اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آنتن های مختلف که شبیه سازی شده

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه ی ساخت آنتن های مختلف که شبیه سازی

نوشته اصلی توسط محسن رهنما
    نظر شما چیه آقای پژوهان؟
    آنتن لوگ اسپیرال رو که من برای ساخت یه رادار UWB با توان متوسط می خواستم . شکل زیر یه مدل آنتن لوگ اسپیرال (البته به شکل کانیکال) رو نشون میده .

چون قراره آنتن فرستنده گیرنده توی فاصله ی نزیک هم باشند علاوه بر مشخصات دایرکتیویتی و beam width و ... باید شرایط آنتن هم به نحوی باشه که بشه به نحوی دو آنتن رو نسبت به هم ایزوله کرد که Side lobe های آنتن فرستنده توی دریافت آنتن دوم که نزدیکش قرار داره تاثیر تا حد ممکن کمی داشته باشه .
    متاسفانه در مورد کاربرد های خاص این نوع آنتن اطلاعی ندارم . اما شخصا در مورد حرف دومتون امیدوارم با ما راه بیاند مخصوصا بچه های میدان چون من خیلی سوال دارم .کلا همینطور سوال دارم
    البته اطلاعات مخابرات یه جورایی به دست اوردنش خیلی مشکله . مخصوصا مباحث پیشرفته و تخصصی . من که شخصا فکر می کنم هیچ وقت کسی نمیاد آموزش طراحی سینتی سایزرهای فرکانس رو بده- مخصوصا اینکه اکثرا همین فوت و فن های کارو توی شرکت ها می تونند یاد بگیرند.
    Gracias A La Vida
    [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
    http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
    زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

پاسخ : نحوه ی ساخت آنتن های مختلف که شبیه سازی شده؟(مخابرات میدانی و آنتن نظر بدنند)

تو آنتن فقط S11 اهمیت داره (و شاید کمی اسمیت چارت=البته من خیلی بهش علاقه دارم)پترن هام خوب بودن ولی گین رو اندازه نگرفتیم.متاسفانه اون پارامتری که واسم خیلی حیاتی بود(axial-ratio) تو ایران قابل اندازه گیری نیست.یه چیز دیگه.واسه تست آنتن مرکز تحقیقات از داننشگاه خواجه نصیر بهتره(چون هم دستگاه هاشون تازه تره هم تطبیق امپدانس شون بهتره)

دیدگاه

پاسخ : نحوه ی ساخت آنتن های مختلف که شبیه سازی شده؟(مخابرات میدانی و آنتن نظر بدنند)

سلام آقای رهنما و پژوهان
        تمام فایل هایی که گذاشته بودین حذف شده
        و فقط بحثاتون هست
        اول تشکر بابت بحث های قشنگی که داشتین
        دوم اینکه من میخواستم راجع به آنتن های horn و spiral تحقیق کنم و از هر کدوم یک دونه طراحی کنم
        به همین دلیل از شما یک خوهشی دارم که چند تا فایل در مورد این دوآنتن از قبیل توضوج کلی درموردشون مفل اینکه بالون چی هست و به جه دردی میخوره و خلاصه توضیحات کلی در موردشون
        و سپس یکی دو تا فایل هم از بیس کلی طراحی این دو آنتن
        برام بذارین رو سایت
        پیشاپیش ازتون ممنونم

دیدگاه

پاسخ : ساخت آنتن های مختلف که شبیه سازی شده

سلام آقای رهنما.
          میخواستم بدونم شما آنتن هورن که با کواکسیال تغذیه میشه رو ساختید و جواب گرفتید؟
          چطور میشه کواکس رو به لبه داخلی آنتن دابل ریدج لحیم کرد.
          و در آخر اینکه کانکتور type n رو از کجا میشه گیر آورد اونم با طول مغذی 15 میلیمتر به بالا.
          دیدگاه

سلام از این مورد دیدن کنید شاید بدردتون بخوره http://electroshop.pbdp.co/%DA%A9%D8...%B1%DB%8C.html

دیدگاه

سلام اقای رهنما من خودم دقیقا پروژه پایان نامم همین آنتن حلزونی که میگین بود ما اومدین واسه اینکه توان پشت انتن هم استفاده کنیم از یه صفحه فلزی استفاده کردیم و گین آنتن و زیاد کردیم.

دیدگاه

آقا شما که شبیه سازی کردید بگید ببینم می شه تو اچ اف اساس پارامترایی مثل ssl HPBW RadiationResistance و .. رو بر حسب فرکانس رسم کرد؟؟ چجوری؟

دیدگاه

کی میتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای شبیه سازی پروژه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X