیگیم اینا هم بیان عام المنفعه بشن ولی خوب همه جا اعلام کنن حد اقل

من هم نمیگم این نمیشه ولی برای کسی میشه که به راز و سر تمام ذرات عالم تسلط داره راز اونها رو کشف کرده باشه

اونوقت این کجاش اختراع بوده . اکثر ما موقعی که محصل بودیم رادیو بدون برق و باطری ساختیم داخل شهرستان فقط یه ایستگاه رو میگرفت اونم اگر از گوشی کریستالی (صورتی رنگ بود ) استفاده میکردین
                تو جنگ جهانی داخل یعضی زندانها هم با یک سری وسایل در دست رس میساختن

دیدگاه

من دیدم توی یکی از تاپیک ها یک دوست گفته بود که 36 ولت و 4 آمپر ساخته که اینطور که میگفت انگار یه مدار ساده و یه صفحه آلومینیومی بزرگ داره !!
                  دوستی که می خوای با لیزر کار کنی !!
                  من مداری دارم که با لیزر می تونه بین دو تا کامپیوتر اونهم با لیزری که بچه ها باهاش یازی می کنند و یه گیرنده و چند قطعه بتونه یه شبکه راه بندازه !!
                  اگه میخوای بگو برات پیدا کنم !!
                  میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X