اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی ساختار گذار Microstrip به Slotline با پهنای باند بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی ساختار گذار Microstrip به Slotline با پهنای باند بالا

برای رسم نمودار گین بر حسب فرکانس توی سی اس تی قسمت result سپسtemplate based postprocessing برید و در اونجا add farfield و گین رو انتخاب کنید.

دیدگاه

بسیار ممنون از لطفتون :smile:

بله ، راستش تقریبا یکی دو روز بعد از اون پست نمودار رو بدست آوردم...این پنجره رو هم همون موقع ها بود که ازش یک اسکرین شات گرفتم :

یه سوال از بچه هایی که آنتن کار کردن...

FR4 قطعا تو فرکانسهای بالای چند گیگ (مثلا 4-5 گیگ) اتلاف زیادی نسبت به راجرزهایی مثل 4003 یا 5880 داره...

اما ایا فقط همین مسئله هست که باعث میشه نشه ازش تو فرکانس بالا استفاده کرد ؟ شنیدم یه استادی میگفت Dielectric Constant اون با فرکانس تغییر میکنه و...

ولی من نمودارهایی که دیدم به این صورت نبوده اند...نمیدونم...

دیدگاه

طراحی ساختار گذار Microstrip به Slotline با پهنای باند بالا

سلام به همه دوستان
        من در حال طراحی یک آنتن ویوالدی هستم مشابه به اونچه که در پست های قبلی گفتگو هاش رو مطالعه کردم.کسی از دوستان هست که اطلاعات بیشتری داشته باشه بتونه قرار بده یا قبلاً تجربه طراحی اون رو از روش فرمول هاش و یا راهی غیر سعی و خطا رو داشته باشه تا بتونم چند سوال بپرسم .
        ممنون میشم.

دیدگاه

سلام

www.ieee.cz/mtt/soutez07/Nevrly.pdf

دیدگاه

با سلام من برای حل تمام این مشکلاتی که شما گفتی یه راهکار دارم اونم مراجعه به شرکت پویا مدار هست شما فقط کافیه فایل شبیه سازیتو با هر نرم افزاری که انجام دادی برای این شرکت بفرستی اونا خودشون تبدیلشو انجام میدن و فیبر هم از هر نوع و هر سایزی که خواسته باشی دارن و کار ساختش رو هم برات انجام میدن سرچ کن تو اینترنت شرکت پویا مدار
            بای

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X