اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار انتقال بیسیم برق !!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار انتقال بیسیم برق !!!!!!!!!!!!!!!

سلام بر دوستان و دانشمندان ایرونی خوده خودم

شاید با خوندن عنوان موضوع این تایپک حسابی حس کنجکاوی شما رو تکوندم!!!
    حالا اگه میخواین بدونین این چیه از تکرار مکررات خود داری میکنم و بطور خلاصه میگم که این یک تکنولوژی جدید برای انتقال انرژی برق با استفاده از قوانین القا و اسیلاتورهای فرکانس بالاست و کاربردهای بسیاری در انواع دستگاهای دیگر است از مسواک های جدید اورال بی گرفته تا قلب های مصنوعی!!!!!!!
    حالا برای فهمیدن این تکنولوژی به لینک زیر مراجعه کنید و بطور کامل و با دقت مطالعه کنید و نظراتتون رو بی زحمت بدید و تاجایی که بتونم کمکتون میکنم

منتظرماااااااا ؟؟؟؟؟؟؟

با تقدیم احترام "پنام"

اینم لینکش:
    http://forum.techno-electro.com/topi...A8%D8%B1%D9%82

پاسخ : مدار انتقال بیسیم برق !!!!!!!!!!!!!!!

تو انجمن خودمون هم دوستان این مدار رو ساختن

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=75652.0

دیدگاه

سلام تکنولوژی جدید

بنده چندی پیش داشتم یک مطلب در رابطه با دانشمند فیزیک و الکتریسته نیکولا تسلا میخوندم موفق شده بود برق را به صورت بی سیم انقال بده زمان خودش البته با کوئل تسلا
      :surprised: حالا یا اطلاعات من نادرسته یا اطلاعات شما درسته کدام یکشو من باور کنم :surprised:؟
      !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

با سلام یک از روش های تست کوپل صحیح در بین طبقه های فرستنده رادیویی اینه که ثانویه ترانسفورماتور کوپل که 2 یا 3 دور سیم بیشتر نیست بتونه یه لامپ رشته ای کوچیک را با نور کامل و سفید روشن کنه واین پدیده برای کسایی که با فرستنده سر و کار دارن آشنا هست
        --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X