اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فعالسازی از راه دور !!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فعالسازی از راه دور !!!!!

سلام دوستان ...
    ی سوال داشتم برای انجام ی پروژه ، اینه که من میخوام به محض اینکه از جلوی یک گیت یا استندی رد می شم که فاصله اش از من حدود 10 تا 15 متر هست ، avr ای که تو دست من هست فعال بشه ، یعنی با عبور لحظه ای و سریع از جلوی اون استند ، میکرو من تریگر بشه و بعد کار خودشو بکنه یعنی برنامه ای که تو میکرو هست اجرا بشه ... راهی داره ؟؟؟ ممنون می شم جواب بدین ...

پاسخ : فعالسازی از راه دور !!!!!

شدنش بله میشه و با توضیحاتی که می فرمایید ساختش انچنان سخت نیست...

موفق باشید
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

جناب آراسته باید از چه چیزی برای انجام این کار استفاده کنم که هم مقرون به صرفه تر باشه و هم کارآمد ؟؟؟

دیدگاه

توضیح کاملی در مورد پروژه بدین تا در حد توان خدمتتون عرض کنم.

منظورم از توضیح ورودی و خروجی ها و عملکردهای مختلف مدار می باشد.
        چرا ناراحتی پاتریک!
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        محصولات

دیدگاه

پروژه بدین شکله که وقتی میکرو از جلوی گیت رد شد (البته بسیار سریع) ، فعال بشه و بدین وسیله یک لامپ به مدت یک دقیقه شروع کنه به چشمک زدن ، چیز خاصی نداره پروژه اش ،،، منتها سوال من در اینه که چجوری و با چه ابزاری این فعالسازی از راه دور رو انجام بدم که هم مطمئن باشه و هم بهینه تر و هم ارزون تر ، غیر از این نکته پروژه اش خیلی چیز خاص دیگه ای نداره ...

دیدگاه

خب دوتا ماژول NRF بگیر و با استفاده از سنسورهای مادون قرمز یا هر چیز لازم که در مکان مورد نیاز هست حرکت تشخیص داده بشه و در آن واحد دیتا منتقل خواهد شد.

از بابت سرعت مادون قرمز هم در صورتی که حرکت مربوط به انسان باشه قطعا مشکلی نداره.
            چرا ناراحتی پاتریک!
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            محصولات

دیدگاه

استفاده از مادون قرمز محدودیت زیاد ایجاد میشه! بخصوص تشخیص حرکت در صورتی که تردد زیاد باشه!
              بهترین راه استفاده از فرستنده گیرنده ست و طوری برنامه ریزی کردن که به محض اینکه وارد حوزه/ناحیه تحت پوشش شد عمل انجام بشه (تا موقعی که خارج بشه دیگه تکرار نشه)
              البته این حالت هم یه ناحیه دوار رو تقریباً ایجاد میکنه و اگه دید خطی بخواین نمیشه روش حساب کرد.

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ام آر جی اچ
                پروژه بدین شکله که وقتی میکرو از جلوی گیت رد شد (البته بسیار سریع) ، فعال بشه و بدین وسیله یک لامپ به مدت یک دقیقه شروع کنه به چشمک زدن ، چیز خاصی نداره پروژه اش ،،، منتها سوال من در اینه که چجوری و با چه ابزاری این فعالسازی از راه دور رو انجام بدم که هم مطمئن باشه و هم بهینه تر و هم ارزون تر ، غیر از این نکته پروژه اش خیلی چیز خاص دیگه ای نداره ...
                سلام

گویا من دیشب خیلی سر سری توضیحات شما رو خوندم و اصلا به خط مشخص شده در بالا توجه نکردم.

و البته پیشنهاد دوستمون کنجکاو هم برای عبور شخص بود فکر کنم. در هر صورت ممنون از کمکشون.

میشه در ارتباط با این عبور توضیح بدین که ایا کاربر انسان هست( که فکر نکنم باشه )؟

شما در اصل یه حالت مثل دستگاه های RFID رو می خواین که در کتاب فروشی ها و فروشگاه های لباس استفاده میشه.

چرا ناراحتی پاتریک!
                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                + نه
                پس چی ناراحتت کرده
                محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
                  سلام

گویا من دیشب خیلی سر سری توضیحات شما رو خوندم و اصلا به خط مشخص شده در بالا توجه نکردم.

و البته پیشنهاد دوستمون کنجکاو هم برای عبور شخص بود فکر کنم. در هر صورت ممنون از کمکشون.

میشه در ارتباط با این عبور توضیح بدین که ایا کاربر انسان هست( که فکر نکنم باشه )؟

شما در اصل یه حالت مثل دستگاه های RFID رو می خواین که در کتاب فروشی ها و فروشگاه های لباس استفاده میشه.
                  البته مسئله اصلی اینه که میخوان حتماً یه میکرو باشه! پس استفاده از تگ چه پسو و چه اکتیوش خیلی کاربردی نداره! و اینکه مسافت ذکرشده هم خیلی زیادتر از اینه که بشه از بعضی روشهای ساده استفاده کرد.
                  میمونه همون قضیه ارسال و دریافت دیتا!
                  مثل اتوبوسهای شرکت اتوبوسرانی داخل شهری که وقتی به پایانه میرن تمامی اطلاعات توسط زیگبی (تا جایی که من اطلاع دارم) به سرور منتقل میشه.
                  مشابه اینکار رو برای یه پروژه انجام داده بودیم که با ماشین وارد ناحیه سرور میشد.

دیدگاه

مرسی از توضیحاتتون ، یعنی امکان اینکه به وسیله فرستنده و گیرنده یا rfid یا هر چیز دیگه ای میکرو فعال بشه و دقیقا به مدت یک دقیقه لامپی چشمک بزنه ، هست ؟؟؟
                    در مورد مسافت هم باید بگم که فاصله حدود 15 متر هست و سرعت هم بسیار بالاست مثلا حدود 200 کیلومتر بر ساعت مثل حرکت موتور یا ماشین یا هر وسیله سریع دیگه ، یعنی عملا زمان بسیار کمی در حدود هزارم ثانیه طول میکشه تا میکرو از جلوی گیت رد بشه و شاید نهایتا دو سه ثانیه طول بکشه تا از حوزه / ناحیه رد بشه ، با این شرایط باز هم راهی برای اینکه با عبور از جلوی گیت میکرو " یک دقیقه " فعال باشه ، هست ؟؟؟؟ ...

دیدگاه

این سرعت که خیلی بالاس!
                      خب با این تفاسیر به هر حال میشه ولی چند و چونش بستگی به توضیحات دقیق پروژه داره.
                      در ضمن اگه بتونین با گذاشتن سرعت گیری چیزی سرعت رو پایین بیارین ضریب اطمینان کار خیلی بهتر میشه!

دیدگاه

چه جزییات دیگه ای نیازه ؟؟ چون تا اونجایی که تونستم همه رو گفتم ، اگه به نکته دیگه ای نیازه بگید تا توضیح بدم ، حالا با این شرایط چجوری میشه این پروژه رو انجام داد ؟؟؟ از سرعت گیر هم نمیشه استفاده کرد چون یکی از پارامتر های این پروژه همین سرعت بالاست ...

دیدگاه

خب یه راهی ک به ذهنم میرسید رو بالا گفتم
                          استفاده از فرستنده گیرنده هایی مثل nrf یا زیگبی میتونه یه گزینه خوب باشه
                          ولی خب، شخصا ترجیح میدم برای پروژه هایی ک دست افراد زیاد و تقریبا نا محدود میخواد بره (نه شخصی) بیشتر سرچ کنم شاید بشه روش مقرون به صرفه تری هم باشه.

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X