پاسخ : طراحی و ساخت رادار نفوذ زمین GPR
و سوال سوم توضیح دادنش خیلی راحته ایا میشه ساختش؟؟
بله البته هر چیزی سختی خودش رو داره ولی با یه مقدار یادگیری و تحقیق حتما میشه
مسلما وقتی میخواییم یه مداری بسازیم هرچند ساده اشتباه می کنیم و باعث میشه هزینه بذاره رو دستمون ولی خوشبختانه تکنولوژی مشکل رو حل کرده
بنده به دلیل اینکه قطعات گرون بود نتونستم بخرم البته دلم هم نیومد
چون کار دیگه پیش میاد یه قطعه بسوزه هزینه زیادی میذاره رو دست ادم
حالا تکنولوژی چیکار کرده
نرم افزار شبیه ساز
اول رفتم سراغ پروتئوس ولی بعد از اینکه خیلی چیزا ازش یاد گرفتم فهمیدم خیلی برای مدارات مبتدی خوبه و نمیتونه بخوبی مدارات رو تحلیل کنه و نرم افزار مناسب مدارات فرکانس بالا یا مخابراتی یه چند مورد بیشتر نیست که منم (الله سنه توکل) رفتم سراغ ads(advanced design system و در موردش یاد گرفتم و تازه دارم راه میافتم که انشاءالله اولین مدار vco رو طراحی کنم و بعد طراحی کل سیستم میشه رو همین برنامه با کمنرین خطا طرح رو تست کرد
امیدوارم تحقیقاتم تا اینجا به دردتون بخوره و امیدوارم اگه مشکلی تو توضیحاتم بود تذکر بدین بنده هم یاد بگیرم
اگه مورد پسند بود ادامه کارم رو میذارم شاید به امید خدا دستگاه به درد کسی خورد
البته خیلی خیلی کاربردی هستش
و سوال سوم توضیح دادنش خیلی راحته ایا میشه ساختش؟؟
بله البته هر چیزی سختی خودش رو داره ولی با یه مقدار یادگیری و تحقیق حتما میشه
مسلما وقتی میخواییم یه مداری بسازیم هرچند ساده اشتباه می کنیم و باعث میشه هزینه بذاره رو دستمون ولی خوشبختانه تکنولوژی مشکل رو حل کرده
بنده به دلیل اینکه قطعات گرون بود نتونستم بخرم البته دلم هم نیومد

چون کار دیگه پیش میاد یه قطعه بسوزه هزینه زیادی میذاره رو دست ادم
حالا تکنولوژی چیکار کرده
نرم افزار شبیه ساز
اول رفتم سراغ پروتئوس ولی بعد از اینکه خیلی چیزا ازش یاد گرفتم فهمیدم خیلی برای مدارات مبتدی خوبه و نمیتونه بخوبی مدارات رو تحلیل کنه و نرم افزار مناسب مدارات فرکانس بالا یا مخابراتی یه چند مورد بیشتر نیست که منم (الله سنه توکل) رفتم سراغ ads(advanced design system و در موردش یاد گرفتم و تازه دارم راه میافتم که انشاءالله اولین مدار vco رو طراحی کنم و بعد طراحی کل سیستم میشه رو همین برنامه با کمنرین خطا طرح رو تست کرد
امیدوارم تحقیقاتم تا اینجا به دردتون بخوره و امیدوارم اگه مشکلی تو توضیحاتم بود تذکر بدین بنده هم یاد بگیرم
اگه مورد پسند بود ادامه کارم رو میذارم شاید به امید خدا دستگاه به درد کسی خورد
البته خیلی خیلی کاربردی هستش
دیدگاه