با سلام :
اگر امکان داره این نرم افزار microwave office را درسایت قرار دهید که خیلی دنبالش بودم کاملش گیرم نیامده یا راهنمایی کنید از کجا اصلش را گیر بیاورم ممنونم
ر کسی را بهر کاری در جهان آورده اند
کار ما عشق است و ما را بهر آن آورده اند
سلام
کلا چند تا نرم افزار معروف برای تحلیل و طراحی انواع آنتن ها تو بازار موجوده که هر کدوم تو طراحی آنتن های مختلف راه دسترن.
من با 3 تاشون کار کردم :
1 . HFSS
CST Microwave . 2
Microwave Office . 3
FEKO . 4
بیشتر آنتن ها رو می تونی با HFSS طراحی کنی(البته فکر نکنم بشه Parabolic رو طراحی کرد ، بعضی از آنتن باز ها ، FEKO رو پیشنهاد می دن که مخصوص طراحی این نوع آنتن هاست) بعد اگه خواستی می تونی همون آنتن رو با Import و Export کردن از HFSS به CST و به عکس ببری.
HFSS می یاد آنتن رو در حوزه ی فرکانس مش بندی می کنه و در واقع یک جورایی تحلیل فرکانسی انتن رو انجام می ده.
ا¾CST میاد آنتن رو در حوزه ی زمان تحلیل می کنه که می تونی برای طراحی انواع و اقسام آنتن های آرایه ای و شیفت فاز ها و آنتن های اسلات استفاده کنی.
حالا از Microwave Office هم می تونی برای تحلیل و طراحی انواع و اقسام فیلترهای پسیو و خطوط انتقال و ماکرویو استفاده کنی .
البته جدیدنا چند تا از کد نویسای مخابراتی اومدن چند تا نرم افزار طراحی آنتن رو کد کردن ، مثلا برای طراحی یک آنتن Helix با این برنامه ها می تونی به یک طراحی اولیه برسی .
در کل این 3 تایی که عرض کردم تو وادی آنتن و میکرویو خیلی طرفدار دارن .
البته خوبیه HFSS اینه که حجمش کمه بعد سرعت سیستمتو زیاد پائین نمیاره ولی فایل نصب CST حدود 5.6G هست و کلی سرعت سیتمتو می گیره و با رم بالای 1G کار می کنه .
البته نرم افزارهای دیگه هم هست که یکی از هم دانشگاهیام به اسم Electron_2 تو page زیر کامل در موردشون توضیح داده و لینک های مربوط به دانلود اون ها رو گذاشته :
دیدگاه