اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

این چه نوع آنتنی هستش؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

این چه نوع آنتنی هستش؟

هو العلیم

سلام دوستان

این چه نوع آنتنی هستش؟
    من فکر می کنم آنتن حلقه ای باشه
    اما اون جایی که سیمها روی هم برگشتن چه تاثیری داره؟
    اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون می شم بهم کمک کنه

پاسخ : این چه نوع آنتنی هستش؟

هوالعزیز

سلام دوست عزیز
    ممنونم از توجهتون
    فایل عکس واسه من بالا میاد اما چون واسه شما قابل رویت نیست جای دیگری هم پلود کردم.

این هم لینک مستقیم
    http://axgig.com/images/15427607169547513288.jpg

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      این شکل زیاد گویا نیست!
      اگر نقطه تغذیه آنتن اون خط سیاه پایینی باشه احتمالا یک آنتن مونوپل هست که البته نیاز به صفحه زمین در زیرش هم هست.
      از طرفی این آنتن ظاهرا به صورت نقاشی هست و طرح دقیقی نیست. چرا که اگر نقطه تحریک آنتن اون دایره وسط آنتن باشه و به صورت تفاضلی تحریک بشه یک آنتن دایپل داریم. البته باید مشخص بشه که اون مثلث ها توپر هستن یا همینجوری سیمی هستن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Htdsp
        سلام دوست عزیز
        این شکل زیاد گویا نیست!
        اگر نقطه تغذیه آنتن اون خط سیاه پایینی باشه احتمالا یک آنتن مونوپل هست که البته نیاز به صفحه زمین در زیرش هم هست.
        از طرفی این آنتن ظاهرا به صورت نقاشی هست و طرح دقیقی نیست. چرا که اگر نقطه تحریک آنتن اون دایره وسط آنتن باشه و به صورت تفاضلی تحریک بشه یک آنتن دایپل داریم. البته باید مشخص بشه که اون مثلث ها توپر هستن یا همینجوری سیمی هستن!
        هوالغنی

سلام دوست عزیز
        واقعا ممنونم از پاسختون
        ببینین پایین دو تا سیم وصل می شه رو برد و اون قسمت تلاقی دو تا مثلث دو تا سیم هستش که از روی هم رد شده
        این آنتن خیلی شبیه آنتن لوپ هستش ولی اونجایی که دوتا سیم از روی هم رد می شن چه کاری انجام می ده
        این چه تاثیری داره؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          طبق گفته شما که گفتین در محل تلاقی مثلث ها دو سیم از روی هم رد شدن و به هم اتصال ندارن این آنتن یک آنتن لوپ هست که در فرکانس رزونانس اولش در راس مثلث بالایی NULL داریم. به علت کوپلینگی که بین دو تا نیم حلقه در نقطه تلاقی دو سیم اتفاق میفته و به دلیل تقارن منفی میدان در دو سیم، نقطه تلاقی میتونه در یک فرکانس بالاتر به صورت NULL عمل کنه و بنابراین ممکنه آنتن در یک فرکانس بالاتر (تقریبا دو برابر فرکانس رزونانس اول) رزونانس کنه. بنابراین ممکنه با این روش آنتن دو بانده بدست اومده باشه. البته این آنتن تا حدی آنتن های فراکتالی که خاصیت Self Similarity دارن رو تداعی می کنه که همین خاصیت باعث چند بانده شدن و یا پهن باند شدن آنتن میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Htdsp
            سلام دوست عزیز
            طبق گفته شما که گفتین در محل تلاقی مثلث ها دو سیم از روی هم رد شدن و به هم اتصال ندارن این آنتن یک آنتن لوپ هست که در فرکانس رزونانس اولش در راس مثلث بالایی NULL داریم. به علت کوپلینگی که بین دو تا نیم حلقه در نقطه تلاقی دو سیم اتفاق میفته و به دلیل تقارن منفی میدان در دو سیم، نقطه تلاقی میتونه در یک فرکانس بالاتر به صورت NULL عمل کنه و بنابراین ممکنه آنتن در یک فرکانس بالاتر (تقریبا دو برابر فرکانس رزونانس اول) رزونانس کنه. بنابراین ممکنه با این روش آنتن دو بانده بدست اومده باشه. البته این آنتن تا حدی آنتن های فراکتالی که خاصیت Self Similarity دارن رو تداعی می کنه که همین خاصیت باعث چند بانده شدن و یا پهن باند شدن آنتن میشه.
            هوالمحبوب

سلام دوست عزیز
            باز هم به خاطر توضیحاتتون ممنونم
            منبعی دارین که بشه در مورد این آنتنها خوند
            مثلا محاسباتش و نحوه عملکرد و غیره
            ممنون می شم معرفی بفرمایین

دیدگاه

سلام دوست من
              خواهش می کنم

کتاب آنتن بالانیس و کتاب کراوس منابع خوبی برای آنتن هستن. شاید اگه تو همین سایت جستجو کنید دوستان لینک دانلود PDF این کتابها رو گذاشته باشن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X