سلام
اینجور سوالات رو باید تو کتاب ها دنبالشون گشت...کتاب های مخابراتی(مثلا سیستم های مخابراتی کارلسون) یا مدارهای مخابراتی...
جزوه مخابرات هم فکر کنم تو انجمن باشه...سرچ کنید
In signal-processing applications (such as electronics, music, and picture processing): a mathematical algorithm, or an electrical or mechanical device, used to remove part(s) of a signal
سلام
گرایشتون که الکترونیکه...این موضوع رو استادتون پیشنهاد داده؟
از اسمش معلومه...منم اطلاعاتی نداشتم..کنجکاو شدم یه سرچ زدم...مقاله زیاد هست...نمونش این:
http://www-sop.inria.fr/apics/SILA/WebPage/TransMTT_v3.pdf
فقط باید جزییاتش مشخص شه...متقارن؟ نامتقارن؟ طراحی بر اساس چه روشی؟(این فرمول ها کافی نیست)
طراحی هست دیگه...آره؟
احتمالا باید به مخابرات علاقه داشته باشد..درسته؟
اگه که مصمم هستید برش دارید:
قبل از هر کاری مراجعه کنید به استادتون و جزییات کامل و انتظارات استاد رو دقیق ازش بپرسید...
این که گفته یه نمونه ش رو بسازید باید مشخص شه که آیا رو ساختش تاکید دارن...یعنی اگه به هر دلیل نساختید چی؟
مهمتر از همه بپرسید که خودشون در این زمینه کار کردند؟
من تو گوگل سرچ کردم یه سری مقاله بود...ولی شما اول تو سایت IEEE همون dual band Filter رو سرچ کنید...یه سری مقاله هست،خلاصه مقالات رو یه پرینت بگیرید و به استاد نشون بدید...ببینید چی مد نظرشونه...
بعد FullText هر کدوم رو خواستید در بخش درخواست مقالات انجمن مطرح کنید...تا دوستان در اختیارتون بزارند.
(اول به استاد گیر بدید ببینید پسورد IEEE نداره!! :mrgreen
فکر کنم برای شروع لینک هایی که آقای فخری گذاشتن رو معنی کنم خوب باشه.(خوب باید یه داکیومنت هم ارائه بدم ... )درسته؟
قاعدتا بله...اول اطلاعات کلی راجع به فیلترها به دست بیارید...لازم نیست فعلا دقیق ترجمه کنید...بخونید ببینید چی دستگیرتون می شه...
موفق باشید
دیدگاه