اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک: فرستنده و گیرنده با برد 20 کیلومتر...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک: فرستنده و گیرنده با برد 20 کیلومتر...

نوشته اصلی توسط سامان حسینی
    :eek: الان این ماژوله که تو باند موبایل (GSM900 Mhz)کار میکنه این 1000% از نظر رگولاتوری جرمه و برای خریدشم باید مجوز داشته باشی دلیل گرون بودنشم همینه که ماژول مصارف دولتی و مخابراتی داره !!! :cry2:
    بعضی از دوستانم دارن ازش تو همین ایران استفاده میکنن
    به نقل از ایران ماژول:
    ماژول XTend برای جلوگیری از تداخل فرکانسی با دیگر سیستمها از روش FHCC (پرش فرکانسی طیف گسترده) بهره میگیرد. بدین معنی که با ارسال هر بسته داده یا ارسال مجدد به فرکانس جدید پرش میکند. توان خروجی فرستنده ماژول را میتوان بصورت نرم افزاری بین 1 میلی وات تا 1 وات تنظیم کرد. توان 1 وات بیشترین توان مجاز برای راه اندازی فرستنده های خصوصی در فرکانس 900 مگاهرتز است.

دیدگاه

با سلام و درود
      نوشته اصلی توسط mohammadfa91
      به نقل از ایران ماژول:
      ماژول XTend برای جلوگیری از تداخل فرکانسی با دیگر سیستمها از روش FHCC (پرش فرکانسی طیف گسترده) بهره میگیرد. بدین معنی که با ارسال هر بسته داده یا ارسال مجدد به فرکانس جدید پرش میکند. توان خروجی فرستنده ماژول را میتوان بصورت نرم افزاری بین 1 میلی وات تا 1 وات تنظیم کرد. توان 1 وات بیشترین توان مجاز برای راه اندازی فرستنده های خصوصی در فرکانس 900 مگاهرتز است.
      بسیار کنجکاو شدم که موضوع رو بررسی کنم و با مراجعه به برگه اطلاعاتی ماژول معرفی شده در اولین قسمت چکیده (Overview) ماژول به صراحت نوشته شده :
      https://www.sparkfun.com/datasheets/...-datasheet.pdf
      " The XTend module is
      approved for use in the United States, Canada, Australia and other countries (contact Digi for a
      complete listing)."
      ""
      و با مراجعه به USFA (همان جدول تخصیص فرکانس ایالت متحده ) در آن باند فرکانسی 902 تا 928 باند فرکانسی آماتوری و ISM (کاربرد علمی پزشکی صنعتی) تخصیص داده شده عکس زیر:

و با مراجعه ی به نسخه وطنی آن IRIFA (تخصیص فرکانس امواج جمهوری اسلامی ایران) متوجه می شویم کل باند 900 مگاهرتر غیر عمومی و در اختیار GSM قرار گرفته است عکس زیر :

نکته دوم که برام جالب بود اختلاف قیمت اعلامی مهندس عزیز باسایت امریکایی سپرکفان بود که در آن سایت با قیمت $194.95 دلار در دسترس است
      https://www.sparkfun.com/products/9411

2 سال پیش بل جفتی دو تومن میداد
      ینی واقعا این قدر بی انصافی در قیمت یک ماژول همگانی و غیر تخصصی (منظورم کلی است وگرنه شرکت تولیدکننده ی ماژوله معرفی شده یک شرکت تخصصی در ارتباطات اتومبیل در جهان میباشد) حالا وای به حال زمانیکه ما یک المانه واقعا تخصصی و غیر همگانی رو بخواهیم وارد کنیم درصد سود دریافتی از مشتری فک کنم سر به فلک بزنه
      اینم دلیل دیگری برای دوست استارتر تاپیک که مقرون مصرفه نبودن طراحی یک فرستنده و گیرنده رو یادآوری میکنه و نبود قطعات و المان های تخصصی رو توجیه میکنه :-(( ~x(

واقعا افسوس از دو جهت :
      1- منع قانونی و دولتی برای تخصیص غیر کارشناسانه ی باند های فرکانس امواج رادیویی در کشور (سازمان های دولتی فقط برای رفع تکلیف و خالی نبودن عریضه دست به کاری میزنند که بگویند بله ما هم فلان کار را با دبدبه و کوکبه در رسانه های کشور و باوره عمومی انجام دادیم حالا اگر دسته بر قضا به کارشناس و یا کارشناسانه مربوطه مراجعه شود به حدی با اکراه و غرور با شما رفتار خواهند کرد که گویی چه تحفه و علامه هایی از عالم غیب ماموریت یافته اند که باری کاری و... را برایتان انجام دهند) :sad:
      2- محدودیت از جهت غیر قابل دسترس بودن سایت های فروشگاهی مانند امزون ، سپرکفان ، علی بابا و .... و سود های کلان عده ای بی انصاف از نبود چنین شرکت هایی :surprised: oo:

اون دوستانه محترمه شما هم همانطور که در عرایضم قبلیم عنوان کردم بره بیابونی چیزی دارن استفاده میکنند و گرنه بنا به مستندات سازمان محترم رگولاتوری مجرم و همانطور که خانم مهندس فرمودن :
      نوشته اصلی توسط سمیراا
      ساخت و یا استفاده از هر گونه فرستنده گیرنده ای که فرکانس ان به تایید رگولاتوری نرسیده باشد و مجوز صادر نشده باشد . با برد بیشتر از 300 متر غیر قانونی بود . و در صورت ساخت و اخلال در شبکه پیگرد دارد .
      حبس تا 6 ماه
      جبران خسارت وارد و تایید ان از طرف دستگاه مخابراتی
      لطفا به اطلاعشان برسانید!!! حیف نیست مهندسانی با آن معلومات 6 ماه را در حبس و به مخابرات محترم جریمه ی سنگین بپردازند !!! :-? [-X
      You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

چقدر خوشحال شدم از این روحیه کنجکاو شما که بدون سند و مدرک و تحقیقات چیزی رو به راحتی نمی پذیری و آرزو میکنم ای کاش همه مثل شما بودن و هر حرفی رو که بهمون گفته میشه رو سریع نپذیرن تا سرمون کلاه نره
        لطفا به اطلاعشان برسانید!!! حیف نیست مهندسانی با آن معلومات 6 ماه را در حبس و به مخابرات محترم جریمه ی سنگین بپردازند !!! :-? [-X
        در مورد این مساله هم خدمتتون عرض کنم که اون دوستانم تحت حمایت یکی از دانشگاههای معتبر در یکی از تیم های تحقیقاتی فعالیت دارند و در مورد این که مراحل قانونیش طی شدس یا نه صحبتی نکردن.

دیدگاه

با سلام و درود و عرض ادب
          منم از جهت معرفی این ماژول و شرکت سازنده ی آن (Digi) از شما تشکر می کنم در درس شبکه های کامپیوتری دوره ی ارشد اینجانب تحقیقاتی درباره ی VANET (Vehicular Ad hoc Network شبکه های ادهاک وسایل نقلیه) بسیار علاقه داشتم که یک مدل رو پیاده سازی کنم و اصلا هم فکر نمی کردم ماژول های تجاری برای اینکار در دسترس باشه البته اگر قیمت آن را میدانستم صد البته از خیر پیاده سازی آنها میگذشتم!!!
          در مورد این مساله هم خدمتتون عرض کنم که اون دوستانم تحت حمایت یکی از دانشگاههای معتبر در یکی از تیم های تحقیقاتی فعالیت دارند و در مورد این که مراحل قانونیش طی شدس یا نه صحبتی نکردن.
          فکر می کنم دوستانتان از دانشگاه صنعتی علم و صنعت می باشند!!!؟ چونکه تا انجایی که اطلاعات ناقص من یاری کنه در ایران 3 تا دانشگاه کارگروه تحقیقاتی وَنت دارند 1- علم و صنعت 2- ارومیه 3-آزاد قزوین
          خیلی موضوع جالب بکر و کاملا کاربردیه(از دیدگاه نجات جان انسانها و تصادفات ، راهبری خودکار وسایل نقلیه و ....)!!! چند ماه پیش آقای رئیس جمهور اوباما هم تا سال 2020 بکاربری و استفاده در ناوگان حمل و نقل امریکا رو هم تصویب کردن!!! افق استفاده و کاربری این تکنولوژی در کشور عزیز ما هم فک کنم تا سال 2220 به تصویب می رسه انشاالله !!!
          You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

2 سال پیش بل جفتی دو تومن میداد
            اگر الان هم حدود همین قیمت باشه که شک دارم برای کسی که بکارش میاد فکر نمیکنم زیاد باشه

این برد هارو بیشتر چه اشخاصی استفاده دارند توی چه مداراتی استفاده میشند
            آیا تصویرvideo-HD هم میشه ارصال کرد باهاش
            تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

من خودم یکی ساختم با آنتن خوب تا 45 کیلومت جواب گرفتم بادریت 2400bps بود فرکانس 433.92 اما یک طرفه
              بدون خطا کاملا عملی
              چگونه شما را راهنمائی کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حیدر صالح
                من خودم یکی ساختم با آنتن خوب تا 45 کیلومت جواب گرفتم بادریت 2400bps بود فرکانس 433.92 اما یک طرفه
                بدون خطا کاملا عملی
                با سلام و آرزوی قبولی -O< طاعات و ^^ عبادتون در این ماه مبارک !!!
                ابتدا تبریک به خاطر موفقیت در ساختن مدار :job: !!!
                دوم اینکه احسنت و آفرین :applause: به این روحیه خوب آموزشیتون و کمک به دیگران در امور :nerd: آموزشی
                سوم اینکه آیا قصد آموزش :read: اون رو فقط به این دوست استارتر تاپیکمون دارید و یا ما رو هم سهیم میفرمایید :redface: :cry2:
                با تشکر و دوردی دگر در پناه حق !!! :nice:

دیدگاه

این دو تا PDF هم خالی از لطف نیست یکیش باندهای فرکانسی جمهوری اسلامی ایرانه و یکی دیگشم ماله دشمنه
                  http://s6.picofile.com/file/81910195462/Frequency_Table_IRAN.pdf.html
                  http://s6.picofile.com/file/8191019492/Frequency_Table_USA.pdf.html
                  دوست عزیز لینک اول کار نمیکنه

بدون خطا کاملا عملی
                  دوست عزیز یه کم بیشتر توضیح میدیدن؟ نقشه مدار و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا نمایش پست ها
                    سلام
                    ساخت و یا استفاده از هر گونه فرستنده گیرنده ای که فرکانس ان به تایید رگولاتوری نرسیده باشد و مجوز صادر نشده باشد . با برد بیشتر از 300 متر غیر قانونی بود . و در صورت ساخت و اخلال در شبکه پیگرد دارد .
                    حبس تا 6 ماه
                    جبران خسارت وارد و تایین ان از طرف دستگاه مخابراتی
                    موفق :nerd:
                    غیر قانونی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X