اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی رسم Layout در ADS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونگی رسم Layout در ADS

منم واسه پروژه درس VLSI می خوام این کارو بکنم تمام اون اصول رو که فرمودین هم اشنام ولی مشکل همینه چون با اصول به خوای بری جلو زیاد وقت میگیره (هفته دیگه باید تحویل بدم)از طرفی من فقط از مداری می خوام استفاده کنم که توش ماسفته برای سیموله کردنش (البته خیلی به ADS وارد نیستم) که مشکلی ندیدم یعنی برای تبدیلش به Layout مشکلی پیش میاد؟اصلا چه طوری باید این کارو با ADS کرد؟یه چیزی مثل Auoto rout تو protel ؟گزینه ای چیزی داره؟
    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
      منم واسه پروژه درس VLSI می خوام این کارو بکنم تمام اون اصول رو که فرمودین هم اشنام ولی مشکل همینه چون با اصول به خوای بری جلو زیاد وقت میگیره (هفته دیگه باید تحویل بدم)از طرفی من فقط از مداری می خوام استفاده کنم که توش ماسفته برای سیموله کردنش (البته خیلی به ADS وارد نیستم) که مشکلی ندیدم یعنی برای تبدیلش به Layout مشکلی پیش میاد؟اصلا چه طوری باید این کارو با ADS کرد؟یه چیزی مثل Auoto rout تو protel ؟گزینه ای چیزی داره؟
      بله در صفحه شماتیک از منوی Layout روی گزینه Generate/update layout... کلیک کنید شماتیک رو به Layout تبدیل میکنه
      حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
      خام بودم - پخته شدم - سوختم

دیدگاه

سلام دوستان اتفاقی به این پوست برخوردم و لازمه بگم که باید ببینید برای چه کاری می خواین layout رسم کنید ،نرم افزار ads بیشتر کاربردش توی حوضه فرکانس بالا هستش و لیوتی که میشه با هاش رسم کرد فقط با استفاده از خطوط مایکرو استریپ هستش یعنی اگر به فرض مثال شما میخواین یه فیلتر میانگذر شبیه سازی کنید و همچنین بخواین این فیلتر رو با خط مایکرو استریپ (ریز نوار) طراحی و شبیه سازی کنید از نرم افزار ads میتونید کمک بگیرید ولی اگر میخواین یه مداری مثل تمام جمع کننده یا یک گیت نات رو شبیه سازی کنید بهتره که از نرم افزارایی مثل ledit و cadnce کمک بگیرید که من خودم با هردوش پروژه انجام دادم .اگر شما قوانین لاندا بیس رو بلد باشید کار با هردوش راحته واینم اضافه کنم شما برای انجام پروژه میتونید از کتابخونه ها کمک بگیرید هرکدوم از نرم افزار ها کتابخونه مخصوص خودشونو دارن .برای نرم افزار ledit بهتره از این ترفندی که خودم استفاده می کنم بهره بگیرید .من خودم از تکنولوژی 0.5 میکرون استفاده می کنم چون ترانزیساور ها و اشکال اماده هستن لیوت رو رسم می کنم و در نهایت از اون نتلیست می کیرم و در نرم افزار hspice با اضافه نمودن تکنولوژی مورد نظرم به برنامه شبیه سازیمو انجام میدم .
        این ترفند برای یه پروژه در حد پروژه دانشگاه مفیده و جواب میده :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X