سلام
توی دیتا شیت ها دارم به یه مداری بر میخورم به اسم مدار بالون!
مثلا توی آی سی های 2.4 گیگا هرتز تگزاس , بعضی آی سی ها یه خروجی RF داره , یه ورودی RF که جداگانه براش تطبیق میشه بست
اما بعضی آی سی ها دو تا پایه هم برای ورودیه هم برا خروجی تا جایی که من فهمیدم . اینجا میان بالون میبندن!
این بالون چیه؟ تطبیقه؟ محاسباتش چطوریه؟ یه منبعی میشه به من معرفی کنین برم بخونم بفهمم توش چه خبره؟؟؟
از یکی از استادامون پرسیدم , فقط گفت "برو نوت های رادیو آماتوری آمریکا رو بخون"
کلا ممنون میشم منو از این سیاهچاله در بیارین
---
pdf ها رو که میخونم نوشتن
baluns are used to link a symmetrical (balanced) circuit to a asymmetrical (unbalanced) circuit.
خب اوکی... محاسباتش اکثرا توش یه چوک یا یه همچین چیزی هم هست ... ولی مدار بالون های تگزاس مثل شبکه t یا pi هستن...
---
کسی از آی سی های بالون از شرکت جانسون , اطلاع نداره که تو ایران هست یا نه؟؟؟
---
یه چیز دیگه هم که هست اینه که من یه مدار بالون رو طبق دیتا شیت تگزاس زدم , ولی سلف 2nh گیر نمیاد در سراسر وطن عزیزم :|
به علت این که بچم رو گازه , نمیدونم چه کار کنم:|
---
---
اینم یه لینک برای محاسبه
http://www.siversima.com/rf-calculat...alun-designer/
--
کسی میتونه یه منبع پایه برای محاسباتش بم بده؟
راستی , امپدانس خط تفاضلی خروجی آی سی , 66+j64 اهم هست... که به یه آنتن F , استریپ وصل شده
توی دیتا شیت ها دارم به یه مداری بر میخورم به اسم مدار بالون!
مثلا توی آی سی های 2.4 گیگا هرتز تگزاس , بعضی آی سی ها یه خروجی RF داره , یه ورودی RF که جداگانه براش تطبیق میشه بست
اما بعضی آی سی ها دو تا پایه هم برای ورودیه هم برا خروجی تا جایی که من فهمیدم . اینجا میان بالون میبندن!
این بالون چیه؟ تطبیقه؟ محاسباتش چطوریه؟ یه منبعی میشه به من معرفی کنین برم بخونم بفهمم توش چه خبره؟؟؟
از یکی از استادامون پرسیدم , فقط گفت "برو نوت های رادیو آماتوری آمریکا رو بخون"
کلا ممنون میشم منو از این سیاهچاله در بیارین
---
pdf ها رو که میخونم نوشتن
baluns are used to link a symmetrical (balanced) circuit to a asymmetrical (unbalanced) circuit.
خب اوکی... محاسباتش اکثرا توش یه چوک یا یه همچین چیزی هم هست ... ولی مدار بالون های تگزاس مثل شبکه t یا pi هستن...
---
کسی از آی سی های بالون از شرکت جانسون , اطلاع نداره که تو ایران هست یا نه؟؟؟
---
یه چیز دیگه هم که هست اینه که من یه مدار بالون رو طبق دیتا شیت تگزاس زدم , ولی سلف 2nh گیر نمیاد در سراسر وطن عزیزم :|
به علت این که بچم رو گازه , نمیدونم چه کار کنم:|
---
---
اینم یه لینک برای محاسبه
http://www.siversima.com/rf-calculat...alun-designer/
--
کسی میتونه یه منبع پایه برای محاسباتش بم بده؟
راستی , امپدانس خط تفاضلی خروجی آی سی , 66+j64 اهم هست... که به یه آنتن F , استریپ وصل شده
دیدگاه