آیا در این سایت کسی هست که جوابگوی مشکلات عدم دسترسی باشه؟ نه ایمیل جواب میدید ، نه ادمین جواب میده
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
عدم پشتیبانی
Collapse
X
-
درود . عکس اپلود نمیشه ، دائم این پیام میاد : این عمل نمیتواند تکمیل شود.لطفا دوباره تلاش کنید.
به اقای بلورچیان که پیامِ خوشامد از اکانتشون برای من ارسال شده بود ، پیام دادم ، جوابگو نیستن.
به ایمیل مجموعه ایمیل زدم کسی جواب نداد .
البته که جای تعجب نداره ، ولی به طراحِ سایتِ eca ، علی الخصوص بخش انجمن ها ، بفرمایید یه نگاهی به شکل و فرم و توپولوژی سایتهای این شکلی بندازن. سایت به این گُنگی و سردرگمی ، من ندیدم.
درباره ی محل نوشتنِ اعتراض هم که به دوستمون فرمودین ، اینجا تنها جایی بود که نوشتم و اجازه ی ارسال داد. اصلا نمیدونم کجای انجمن هستم. امیدوار بودم فقط یکی جواب بده.
در ضمن من الان نمیدونم دارم جوابِ آقای اقاپور رو میدم ، یا جواب اون دوستی که مشکل تیکت داشتن ، یا دارم برای خودم مینویسم و ارسال میکنم؟؟؟؟؟
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز وقتی پستی ارسال میکنید همه میتونن ببینن برای اینکه بدونید کجا هستید مسیر پست که بالای صفحه نوشته رو میتونید دنبال کنید، (Forum-مربوط به سایت-گفتگو درباره ECA) امکان آپلود عکس فعلا وجود نداره ، بنابراین اگه میخواین عکسی رو آپلود کنید ابتدا اون عکس رو در گوگل درایو خودتون و یا سایت های آپلود بارگذاری کنید و سپس لینک عکس رو اینجا بذارید، عکس برا همه قابل مشاهده خواهد بود،در ارتباط با ساختار انجمن باید بگم خدمتتون که این انجمن 20 ساله فعاله و شما تازه عضو شدین احتمال داره یکم براتون گنگ باشه برای حل شدن گنگی استفاده از سایت قسمت بالای صفحه اول سایت انجمن راهنمای استفاده و روش پست گذاری کاملا توضیح داده شده و میتونید کمک بگیرید.
دیدگاه
دیدگاه