اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش HFSS

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش HFSS

[quote author=hzohdi link=topic=18851.msg636381#msg636381 date=1412939655]
    سلام سوال درس مایکروویو هست که بهمون دادن! مد TE01

فقط یه گزینه ترمینال هست که اونم غیر فعاله چجوری فعال میشه ؟
    We Stand Up To The End

دیدگاه

سلام دوستان
      من قراره با hfss پترن تشعشعی چند تا انتن لووپ رو شبیه سازی کنم. من تا حالا با این نرم افزار کار نکردم وقت چندانی هم ندارم راستش
      اگه میشه راهنماییم کنید
      ممنونم

دیدگاه

سلام.
        بعد از نصب نرم افزار HFSS و اجرای آن پیغام زیر مشاهده کردم. لطفا برای رفع این مشکل راهتمایی نماببد.
        Error:
        Failed to check out License ‘HFSS_desktop’.
        Invalid (inconsistent) License key (FLEXLm Error -8

دیدگاه

سلام بچه ها کسی میدونه توی HFSS وسط یه RUN خیلی سنگین ایا میشه فرکانس مرکزی تحلیل رو عوض کرد که از اول وقت نزارم.الان دو روزه سیستم توی اجرا هست و فهمیدم فرکانس مرکزی رو اشتباه دادم.هنوز همگرا نشده حواب و توی Path 23 هست.لطفا کمکم کنید واقعا وقتش رو ندارم دو روز دیگه بزارم
          خطاب به داعش:
          ای وای اگر پا به حرم بگذاری/یک تکه ز دیوار حرم برداری/شیعه به بین الحرمین حساس است/گفتم که به گوش سگیت بسپاری
          ما از سبوی شاه دین مجنون و مستیم/برگرد تا سربند یا زهرا(س) نبستیم

دیدگاه

سلام
            میخواستم راجع به تغذیه با کابل کواکسیوال برای انتن ماکرواستریپ یه توضیح بدید
            ممنون

دیدگاه

سلام

من میخوام ساختار زیر را در hfss پیاده سازی کنم. چطور باید خازن رو ایجاد کنم. شکل ترکیبی از خط مایکرواستریپ و المان مدار فشرده (خازن) است.
              به عیر از hfss دیگه با چه نرم افزار هایی میشه این ساختار را پیاده سازی کرد و پاسخ فرکانسی گرفت؟
              سپاس
              از نمایشگاه کار دیدن فرمایید

دیدگاه

سلام .میخام ی میخام ی هورن پیرامیدال طراحی کنم لطفا راهنمایی کنید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام .میخام ی میخام ی هورن پیرامیدال طراحی کنم لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

آقا فایل HFSS - Amuzesh.rar خرابه

دیدگاه

سلام من یه سوال داشتم اگه امکانش هست میشه کمکم کنید من ansys 2020 رو نصب کردم اما در محیط hfssقسمتی که می خوام جنس یا همون متریال رو انتخاب کنم توی قسمت کتاب خونه ام خالیه و فقط vacaumهست باید چیکار کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط negarm نمایش پست ها
                      سلام من یه سوال داشتم اگه امکانش هست میشه کمکم کنید من ansys 2020 رو نصب کردم اما در محیط hfssقسمتی که می خوام جنس یا همون متریال رو انتخاب کنم توی قسمت کتاب خونه ام خالیه و فقط vacaumهست باید چیکار کنم ؟

بعد از ایجاد شیء مورد نظر، روش راست کلیک کنید و go to add material را انتخاب کنید. سپس پارامترهای خواسته شده را وارد کنید (Permittivity, Permeability و Loss tangent)
                      جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۳:۲۹ ۱۴۰۰/۰۸/۰۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X