اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آنتن تلسکوپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آنتن تلسکوپی

سلام به همه دوستان گلم
    1-می خواستم بدونم چطور میتونم یه فرکانس رو که سینوسی و از یک آی سی تولید شده رو به کمک یه آنتن تلسکوپی توی محیط منتشر کنم؟فرکانس کاری هم 0-20کیلو هرتز.یعنی موج سینوسی با این مقدار رو بابه امواج رادیویی تبدیل کنم؟
    2چطور میتونم توی شماتیکی که توی عکیس پایین هستش به جای سلف از آنتن تلسکوپی استفاده کنم و همون فرکانس رو توی محیط پخش کنم؟ پیکربندی مدار به چه شکل میشه؟

پاسخ : آنتن تلسکوپی

چرا میخوای همچین کاری بکنی
    سوال درسی یا کاربردی ؟

طول آنتن با نصف طول موج باشه
    برای یک هرتز آنتن باید 150 کیلومتر طول داشته باشه
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
      چرا میخوای همچین کاری بکنی
      سوال درسی یا کاربردی ؟

طول آنتن با نصف طول موج باشه
      برای یک هرتز آنتن باید 150 کیلومتر طول داشته باشه
      مهندس جان یه کار کاربردیه دارم روی یه طرح کار میکنم نیاز به چنین مداری دارم که بتونم امواج 0تا20کیلوهرتز رو با انتن تلسکوپی توی فضا پخش کنم البته مسافت زیادی نیست مثلا شعاع 500تا 1000 متر
      ممنون میشم اگه راهنماییم کنید مهندس جان

دیدگاه

خوب دوست عزیز چرا میخوای واسه خودرو که میخوای سال 2012 درست کنی از چرخ چوبی استفاده کنی الان که همه رقم چرخ طایر بادی است ؟
        شما کارت رو بگو - طرحت رو بگو
        الان رو فرکانس 455 مگ و 2.5 گیگ کار میکنن اون وقت شما میخوای رو یک هرتز کار کنی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
          خوب دوست عزیز چرا میخوای واسه خودرو که میخوای سال 2012 درست کنی از چرخ چوبی استفاده کنی الان که همه رقم چرخ طایر بادی است ؟
          شما کارت رو بگو - طرحت رو بگو
          الان رو فرکانس 455 مگ و 2.5 گیگ کار میکنن اون وقت شما میخوای رو یک هرتز کار کنی ؟
          دوست خوبم
          سیگنال پیامی که میخوان ارسال کنن 0-20 کیلوهرتزه. مستقیم نمیخوان ارسال کنن. حق با شماست باید سیگنال رو مدوله کنن بعد با آنتن ارسال کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid Reza.T
            دوست خوبم
            سیگنال پیامی که میخوان ارسال کنن 0-20 کیلوهرتزه. مستقیم نمیخوان ارسال کنن. حق با شماست باید سیگنال رو مدوله کنن بعد با آنتن ارسال کنن
            با تشکر از شما دوست عزیز
            دوست عزیز من میخوام فرکانسی که توی محیط پخش میشه مثلا اگه فرکانس خروجی که از اوسلاتور من تولید شده 10کیلوهرتز باشه توی محیط هم همون 10کیلوهرتز باشه.اگه بخوام سیگنال رو مدوله کنم و مثلا اون رو بر روی یک موج حامل مثلا 100مگاهرتز سوار کنم فرکانسی که توی محیط پخش میشه همون 100مگاهرتز میشه نه 10 کیلوهرتز درسته؟
            من نمیخوام اینطور باشه میخوام خود همون فرکانس پخش شه .میشه بیشتر راهنماییم کنید
            ممنونم ازتون یاحق

دیدگاه

کار عجیبی میخوای بکنی مهندس!!!
              اگه میدونستم منظورت دقیقا چیه شاید میتونستم کمک بیشتری بکنم.
              حتما باید با آنتن تلسکوپی باشه؟
              حتما باید موج الکترومغناطیسی باشه؟
              واقعا 0 تا 20 کیلوهرتز؟

دیدگاه

کار عجیبی میخوای بکنی مهندس!!!
                اگه میدونستم منظورت دقیقا چیه شاید میتونستم کمک بیشتری بکنم.
                حتما باید با آنتن تلسکوپی باشه؟
                حتما باید موج الکترومغناطیسی باشه؟
                واقعا 0 تا 20 کیلوهرتز؟
                آره دوست عزیز
                میخوام امواج 0-20کیلوهرتز باشه و امواج الکترومغناطیس هم باشه مهندس جان
                مگه جز آنتن تلسکوپی راه دیگه ای هم وجود داره که این فرکانس رو بشه تا شعاع 1000متر توی محیط منتشر کرد؟
                دوست عزیز اگه راهنماییم گنید و کمکم کنید واقعا ازتون ممنون میشم

دیدگاه

نمیشه مثلا یه چیزی شبیه ترانس پیچید که با سیم خیلی خیلی نازک باشه که طول این سیم بشه 150 کیلومتر و بعدش خروجی به آنتن وصل بشه ؟؟

الان فحش می خورم !
                  میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

اول اینکه پیچیدن 150 کیلومتر خیلی سخت هست ... دوما این مقدار واسه 1 هتز هست ولی فرکانس ایشون به صفر میل میکنه و طبیعتا طول انتن به بی نهایت میل میکنه ....
                    با سپاس

دیدگاه

ببینید دوستان
                      من کارم RF و مایکروویو هست. از DC تا 40GHz کار می کنیم. هم آنتن طراحی می کنم هم فیلتر و مدارات اکتیو. ولی این کاری که دوستمون میخواد انجام بده یکمی عجیبه! واقعان از 0 ؟!!! DC رو که نمیشه اینجوری ارسال کرد!
                      نیازی نیست حالا حتما آنتن چند کیلومتر باشه. میشه با روشهایی فشرده تر کردش. فقط گینش کم میشه. ولی آخه DC دیگه راه نداره! D:

بعدش میخواین اون سیگنال رو با چی دریافت کنین؟ شایدم اصلا نمیخواین دریافت کنین و میخواین تو محیط یه تاثیری بذاره!

اگه بیشتر توضیح بدین من و دوستان شاید بتونیم کمکتون کنیم

دیدگاه

ببینید دوستان

نیازی نیست حالا حتما آنتن چند کیلومتر باشه. میشه با روشهایی فشرده تر کردش. فقط گینش کم میشه. ولی آخه DC دیگه راه نداره! D:
                        بعدش میخواین اون سیگنال رو با چی دریافت کنین؟ شایدم اصلا نمیخواین دریافت کنین و میخواین تو محیط یه تاثیری بذاره!
                        اگه بیشتر توضیح بدین من و دوستان شاید بتونیم کمکتون کنیم
                        سلام دوست عزیز
                        ممنونم.
                        کاملا فرمایش شما صحیح دوست من اصلا نمی خوام این امواج رو دریافت کنم فقط میخوام روی محیط تا شعاع 1000 متر یا 500 متر یه تاثیری بزاره .
                        این که شما می فرمایید dc هستش خوب به ac تبدیلش کنیم مگه نمیشه؟
                        اگه کمکم کنید واقعا ممنون میشم
                        یا حق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysam64
                          سلام دوست عزیز
                          ممنونم.
                          کاملا فرمایش شما صحیح دوست من اصلا نمی خوام این امواج رو دریافت کنم فقط میخوام روی محیط تا شعاع 1000 متر یا 500 متر یه تاثیری بزاره .
                          این که شما می فرمایید dc هستش خوب به ac تبدیلش کنیم مگه نمیشه؟
                          اگه کمکم کنید واقعا ممنون میشم
                          یا حق
                          دوست عزیز موضوعت خیلی سکرت است ؟ چرا اصل قضیه رو نمیگی ؟ همه کسانی که تو این تاپیک جواب دادن کیج شدن ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                            دوست عزیز موضوعت خیلی سکرت است ؟ چرا اصل قضیه رو نمیگی ؟ همه کسانی که تو این تاپیک جواب دادن کیج شدن ؟
                            علی آقا همون طور که واسه شما توضیح دادم واسه دوستای دیگمونم میگم
                            من رشته تحصیلیم زمین شناسیه و دارم روی پروژه پایان نامم کار میکنم به همراه دوتا دیگه از دوستام.با این کار میخوام این فرکانس که از 0-20کیلوهرتز هستش توی محیط پخش شه و جذب زمین هم بشه تا شعاع 1000متر
                            امیدوارم دوستن حالا بهتر بتونن کمکم کنن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X