اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز به مدار پرقدرت تقویت آنتن موبایل دو باند 4G

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نیاز به مدار پرقدرت تقویت آنتن موبایل دو باند 4G

با سلام و درود خدمت اساتید اعضای محترم انجمن eca
    منزل بنده طبقه دوم آپارتمان ۶ طبقه هست که اینترنت موبایل خیلی ضعیفه ولی پشت بام ساختمان پرقدرت و قوی هست آنتن دهی و اینترنت و الان تو گوگل سرچ کردم دستگاه تقویت آنتن و اینترنت موبایل دوباند بالای ۸ میلیون قیمت دارن مثل نمونه زیر که عکسش گذاشتم و توی نت هم هر چی سرچ کردم هیچ مدار رایگانی پیدا نکردم واسه ساخت که بشه با حدود یک میلیون تومان نهایت هزینه بشه ساخت فقط یه سری مدار ساده بود که قبلا ساخته بودم جواب نداد فقط خواهشمندم هر کس مدار ساخت حرفه ای دوباند که یه آنتن گیرنده پشت بام نصب میشه و با کابل امواج میاد داخل منزل و با مدار تقویت و توسط آنتن داخلی که به سقف منزل وصل میشه اینجا فایلش قرار بده با تشکر

جدیدترین ویرایش توسط mnbvcxzaqwsx; ۱۳:۱۲ ۱۴۰۲/۰۴/۲۰.

پاسخ : نیاز به مدار پرقدرت تقویت آنتن موبایل دو باند 4G

یاری دهنده ای هست بگیره دست این ناتوان؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mnbvcxzaqwsx نمایش پست ها
      یاری دهنده ای هست بگیره دست این ناتوان؟؟
      با سلام و احترام
      اگر در سایت بگردید همین اواخر هم در این مورد بحثهای زیادی شده. واقعیت این است که مدارات فرکانس بالا حتی در صورت یافتن نقشه مناسب (که آن هم همانطور که خودتان گفتید کار سختی است) بدلیل ریزه کاریهای فوق العاده کار در فرکانسهای بالا و سختی یافتن قطعات با کیفیت و همچنین در دسترس نبودن وسایل اندازه گیری لازم, کاری بسیار دشوار حتی برای افراد حرفه ایی میباشد. توصیه من این است که اگر دستگاه آماده مورد نظر شما تمامی خواسته های شما را برآورده میکند و دارای کیفیت مناسب میباشد همان را تهیه و استفاده کنید چون باور کنید که از مرحله یافتن نقشه تا اجرای آن مسیر واقعا دشواری پیش رو خواهید داشت و ممکن است مجبور شوید حتی بیش از مبلغ دستگاه آماده هزینه و وقت بگذارید و نتیجه مطلوب هم حاصل نشود.
      موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
        با سلام و احترام
        اگر در سایت بگردید همین اواخر هم در این مورد بحثهای زیادی شده. واقعیت این است که مدارات فرکانس بالا حتی در صورت یافتن نقشه مناسب (که آن هم همانطور که خودتان گفتید کار سختی است) بدلیل ریزه کاریهای فوق العاده کار در فرکانسهای بالا و سختی یافتن قطعات با کیفیت و همچنین در دسترس نبودن وسایل اندازه گیری لازم, کاری بسیار دشوار حتی برای افراد حرفه ایی میباشد. توصیه من این است که اگر دستگاه آماده مورد نظر شما تمامی خواسته های شما را برآورده میکند و دارای کیفیت مناسب میباشد همان را تهیه و استفاده کنید چون باور کنید که از مرحله یافتن نقشه تا اجرای آن مسیر واقعا دشواری پیش رو خواهید داشت و ممکن است مجبور شوید حتی بیش از مبلغ دستگاه آماده هزینه و وقت بگذارید و نتیجه مطلوب هم حاصل نشود.
        موفق باشید.
        بسیار ممنون و سپاس گذارم از راهنمایی شما استاد عزیز پس مجبورم همون دستگاه آماده بخرم با تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
          با سلام و احترام
          موفق باشید.
          سلام.
          اصلا بحث هزینه ساخت نیست. اینکار شدنی نیست. امواج شبکه موبایل علاوه بر فرکانس بالا محدودیت ها و مشکلاتی هم دارند از جمله اون میشه به کد گذاری ها اشاره کرد که هرکسی نتونه اون رو دریافت کنه یا اینکه برای هر شماره امواج مخصوص خودش رو داره و نمیشه بدون اطلاع از محدوده فرکانسی اقدام به طراحی بوستر کرد. علاوه بر این مسائل ساخت همچین چیزی قیمت بالا داره و کار غیر قانونی هست.
          دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mnbvcxzaqwsx نمایش پست ها
            با سلام و درود خدمت اساتید اعضای محترم انجمن eca
            منزل بنده طبقه دوم آپارتمان ۶ طبقه هست که اینترنت موبایل خیلی ضعیفه ولی پشت بام ساختمان پرقدرت و قوی هست آنتن دهی و اینترنت و الان تو گوگل سرچ کردم دستگاه تقویت آنتن و اینترنت موبایل دوباند بالای ۸ میلیون قیمت دارن مثل نمونه زیر که عکسش گذاشتم و توی نت هم هر چی سرچ کردم هیچ مدار رایگانی پیدا نکردم واسه ساخت که بشه با حدود یک میلیون تومان نهایت هزینه بشه ساخت فقط یه سری مدار ساده بود که قبلا ساخته بودم جواب نداد فقط خواهشمندم هر کس مدار ساخت حرفه ای دوباند که یه آنتن گیرنده پشت بام نصب میشه و با کابل امواج میاد داخل منزل و با مدار تقویت و توسط آنتن داخلی که به سقف منزل وصل میشه اینجا فایلش قرار بده با تشکر

سلام دوست عزیز
            ما چند سال پیش همین دستگاه برای تقویت آنتن دهی شرکت گرفتیم خیلی خوب جواب داد ولی از طرف مخابرات اومدن گفتن باید جمع کنید این دستگاهو چون تاثیر میزاره رو شبکه و تعهد گرفتن از ما.حالا اگه خواستید هزینه کنید بخرید به این نکته هم توجه کنید باعث ضررتون نشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X