اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص فرکانس موج دریافتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص فرکانس موج دریافتی

سلام دوستان و سروران گرامی.
    تورو خدا این بار یکی کمک کنه.
    من فقط میخوام فرکانس موج رو تو باند 315 و 433 نشون بدم.توان ورودی مدار هم اصلا مطرح نیست.
    بهم بگید از کجا باید شروع کنم...چه چیزایی باید بدونم...چه چیزایی لازم دارم...فقط همین!

پاسخ : تشخیص فرکانس موج دریافتی

سلام
    منظور سوالتون رو به درستی متوجه نمی شم
    شما که سیگنالی رو در هر بازه ای بین 315 تا 433 دریافت کردین همون فرکانس دریافتی فرکانس موج ورودی هست(البته در صورتی که شبه موج رو دریافت نکرده باشین)
    برای این کار هم باید یه گیرنده متغییر فرکانس بسازین که فرکانس 315 تا 433 رو اسکن کنه و هر فرکانسی که سیگنالی رو داخلش پیدا کردین فرکانسش رو ثبت کنین
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
      سلام
      منظور سوالتون رو به درستی متوجه نمی شم
      شما که سیگنالی رو در هر بازه ای بین 315 تا 433 دریافت کردین همون فرکانس دریافتی فرکانس موج ورودی هست(البته در صورتی که شبه موج رو دریافت نکرده باشین)
      برای این کار هم باید یه گیرنده متغییر فرکانس بسازین که فرکانس 315 تا 433 رو اسکن کنه و هر فرکانسی که سیگنالی رو داخلش پیدا کردین فرکانسش رو ثبت کنین
      هم وقت دارم هم حوصله.میخوام یادش بگیرم.فقط بم بگید از کجا شروع کنم.

دیدگاه

سلام و شرمنده دیر جواب می دم
        شما باید با مودلاتور ها و دمودلاتورها کار کنین و نهایتا بازه فرکانسی بین 315 و تا 433 رو بتونین از اسکن و دریافت کنین پس باید بتونین یک رادیو در محدوده فرکانسی 315 تا 433 بسیازین.
        رفرنس های مطالعاتی

سیگنال ها و سیستم ها یا مخابرات کارسون برای فهمیدن مفاهیم تئوری سیستم های مخابرایت
        کتابهای مدار مخابراتی به عنوان نمونه حسن نشاطی برای طراحی مدارت مخابراتی
        کتاب تقویت کننده های ترانزیستوری ماکرویو برای یادگیری پارامتر های s و طراحی ترانزیستور در محدوده مخابراتی با پارامترهای s البته می تونین از تراشه های آماده استفاده کنین اما قدرت یا انعطاف پذیری یا عمل در چندین باند فرکانسی با کمترین هزینه رو ندارین و نهایت بفهمین در مدار چه صورت گرفته باز به مراتب بهتره ، اگر فرکانس مورد نظر و مودلاسیون خاصی مد نظرتون هست برای راحتی می تونین تراشه خودتون رو با سرچ پیدا و انتخاب کنین(بیشتر برای دی مودلاتورها بدردتون میخوره)
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

خیلی مرسی...اگه واسه مورد سوم هم یه کتاب معرفی کنید ممنون میشم.

دیدگاه

سلام .
            اگه خواسته باشید میتونید از مدار تقسیم فرکانس هم استفاده کنید ، که که خیلی راحت میتونید
            فرکانس رو تو بازه های دیگه هم اندازه گیری کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid71
              سلام .
              اگه خواسته باشید میتونید از مدار تقسیم فرکانس هم استفاده کنید ، که که خیلی راحت میتونید
              فرکانس رو تو بازه های دیگه هم اندازه گیری کنید .
              میشه بیشتر توضیح بدین؟ oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X