سلام. با توجه به اینکه ایزوله بودن و یا نبودن منبع تغذیه سوئیچینگ، یک پارامتر مهم در مشخصات آن است، اما هیچگاه در مشخصات و یا توضیحات مربوطه، به این نکته اشاره نمی شود. دلیل چیست؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ایزوله بودن منبع تغذیه سوئیچینگ
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط یونس شکوهی نمایش پست هاسلام. با توجه به اینکه ایزوله بودن و یا نبودن منبع تغذیه سوئیچینگ، یک پارامتر مهم در مشخصات آن است، اما هیچگاه در مشخصات و یا توضیحات مربوطه، به این نکته اشاره نمی شود. دلیل چیست؟
نیازی به ذکر ایزوله بودن یا نبودن در مشخصات نیست! چون کسی که میخره یا کاربر عادی هست که بلانسبت، سواد این مسائل رو نداره و کاری هم با این موارد نداره یا کاربر متخصص که اونم میدونه مثلا فلان توپولوژی ایزوله هست یا نیست.
محض اطلاع شما دوست عزیز، منابع تغذیه زنبوری اکثرا یا فلایبک یا پوش پول یا هف بریج هستند که همگی ایزوله میباشند (پاور کامپیوتر هم اینطوره).
اما منابع تغذیه با توپولوژی باک یا بوست و امثالهم همگی غیرایزوله میباشند.
موفق باشید*** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***
- تشکرها 1
-
نوشته اصلی توسط یونس شکوهی نمایش پست هاسلام. با توجه به اینکه ایزوله بودن و یا نبودن منبع تغذیه سوئیچینگ، یک پارامتر مهم در مشخصات آن است، اما هیچگاه در مشخصات و یا توضیحات مربوطه، به این نکته اشاره نمی شود. دلیل چیست؟
دوست عزیز منبع تغذیه داریم تا منیع تغذیه !
منبع تغذیه پدر و مادر دار (صنعتی و استاندارد) که در مصارف عمومی مثل تابلو برق، کامپیوتر وغیره کاربرد دارندحتما ایزولست و نیازی به ذکرش نیست چون اگر ایزوله نبود استاندارد صادرات نمیگرفت!
مثل اینه که بگیم آیا برا ذبح دام و طیوری که سر کوچه میخریم بسم الله موقع ذبح گفته شده که گوشت حلال باشه؟! من که نبودم اونجا بشنوم! خب عزیز وقتی داری تو کشور مسلمان خرید میکنی این یک قانونه که به کشتارگاه اعلام شده و ناظر ذبح شرعی هست (شوخی کردم البته همش فیلمه بنظر)
اما منبع تغذیه ای هم داریم که دوستان چینی یا هم وطنان غیور حاضر در صحنه بدون تخصص یا با یک نیمچه تخصص دور هم حین صرف مواد مخدر تو زیر پله با کپی برداری از برندهای خارجی تولید که چه عرض کنم مونتاژ میکنند شکل و ظاهر قشنگی هم براش با یک اسم خارجی میزارند با چند تا پخش کننده هم تو بازار صحبت میکنند و میریزند کف بازار شما هم موقع خرید وقتی از فروشنده میپرسی اوکیه اگر بد بود پس میارم اون میگه برو خیالت راحت من اینجام، ضمنا برخی از منابع هم بر اساس کاربری نیازی به ایزوله بودن ندارند که خریدار باید بدونه!جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۰۸:۳۰ ۱۴۰۳/۱۰/۰۸.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها
سلام
دوست عزیز منبع تغذیه داریم تا منیع تغذیه !
منبع تغذیه پدر و مادر دار (صنعتی و استاندارد) که در مصارف عمومی مثل تابلو برق، کامپیوتر وغیره کاربرد دارندحتما ایزولست و نیازی به ذکرش نیست چون اگر ایزوله نبود استاندارد صادرات نمیگرفت!
مثل اینه که بگیم آیا برا ذبح دام و طیوری که سر کوچه میخریم بسم الله موقع ذبح گفته شده که گوشت حلال باشه؟! من که نبودم اونجا بشنوم! خب عزیز وقتی داری تو کشور مسلمان خرید میکنی این یک قانونه که به کشتارگاه اعلام شده و ناظر ذبح شرعی هست (شوخی کردم البته همش فیلمه بنظر)
اما منبع تغذیه ای هم داریم که دوستان چینی یا هم وطنان غیور حاضر در صحنه بدون تخصص یا با یک نیمچه تخصص دور هم حین صرف مواد مخدر تو زیر پله با کپی برداری از برندهای خارجی تولید که چه عرض کنم مونتاژ میکنند شکل و ظاهر قشنگی هم براش با یک اسم خارجی میزارند با چند تا پخش کننده هم تو بازار صحبت میکنند و میریزند کف بازار شما هم موقع خرید وقتی از فروشنده میپرسی اوکیه اگر بد بود پس میارم اون میگه برو خیالت راحت من اینجام، ضمنا برخی از منابع هم بر اساس کاربری نیازی به ایزوله بودن ندارند که خریدار باید بدونه!
دوست عزیز غیرایزوله بودن یا ایزوله بودن یک منبع تغذیه ربطی به استاندارد و صادرات و اینها نداره و به کاربری و توپولوژی و توان مورد نیاز و و و بستگی داره. شرایط اخذ استاندارد برای یک منبع تغذیه به فاکتورهای دیگه مثل تابش EMI، سورج، کیفیت جریاندهی، نویز تولیدی و ... داره و این قوانین چه در منابع تغذیه ایزوله چه غیرایزوله صدق میکنه.
موفق باشید.*** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
باسلام
دوست عزیز غیرایزوله بودن یا ایزوله بودن یک منبع تغذیه ربطی به استاندارد و صادرات و اینها نداره و به کاربری و توپولوژی و توان مورد نیاز و و و بستگی داره. شرایط اخذ استاندارد برای یک منبع تغذیه به فاکتورهای دیگه مثل تابش EMI، سورج، کیفیت جریاندهی، نویز تولیدی و ... داره و این قوانین چه در منابع تغذیه ایزوله چه غیرایزوله صدق میکنه.
موفق باشید.
اگر با دقت بیشتری عرائضم رو مطالعه میکردید عرض کردم در "مصارف عمومی" انتهای متن هم مورد خاص و تخصصی که نیازی به ایزوله بودن نداره رو درج کردم.
یکی از پارامترهای مهم در منابع تغذیه عمومی که چند نمونه مثال هم زدم رعایت اصول ایمنی مخصوصا ایزوله بودن هستش.
شما هم موفق باشید دوست عزیز
دیدگاه
-
منابع تغذیه ای که به عنوان شارژر باتری موبایل و غیره که در بازار به فروش می رسند
همگی باید دارای استاندارد باشند ...
یکی از این استانداردها ایزوله بودن از برق
شهری هست که اگر این استاندارد را نداشته باشد ...اجازه فروش در بازار ندارد ومگر اینکه برای موارد صنعتی و درکارخانه ها باشد ..و مواردی از قبیل ایزوله بودن در برگه اطلاعاتی روی شارژر نوشته شده و دارای این نوع علائم
اختصاری هستند ..معمولا باید به دوتا علامت
اختصاری مهم روی منابع تغذیه توجه کنیم
،،یکی ایزوله بودن منبع تغذیه و
،،،دوم ،بدنه عایق بودن منبع تغذیه است
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام ،خروجی همه منابع تغذیه با مصارف عمومی باید از ورودی تغذیه که برق شهر هست ایزوله باشه مگر این که ایمنی عایق کاری رو کامل رعایت کرده باشند مانند برد جارو برقی که بدنه کاملا پلاستیک هست نیازی ندیدند که تغذیه رو ایزوله کنند.
حال فرض کنید تغذیه ای دارید با خروجی مثلا ۵ ولت و غیر ایزوله مگه چی میشه،????الان میگم????:دقت کنید تا موقعی که فاز و نول رو رعایت کردید و جوری به برق زدید که قطب منفی تغذیه همون نول باشه برو کیف کن هیچ اتفاقی نمی افته ،اتفاق وقتی می افته که یکی از قطب های خروجیت بشه فاز ،اونوقت درسته که بین مثبت و منفی ۵ ولت داری ولی بین یکی از خروجی ها با زمین ۲۲۰ ولت داری ⚡????این تازه یکی از مزایای ایزولاسیون بود مزایای دیگر خارج از حوصله است اگر خواستید توضیح میدم،میدونم شما بلدید???? شاید کسی به دردش بخوره،شما صبور باشید استاد عزیز.????
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
باسلام عزیز
نیازی به ذکر ایزوله بودن یا نبودن در مشخصات نیست! چون کسی که میخره یا کاربر عادی هست که بلانسبت، سواد این مسائل رو نداره و کاری هم با این موارد نداره یا کاربر متخصص که اونم میدونه مثلا فلان توپولوژی ایزوله هست یا نیست.
محض اطلاع شما دوست عزیز، منابع تغذیه زنبوری اکثرا یا فلایبک یا پوش پول یا هف بریج هستند که همگی ایزوله میباشند (پاور کامپیوتر هم اینطوره).
اما منابع تغذیه با توپولوژی باک یا بوست و امثالهم همگی غیرایزوله میباشند.
موفق باشید
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط یونس شکوهی نمایش پست ها
در بازار، آداپتورهایی موجود هستند که در قاب پلاستیکی و مانند یک شارژر موبایل هستند. استفاده از این آداپتورها مثلا توسط یک دانش آموز برای ساخت یک کاردستی، می تواند خیلی خطرساز باشد. به همین دلیل این سوال مطرح می شود که باید ایزوله نبودن آن، بصورتی کاملا روشن و قابل درک بویژه برای افراد غیر متخصص، روی کالا درج شود.
تا حالا در بازار آداپتوری ندیدم که غیر ایزوله باشه و به فروش برسه.
مبدل سویچینگ غیر ایزوله فقط داخل لامپ های LED یا لوازم خانگی ارزان قیمت استفاده میشه.
مبدل راکتانسی ( که ذاتا غیر ایزوله هست )هم داخل چراغ قوه ها ، محافظ برق، فتوسل و برد های کوچک و اقتصادی استفاده میشه.
در موارد بالا کاربر عادی هیچ دسترسی به خروجی مبدل نداره و در نتیجه خطر جدی هم نیست.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه