اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه آنالیز در محدوده تغییرات یک پارامتر آنتن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه آنالیز در محدوده تغییرات یک پارامتر آنتن

سلام :smile:
    من می خوام بر اساس مقادیر مختلف یک پارامتر آنتن آنالیز انجام بدم، چطوری میشه محدوده رو واسش تعیین کنم و آنالیز برای همه ی مقادیر یک باره انجام شه تا بتونم راحت مقایسه کنم؟

پاسخ : نحوه آنالیز در محدوده تغییرات یک پارامتر آنتن

چیزی که شما نیاز دارید ، Sweep یا جاروب کردن یک پارامتر در محدوده ی مشخصی است. بدین ترتیب میتونید محدوده ی کلی مقدار بهینه و در نهایت مقدار بسیار بهینه رو انتخاب کنید.

مثلا در یک آنتن پچ دایروی ، شعاع پچ میتونه به عنوان یک پارامتر جهت Sweep استفاده بشه تا رزونانس های مختلفش رو ببینیم.

اما مبحث Optimize کردن چند پارامتر با هم فرق میکنه و کار نسبتا پیچیده ای هست که ممکنه برای رسیدن به دقت بالا ، وقت زیادی رو بگیره.

البته من با نرم افزار HFSS کار نکردم ، لذا پیشنهاد میکنم به دنبال روش Sweep کردن یک پارامتر در این نرم افزار باشید تا بر حسب تغییرات اون ، تغییرات S11 یا هر چیز دیگه رو ببینید.

این حالت رو فکر میکنم بتونید در منوی HFSS و زیرمجموعه هاش پیدا بکنید.

خدانگهدار

دیدگاه

پاسخ : نحوه آنالیز در محدوده تغییرات یک پارامتر آنتن

نوشته اصلی توسط محمد.ح

چیزی که شما نیاز دارید ، Sweep یا جاروب کردن یک پارامتر در محدوده ی مشخصی است. بدین ترتیب میتونید محدوده ی کلی مقدار بهینه و در نهایت مقدار بسیار بهینه رو انتخاب کنید.

مثلا در یک آنتن پچ دایروی ، شعاع پچ میتونه به عنوان یک پارامتر جهت Sweep استفاده بشه تا رزونانس های مختلفش رو ببینیم.

اما مبحث Optimize کردن چند پارامتر با هم فرق میکنه و کار نسبتا پیچیده ای هست که ممکنه برای رسیدن به دقت بالا ، وقت زیادی رو بگیره.

البته من با نرم افزار HFSS کار نکردم ، لذا پیشنهاد میکنم به دنبال روش Sweep کردن یک پارامتر در این نرم افزار باشید تا بر حسب تغییرات اون ، تغییرات S11 یا هر چیز دیگه رو ببینید.

این حالت رو فکر میکنم بتونید در منوی HFSS و زیرمجموعه هاش پیدا بکنید.

خدانگهدار
      مرسی از راهنمایی تون، پیداش کردم :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X