اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک فرستنده FM با LCD و تنظیم با میکرو با قیمت 10 هزار تومن، ولی یک سوال!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک فرستنده FM با LCD و تنظیم با میکرو با قیمت 10 هزار تومن، ولی یک سوال!!!

نوشته اصلی توسط ep5ara علی رضا امینی
    سلام
    مدار تقویت کننده هست
    روی سایت هم فکر کنم یه چیزهای گیرت بیاد
    همون C1971 رو با یه بافر بتونی ببندی حد اقل 5 وات توان میده :agree:
    سلام حاجی به نظرت این مدار مناسبه

یه پاور که با 10 میلی وات روشن و تا 5 وات خروجی کار میکنه

ارزش ساختن داره؟؟؟؟؟؟

به نظر شما این مدار میتونه جوابگو باشه یا فقط یه ایدست؟؟؟ اینم منبعش!!!

ها؟

برین تو این آدرس یکی شو انتخاب کنید :mrgreen:

http://www.3-mtr.info/shareware/

ممنون
    .
    .
    .

دیدگاه

پاسخ : یک فرستنده FM با LCD و تنظیم با میکرو با قیمت 10 هزار تومن، ولی یک سوال!!!

یا این که 6 واته

نظرتون راج به این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

http://www.3-mtr.info/shareware/Amplifier%2010mWatt%20-%206Watt%20Profline%20(MicroStripline%20BFR91& BFR96&2SC1971)

http://www.3-mtr.info/shareware/Ampl...6&2SC1971)
      .
      .
      .

دیدگاه

[color=red]یه مدار 14کیلومتری Fm کاملا عملی :nerd:
        خودم ساختم و امتحانش کردم
        [img]http://www.ecapic.ir/image/ECA-090317115112.jpg
        [/img][/color
        اینم قطعات
        1. Electret Microphone
        2. 1uF/50v Electrolytic Capacitor
        3. 4.7K Carbon 1/2 Watt Resistor
        4. 47K Carbon 1/2 Watt Resistor
        5. 5.6K Carbon 1/2 Watt Resistor
        6. Antenna Input (50 Ohms Impedance)
        7. .001uF Ceramic Disk Capacitor
        8. 100 Ohm Carbon 1/2 Watt Rersistor
        9. 1.2K Carbon 1/2 Watt Resistor
        10. 24pF Ceramic Disk Capacitor
        11. 24pF Ceramic Disk Capacitor
        12. Coil
        13. .1uF Ceramic Disk Capacitor
        14. 470uF/50v Electrolytic Capacitor
        15. NTE5801 Rectifier (also see text)
        16. NTE342 or 2SC1971 (NPN) Power Transistor (See Text)
        17. 100pF Ceramic Disk Capacitor
        18. VK200 Choke
        19. Coil
        20. 56pF Ceramic Disk Capacitor
        21. #21 is omitted on drawing.
        22. 39pF Ceramic Disk Capacitor
        23. 22pF Ceramic Disk Capacitor
        24.22pF Ceramic Disk Capacitor
        25. 120pF Ceramic Disk Capacitor
        26. 5-30 Variable Capacitor
        27. Coil
        28. .001 Ceramic Disk Capacitor
        29. 22 Ohm Carbon 1/2 Watt Resistor
        30. 2N2222A or MPS2222A (NPN) Transistor
        31. Coil
        32. 5.6pF Ceramic Disk Capacitor
        33. 5-30pF Variable Capacitor
        34. 1N914 Diode (Observe Polarity)
        35. 1uF/50v Electrolytic Capacitor
        36. #36 is omitted on drawing.
        37. 2N2907 or MPS2907 (PNP) Transistor
        38. .001 Ceramaic Disk Capacitor
        39. 4.7K Carbon 1/2 Watt Resistor
        40. 1uF/50v Electrolytic Capacitor
        41. 2N3904 or MPS3904 (NPN) Transistor
        42. 22K Ohm Carbon 1/2 Watt Resistor
        43. 270 Ohm Carbon 1/2 Watt Resistor
        44. 5.6K Ohm Carbon 1/2 Watt Resistor
        45. Coil
        46. Refer to 'Component Placement' drawing

سلفهای 4 دور سیم1 میلیمتری روی استوانه هوا به قطر8 میلیمتر از دور اول از سمت پایین (منفی مدار ) سر وسط گرفته شود.
        سلفهای 3 دور سیم 1 میلیمتری روی استوانه به قطر5 میلیمتر
        سلف 11 دور سیم1 میلیمتری روی استوانه به قطر5 میلیمتر
        سلف (چوک ) وی کا200 عبارتست از 6 دور سیم 0.5 میلیمتر روی زغال فریت سوراخدار به قطر 5 میلیمتر و طول 10 میلیمتر . اگه سوراخدار پیدا نکردید روی فریت بی سوراخ هم میتونید بپیچید . قیمت این سلف در بازار تهران 600 تومان است . اسمش وی کا 200 می باشد.
        (((تمام سیم ها مسی هستند – نقره ای باشه برد2 زیادتر میشه و کیفیت هم مطلوب تر)))
        ترانزیستور c1971 پشت فیبر نصب میشه و اگه خیلی داغ کرد زیرش رادیاتور بزارید. پایه هاش به دقت (بدون اتصال به فیبر پشت ) از تو دو تا سوراخ رد میشن و به قسمت فیبر رو لحیم میشن . پایه وسط رو بچینید چون رادیاتور که به پشت فیبر وصله کار پایه وسط رو هم انجام میده .
        مس پشت فیبر رو با یه سیم گردن کلفت به منفی مدار در روی فیبر وصل کنید
        ولتاژ این مدار باید از باطری ماشین 12 ولت تامین بشه. ترانس جواب نمیده.
        جریان مصرفی این مدار 0.7 آمپر است .ولتاژ رو هم به هیچ وجه از 12.5 ولت بیشتر نکنید
        بدون آنتن حتی تست هم نکنید!
        برای ترانزیستور پشت فیبر راداتور و فن (پنکه) بزارید و تغذیه فن حتما حتما باید جدا از تغذیه مدار فرستنده باشه .
        آنتن دستگاه عبارتست از 2 تا لوله آلومینیومی به قطر نیم اینچ (1.2 سانتیمتر{یک ممیز دو دهم }) و طول هر کدوم 82 سانتی متر که برای فرکانس 92 مگاهرتز محاسبه کردم .
        مطابق شکل زیر روی یک عایق فیکس کنید و مغزی سیم آنتن 75 اهم رو به میله بالایی بزنید و شیلد رو هم به میله پایینی ( مواظب باشید برعکس نزنید) . میله ها باید 1 سانت از هم فاصله داشته باشند. سپس 5 سانت از سیم رو نگه دارید و سیم آنتن رو 5 دور روی لوله پلاستیکی به قطر 2.5 سانت بپیچید. (عکسش رو ببینید متوجه میشید)
        نگفتم کابل آنتن همون کابل آنتن تلوزیون رنگی (75 اهم ) هست و با مارک (کابل کرمان) بخرید بهتره.
        طول کابل از 20 متر بیشتر نشه.
        در موج اف ام هرچه آنتن بالاتر باشه بهتره چون موج اف ام فرکانس بالا هست عین نور به خط مستقیم سیر میکنه و ساختمانها و درختان به شدت از بردش کم میکنه .چون من 90 روز روی این پروژه کار کردم به جرات خدمتتون عرض میکنم که اگه آنتن رو جایی بزارید که بتونید ببینیدش مثلا بالای برج تا 20 کیلومتر رو به راحتی میتونید تحت پوشش قرار بدید و در واقع بک ایستگاه رادیویی داشته باشید
        البته من تو شهر خودمون موفق به علت ارتفاع کم ساعختمان ما (سه طبقه) فقط 14 کیلومتر برد گرفتم.
        یه چیزی هم بگم وقتی این دستگاه رو روشن می کنید تا شعاع زیادی تمام تلویزیون های همسایه هاتون مختل میشه ولی (به علت پدیده خاصی که این فستنده در شعاع 50 متری خود تمام هارمونیک ها و فرکانسهای مختلف رو تولید میکنه ) ولی از 50 متری به بعد دقیقاً روی فرکانس مورد نظر مطابق با آنتن یعنی 92 مگاهرتز فیکس میشه و اگه نشد با تنظیم تریمر های حتما 92 مگ رو به دست بیارید.
        سر دیگر سیم آنتن روی فیبر لحیم میشه مغزی به جای تعیین شده و شیلد هم به منفی مدار (مس پهن)
        مهمترین نکته اینه که ترانزیستور قدرت این دستگاه یعنی c1971 به سختی گیر میاد و میگن تو پاساژ امجد ؟ یا علاالدین ؟ تهران 1800 تومن قیمت داره . موقع خریدش دقت کنید از هر 2 تا یکیش کار نمیکنه ! حتما با خودتون اهمتر ببرید و ببینید نشتی کالکتور به امیتر یا برعکس نداشته باشه . اگه نشتی داشته باشه 200 متر هم جواب نمیده.

دیدگاه

عزیزان و دوستانی که این مدار رو میبینن و شماره روی برد رو میخونن لطفا تماس نگیرید برا ساخت و یا
          سوال درمورد فرستنده ها - چون من دیگه رشته کامپیوترم و با الکترونیک کاملا فاصلا گرفتم
          اینم عکس ها
          http://www.ecapic.ir/image/ECA-090317122043.gif

http://www.ecapic.ir/image/ECA-090317122200.gif

http://www.ecapic.ir/image/ECA-090317123100.gif

دیدگاه

.

سلام

با این شماتیک ها و مدارات شما آدم یاد جنگ جهانی دوم میفته ! بابا علم کلی پیشرفت کرده فرستنده ای که تا 50 متر همه تلویزیونها
            و رادیوها رو از کار بندازه برای جنگ های الکترونیک خوبه که با روشن شدن اون تمام ادوات بیسیم دشمن از کار بیفته . icon_mrgreen

دوستان صدها نقشه عملی و با ثبات توی اینترنت هست که قطعاتش هم به راحتی پیدا میشه . شاید بتوان یه قطعیت گفت دیگه کسی
            همچین مداراتی رو نمیسازه و پولی بابت خرید قطعاتش نمیده .
            ثبات فرکانس حتی در یک متری و تنظیم دقیق فرکانس از خصوصیات سینتی سایز هستش . شکل ضمیمه شده یه فرستنده با سینتی سایزر
            و POWER RF MOSFET در کلاس AB و توان صفر تا 35 وات رو نشون میده . هزینه ساختش زیر 100 هزار تومنه ولی کیفیت یک ایستگاه رادیویی
            واقعی رو داره . بنظرم وقتتون رو صرف یاد گیری و استفاده از سینتی سایزرها بکنید که قلب تمام مدارات رادیویی امروزی هستش .

دیدگاه

سلام دوست عزیز آقای عزیزی
              حرف شما درسته کسی هم منکرش نیست
              ماهم چیزی که بلد بودیم رو مطرح کردیم . 0 50متر اشتباه شده 50متر بیشتر نبوده امیدوارم مارو ببخشید.
              درضمن درباره مداری که گذاشتی اگه بتونی مدارات رو کامل بزاری استفاده کنیم ممنون میشم.
              خدا حافظ.

دیدگاه

در پست اول این بحث قیمت این وسیله 10 هزار تومان بیان شد
                باید بگویم هم اکنون به قیمت 6 هزار تومان می توانید این وسیله را با این همه امکانات تهیه کنید
                در این مدل یک کنترلر 48 پایه به شماره GPDS208A از شرکت General Plus چین که با usb و sd کارت مرتبط می شود و فایل های mp3 و wma را به کمک دیکودر داخلی دیکد می کند و به مبدل دیجیتال انالوگ که ان هم درون GPDS208A تعبیه شده می فرستد و خروجی صدا که کیفیت خوبی دارد ( به گمانم دقت dac 16 بیت باید باشد ) به چیپ AS6001 که یک فرستنده pll استریو می باشدمنتقل و بر روی موج fm پخش میشود یک lcd کوچک هم نشان گر شماره اهنگ ها میزان صدا نام فایل صوتی نوع اکولایزر انتخابی فرکانس خروجی فرستنده و ...می باشد
                اگر توانستم از برد این مدل عکس های خواهم گرفت
                من نتوانستم اطلاعاتی در باره چیپ اصلی یعنی GPDS208A بدست بیاورم
                ایا می دانید که این چیپ کاملا محصول چین هست یا کپی شده از روی شرکت های دیگر ؟

دیدگاه

عکس هایی از mp3 FM transmitter

دیدگاه

.

سلام

من عکس ها رو دیدم . بالاخره هر کس نظری داره ولی من حاضرم 100 هزار تومن بدم اون فرستنده بالایی رو بخرم
                    که لااقل قابل تعمیر باشه . اجناس تجاری و ارزون قیمت مدل شما واقعه یک بار مصرفن . با هر مسئله ای از بالا و
                    پایین رفتن ولتاژ گرفته تا گرما و سرما و ضربه و... باید باهاشون خداحافظی کرد .

اصلا طوری طراحی نشدن که بیشتر از چند ماه کار کنند . باید خراب بشن تا طرف دومرتبه بره یکی بخره . icon_mrgreen
                    ولی برد بالایی و یا موارد مشابه کاملا قابل تعمیر و رفع عیب هستند . بنظرم بزرگترین مزیتشون همینه .

دیدگاه

بله خوب به قول معروف هر چه قدر پول بدهیم همونقدر...
                      البته اندازه کوچک و مصرف حدود 40 میلی امپر در 5 ولت و هزینه ناچیز این دستگاه هم قابل تامل است
                      به هر حال برای مصارف خانگی به طور مثال برای استفاده در ماشین به نظر مناسب می اید
                      من گمان نمی کنم عمر کوتاهی داشته باشد و فکر میکنم چند سالی کار خواهد کرد
                      ناگفته نماند که شاید این بحث را باید در جای مناسب تری مطرح می کردم چون بیشتر هدف من mp3 player
                      و DAC موجود در این وسیله بود تا فرستنده اف ام آن
                      من برای استفاده از mp3 پلیر این وسیله خروجی صدایش را مستقیم به امپلی فایر وصل می کنم و از فرستنده استفاده نمیکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X