اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد تداخل سیگنال ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد تداخل سیگنال ها

سلام
    چطور این همه موبایل که دارن تقریبا با یه فرکانس کاری کار میکنن تداخل ندارن؟؟؟ زمان ارسال رو موقع ارسال جدا میکنن؟
    میخواستم بدونم یه دستگاه rfid که با فرکانس کاریش 860 تا 960mhz هست ممکنه با سیگنال های موبایل تداخل داشته باشه و تو send و recive دیتا خطا دار بشه؟؟
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

پاسخ : سوال در مورد تداخل سیگنال ها

نوشته اصلی توسط 0121takpa
    سلام
    چطور این همه موبایل که دارن تقریبا با یه فرکانس کاری کار میکنن تداخل ندارن؟؟؟ زمان ارسال رو موقع ارسال جدا میکنن؟
    سلام
    کی گفته دارن با یه فرکانسی کار میکنن؟ آخه مگه میشه؟ اینجوری نیست. در کل موضوع موبایل پیچیده هستش. در این مورد یه جستجو بکنی توی فروم نتیجه میگیری.

میخواستم بدونم یه دستگاه rfid که با فرکانس کاریش 860 تا 960mhz هست ممکنه با سیگنال های موبایل تداخل داشته باشه و تو send و recive دیتا خطا دار بشه؟؟
    خب اینجا یه اشتباه کردین.
    سیگنال موبایل الکترومغناطیسی هستش.
    در حالی که RFID مغناطیسی هستش. من فکر میکنم اگه RFID تاثیر بذاره اون موبایل تاثیر زیادی نداره. اصلا به نظر من اگه بخواییم بگیم تاثیر داره هم خیلی باید کم باشه.

دیدگاه

سیگنال مغناطیسی؟!!!!! :eek:
      RFID سیگنالش RF یا همون رادیوییه و تغذیه اش مغناطیسی
      *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

سیگنال مغناطیسی؟!!!!! :eek:
        RFID سیگنالش RF یا همون رادیوییه و تغذیه اش مغناطیسی
        ولی ویکی پدیا اینو نمیگه!
        نوشته:

Some tags are powered by and read at short ranges (a few meters) via magnetic fields
        (electromagnetic induction)
        و یا یه باتری:
        Others use a local power source such as a battery,
        و یه جایی هم اینو البته نوشته:
        and then act as a passive transponder to emit microwaves or UHF radio waves (i.e., electromagnetic radiation at high frequencies).
        به نظر میرسه چند نوعش وجود داره. من دلم می خواد با اینوع آخری خیلی بیشتر آشنا بشم. در کل قاطی کردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X