اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیلتر اکتیو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فیلتر اکتیو

سلام من میخوام این فیلتر رو بسازم اما دقیق نمی دونم این پ امپ مدلش چیه ؟

ضمنا من اگه از فیلتر زیر استفاده کنم بهتر نتیجه میگیرم البته من معکوس نمی خوام ؟/

هر جا ایمان هست ،امید نیز هست.

پاسخ : فیلتر اکتیو

سلام
    فرکانس کاری فیلتر چقدره؟ برای چه فرکانسی میخواین استفاده کنین؟

دیدگاه

برا 40khz

اضافه شده در تاریخ :
      بابا یک نفر نیست به ما کمک کنه :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

دیدگاه

چون فرکانس کاری شما پایینه میتونین از OPAMP هایی مثل TL062 , TL072 , TL082 و مشابه اینها استفاده کنین. فقط کافیه که اون OPAMP بتونه تا فرکانس هایی بالاتر از فرکانس کاری مورد نظر کار کنه که توی دیتاشیت مربوطه نوشته شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid Reza.T
          چون فرکانس کاری شما پایینه میتونین از OPAMP هایی مثل TL062 , TL072 , TL082 و مشابه اینها استفاده کنین. فقط کافیه که اون OPAMP بتونه تا فرکانس هایی بالاتر از فرکانس کاری مورد نظر کار کنه که توی دیتاشیت مربوطه نوشته شده.
          به نظر شما از مدار اولی استفاده کنم یا از دومی؟؟؟؟

دیدگاه

منبع و مقصد سیگنال چی هستند؟
            ولی در هر صورت نمبتونین از OPAMP با تغذیه Single استفاده کنین. باید در هر دو صورت از ولتاژ +,- برای OPAMP استفاده کنین. مگر اینکه کمی تغییرات در مدار بدین که بتونین از تغذیه Single استفاده کنین

دیدگاه

منبع و مقصد سیگنال چی هستند؟
              منبع یک سیگنال مادون قرمز است که از این فیلتر فقط باید 40khz رد بشه

اگه من پ امپ رو بردارم اونوقت این اختلاف راکتانس بین دو فیلتر خیلی تاثیر میذاره یا اینکه قابل صرفنظر هستش؟؟؟
              اگه مداری خودتون دارین که عملی هستش من از اون استفاده کنم

دیدگاه

منظورتون از اختلاف راکتانس چیه؟
                اگر بدون OPAMP هم ببندین مشکلی نداره. فقط باید مقاومت بایاس گیرنده مادون قرمز رو هم با مقاومت R1 لحاظ کنید.
                در ضمن پهنای باند فیلتر رو هم خیلی کم نگیرین چون در این صورت طیف سیگنال کامل عبور نمیکنه و شکل پالسها خراب میشه.
                قبلش یک بار با ORCAD شبیه سازی کنید بعد مدار رو ببندید.

دیدگاه

اگر بدون OPAMP هم ببندین مشکلی نداره. فقط باید مقاومت بایاس گیرنده مادون قرمز رو هم با مقاومت R1 لحاظ کنید.
                  این جمله شما رو نگرفتم؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط malaka
                    این جمله شما رو نگرفتم؟؟؟؟
                    منظورم اینه که لزوما نیازی به OPAMP نیست. چون سیگنال خروجی گیرنده مادون قرمز از لحاظ طیف زیاد پیچیده نیست و همچنین تلف فیلتر هم برای پهنای باندی که شما نیاز داری زیاد نمیشه. ولی توی خروجی فیلتر به یک مقایسه کننده نیاز داری که بتونی پالسهای تمیزی داشته باشی.

دیدگاه

یه سوال مبنایی برام مونده
                      گیرنده مادون قرمز یک مقاومت متغیر است که با تغییر ولتاژ تغییر میکنه
                      اگه فیلتر در خروجی گیرنده قرار بگیره چطور میتونه 40 کیلو هرتز رو تشخیص بده؟
                      گیرنده مادون قرمز تو هر فرکانسی از خودش واکنش نشون میده براش چه فرقی میکنه فرکانس چند است؟؟؟/

دیدگاه

گیرنده مادون قرمز در واقع یک منبع جریانه که با دریافت نور مادون قرمز جریانش تغییر می کنه و در نتیجه ولتاژ دوسر مقاومت بایاسش هم تغییر می کنه.
                        فیلتر ، 40 کیلوهرتز رو تشخیص نمیده. فقط فرکانس های غیر از 40 کیلو رو حذف میکنه. حالا این سیگنال 40 کیلو که توی خروجی فیلتر هست رو اگر با یک مدار دیگه آشکار کنیم میتونیم رسیدن سیگنال 40 کیلو رو تشخیص بدیم.
                        این سیگنالی که میخوای دریافت کنی منبعش چیه و از کجا میاد. فقط یک سیگنال سینوسی 40 کیلوهرتزه یا اینکه کد دیجیتال هم توش هست؟ اگر دقیقا بگی میخوای چیکار کنی میتونم دقیقا بگم چیکار باید بکنی

دیدگاه

یک فرستنده مادون قرمز هستش که فقط سیگنال 40کیلو می فرسته

حالا این گیرنده باید فقط این فرستنده رو دریافت کنه هر چی سیگنال دیگه مادون قرمز در اطراف بود رو نگیره حالا از هر فرستنده ای که در اطراف گیرنده باشه؟

دیدگاه

بله ، درسته :smile:
                            البته اگر فرستنده های دیگه هم فرکانس 40 کیلو بفرستن سیگنال اونا رو هم میگیره
                            پس شما سیگنال گیرنده رو بده به فیلتر ، بعد با یک دیود و خازن پوش سیگنال رو بگیر و بده به یه مقایسه کننده. خروجی مقایسه کننده یه دیتای لاجیک میشه که نشون دهنده اینه که سیگنال فرستنده به گیرنده رسیده یا نه.

میخوای دزدگیر بسازی برادر؟ :smile: میخوای بذاریشون لای در؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X