اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف تاپیک موردنظر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف تاپیک موردنظر

سلام اگه تنظیماتی باشه که بتونیم تاپیک ویا پاسخ اشتباهی را حذف کنیم خیلی خوب میشه

پاسخ : حذف تاپیک موردنظر

کاملا موافقم. مدیران یه فکری باید در این باره بکنند
    Goodbye

دیدگاه

به نظر نمیرسه حذف تاپیک توسط هر کدوم از کاربرا زیاد جالب باشه . ممکنه باعث از بین رفتن مطالب علمی و اعتماد کاربرا بشه .

با این حال در صورتی که تمایل پاک کردن ، به یکی از همکاران سایت اطلاع بدین .

دیدگاه

من هم با آقا حامد هم نظرم اگه همه بتونن تاپیک ها را پاک کنند فکر نمیکنم دیگه از انجمن چیزی بمونه.. :mrgreen:
        **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

دیدگاه

لینک گزارش به مدیر رو بزنید .....و فقط بنویسید حذف.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامـد جعفـری
            به نظر نمیرسه حذف تاپیک توسط هر کدوم از کاربرا زیاد جالب باشه . ممکنه باعث از بین رفتن مطالب علمی و اعتماد کاربرا بشه .

با این حال در صورتی که تمایل پاک کردن ، به یکی از همکاران سایت اطلاع بدین .
            نوشته اصلی توسط حسین اقبالی
            من هم با آقا حامد هم نظرم اگه همه بتونن تاپیک ها را پاک کنند فکر نمیکنم دیگه از انجمن چیزی بمونه.. :mrgreen:
            نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            لینک گزارش به مدیر رو بزنید .....و فقط بنویسید حذف.

دوستان عزیز جناب آقای حامد جعفری، آقای حسین اقبالی و آقای امیر علی بلورچیان عزیز منظور بنده و به احتمال فراوان منظور جناب arsalan681 این نبوده که تاپیک مردم رو پاک کنیم :eek: منظور این بوده که اگه خودمون یه تاپیک زدیم و بعد متوجه شدیم که جای اشتباهی این تاپیک خودمون زده شده اون رو بتونیم پاک کنیم نه اینکه هر کسی که خواست تاپیک دیگری رو پاک کنه. از شما بزرگان بعید بودا :icon_razz:
            Goodbye

دیدگاه

بحث اینه که مثلا من میام یک تاپیک می زنم و این قدر بحث ادامه پیدا می کنه که میشه 11 صفحه ، حالا من بنا به دلایل خاص خودم میام این تاپیک رو پاک میکنم و کل این 11 صفحه که نتیجه بحث دوستان بوده پاک میشه ، درسته که ایجاد کننده تاپیک من بودم ولی شاید اطلاعات خیلی خوبی توسط سایر کاربران گذاشته شده باشه که به خاظر من پاک بشه

برای همه پیش میاد که حواسمون نیست یک جای بی ربط تاپیک می زنیم و یا ... ، راحت از گزینه گزارش به مدیر استفاده کنیم و اونها برامون پاک میکنند

پس قاعدتا این جوری بهتره که کس دیگه ای واسه ما تاپیک رو پاک کنه

دیدگاه

اصلا من تو بکار بردن واژه ی "تاپیک" حواسم به این موضوع که آقای یعقوبی فرمودن نبود منظور بنده همین پست هایی هست که می ذاریم. خوب یه کاری کنید که تاپیک اصلی رو نشه پاک کرد اما پست ها رو بشه پاک کرد :nerd:
                فکر کنم نمی تونم متقاعدتون کنم پس از این به بعد کار خودتون رو زیاد کردین چون من هر تاپیک اشتباهی زدم گزارش میدم :mrgreen:
                Goodbye

دیدگاه

دوستان عزیز جناب آقای حامد جعفری، آقای حسین اقبالی و آقای امیر علی بلورچیان عزیز منظور بنده و به احتمال فراوان منظور جناب arsalan681 این نبوده که تاپیک مردم رو پاک کنیم :eek: منظور این بوده که اگه خودمون یه تاپیک زدیم و بعد متوجه شدیم که جای اشتباهی این تاپیک خودمون زده شده اون رو بتونیم پاک کنیم نه اینکه هر کسی که خواست تاپیک دیگری رو پاک کنه. از شما بزرگان بعید بودا :icon_razz:
                  [/quote]

بله منظور من هم کاملا همین بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arsalan681

بله منظور من هم کاملا همین بود
                    [/quote]
                    دوست عزیز همونطور که جناب آقای بلورچیان فرمودند شما میتونید با گزینه ی "گزارش به مدیر" این مشکل را حل کنید.
                    **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

دیدگاه

من در یک فوروم دیدم که تا زمان خاصی (آ‌مثلا یک 3 ساعت) اجازه پاک کردن را به یوزری که تاپیک را باز کرده می داد و بعد از آن نمی داد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X