برای انجام پروژه ام باید نرم افزار ads رو بلد باشم ولی از طرفی من اصلا تا بحال با ads کار نکردم
البته الان بلدم تا حدودی ولی طراحی اسیلاتور خیلی سخت بنظر میاد
چون تازه عضو شدم کجا سوالمو مطرح کنم راجع به ads زودتر جواب میگیرم!؟ یا حداقل جواب میگیرم!
برای انجام پروژه ام باید نرم افزار ads رو بلد باشم ولی از طرفی من اصلا تا بحال با ads کار نکردم
البته الان بلدم تا حدودی ولی طراحی اسیلاتور خیلی سخت بنظر میاد
چون تازه عضو شدم کجا سوالمو مطرح کنم راجع به ads زودتر جواب میگیرم!؟ یا حداقل جواب میگیرم!
سلام
طراحی اسیلاتور و یا هر مدار دیگه ای به کمک نرم افزار ADS نیازمند آشنایی با اصول تیوری طراحی اسیلاتور و آشنایی با امکانات و ابزار هایی هست که نرم افزار در اختیار شما قرار میده. بخش اول رو با مطالعه مراجعی چون کتاب ها و مقالات و تز ها و .... میتونید بدست بیارید. اما بخش دوم یعنی شبیه سازی مدار اسیلاتوری که طراحی کردین و تیون کردن مقادیر المان ها به منظور رسیدن به هدف مطلوب به کمک نرم افزار رو با سر و کله زدن با نرم افزار، دیدن مثال های درون خود نرم افزار ، فایل های راهنما و کمکی و نهایتا پرسیدن سوال در فروم ها و گروه ها و .... میشه به دست آورد. ساختار اسیلاتور مورد نظرتون رو انتخاب کنید ، با تحلیل دستی تخمینی از محدوده مقادیر مدار رو بدست بیارید. مدار رو در محیط نرم افزار ببندید و بسته به نوع خروجی که دنبالشین آنالیز و روش شبیه سازی مناسب رو اختیار کنید و از امکاناتی نظیر بهینه سازی ها و تیونینگ هایی که ADS در اختیارتون قرار میده جهت بهبود پاسخ مدارتون و رسیدن به نتیجه مطلوب نهایی استفاده کنید.
حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
خام بودم - پخته شدم - سوختم
دیدگاه