اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست ایجاد بخشی برای سفارش خرید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست ایجاد بخشی برای سفارش خرید

سلام به همه و از همه مخصوصا از آقای بلورچیان تشکر می کنم.
    ببینید فکر کنم تاپیک یکم ، فقط یکم منحرف شده. منظور من فقط معرفی مکان فروش نبود. منظورم خرید و فروش بود. با عرض پوزش باید بگم که با نظر ahmadmn مخالفم. البته ایشون استاد ما هستند ولی شاید منظور ما رو خوب متوجه نشدن. البته شاید هم پیشنهادشون همین بوده.
    ولی من پیشنهاد شخصی خودم رو می گم :
    محلی برای تقاضای قطعات، و تهیه آن توسط دیگر کاربران سایت ( بر عهده سایت نیست )، با قیمت های پیشنهادی کاربران و در این مکان مسئولیتی بر عهده سایت نخواهد بود.
    اسامی هم می تونه:
    خرید قطعات الکترونیک
    یا
    خرید از دیگر کاربران
    خلاصه اینجا فروش نداریم. فقط خرید. چرا که اگه بزاریم فروش هم بکنن، تبلیغات زیاد می شه. همون 10 یا 20 روز برای حذف خوبه.
    موفق باشید.
    کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نه وحید جان همچین امکانی مقدور نیست.
      وقتی سایت بخشی با عنوان خرید قطعات داشت باید از طرف دوستان مورد استقبال و حمایت قرار میگرفت که به نظر من اصلا مورد توجه نبود برای همین دیگه سایت همچین امکانی نداره.
      ایجاد محیطی برای فروش قطعات توسط دیگران هم اصلا خوب نیست چون قطعا خیلی از دوستان شهرستانی ضرر میکنند.

موفق باشید
      I ❤️ ECA

دیدگاه

با احترام به نظر شما سعی می کنم منظورم رو واضح تر بگم.
        ببنید الان شاید مثلا داریم تو یه تاپیک در مورد فلان ال سی دی بحث می کنیم. حالا برای اینکه عملا کار رو دنبال کنیم، از دوستان می خوایم که یه ال سی دی از همون نوع برامون بفرستن. خب به جای اینکه در تاپیک هایی که به صورت علمی دارن بحث می کنن بیایم قطعاتی که نیاز داریم رو لابه لای مطالب در خواست کنیم، در مکانی مناسب این کار رو انجام بدیم. ببینید پارت شاپ به نظر من کار سختی بود. حتی اگه استقبال هم می شد برای شما خیلی دردسر داشت و نمی تونستید به امور علمی و خدمات دهی سایت بپردازید. برای همین با اینکه ایده جالبی بود، اما حجم کار در کنار انجمن زیاد می شد. خوب این از مقدمه. حالا بحث ما چیه. بحث ما اینه که شما بیاین و زیر انجمنی درست کنید و کاربرا قطعات مورد نیازشون رو سفارش بدن. حالا این کار چرا برای سایت و مدیریتش دشوار نخواهد بود، چون قطعات توسط دیگر کاربران تهیه می شود. شاید هم کسی نباشد که قطعه ای را بفروشد و خریدار بی جواب بماند. اگه فکر می کنید داریم باری رو دوشتون می زاریم، من خودم قبول می کنم که کمکتون کنم و تو مدیریتش هر چقدر در توانم باشه کمک خواهم کرد. مشکل دیگه ای هم می مونه ؟ :wow:
        یه نگرانی دیگه ای که حس می کنم شما دارید اینه که این بخش شاید مورد استقبال و پررونق نباشه. خب. این بخش ، بخش علمی نیست که باعث تضعیف اعتبار سایت بشه. نه . هر وقت بخش راکد مونده، دلیلش اینه که قبلا احتیاج کاربران رفع شده و کاملا هم راستا با اهداف انجمن است. ببینید بیشترین ثواب رو این میون شما مدیران سایت می برید و بیشترین خدمات رو هم ما دور افتاده ها می بینیم :mrgreen:
        همه جوره آمادگیم رو برای همکاری اعلام می کنم . فقط نمی خوام قسمتون بدم، ولی این بخش برای ما خیلی مهمه. حتی می تونید قوانینی بزارید که نباید کاربران نوشته هاشون جنبه تبلیغاتی داشته باشه . البته صاحب اختیار شما هستین :redface:
        ببینید این که مثلا بیان دوستان بگن فلان قطعه که می خواستی رو فلان فروشگاه داره، درد ما رو دوا که نمی کنه هیچ ، نمک هم به زخم ما می پاشن در اون صورت :sad:

دیدگاه

با سلام به دوستان
          آنچه من درخواست کردم با پیشنهادات آقا وحید کاملا متفاوته.
          خواهش من از مدیریت این بود که بخشی ایجاد بشه تا راهنمای اعضا برای تهیه ی قطعات باشه و تمام این اطلاعات در یک جا متمرکز بشه تا سوالات پراکنده ی دوستان در این زمینه نظم بگیره و بشه جلوی تکرار سوالات را گرفت.
          پیشنهاد وحید جان چیز دیگریست و می تونه زیرمجموعه ی بازار بشه. همانطور که قبلا هم بود و بدلیل مشکلات مدیریت بازار تعطیل شد. حتی خود من داوطلب بودم همکاری کنم و آقای بلورچیان تجربه ی سختی بسیار این نوع بازار را داشتند و قبول نکردند.

خودم هم متوجه شدم اداره ی یک بازار آنلاین بدلیل گستردگی عجیب قطعات الکترونیک کاریست که نیازمند همکاری یک تیم تجاری متخصص است.
          اگر نگاهی به فروشندگان آنلاین کنونی قطعات الکترونیکی بیندازید متوجه می شوید هیچکدوم نتونستن درست و حسابی کار کنند و مشتری را راضی نگه دارند. یا قطعاتشان ناقص است یا قیمت هاشان به روز نیست یا ...
          با سپاس
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
            ایجاد محیطی برای فروش قطعات توسط دیگران هم اصلا خوب نیست چون قطعا خیلی از دوستان شهرستانی ضرر میکنند.
            آقا بنظر شما ضرری که بچه ها می کنند بیشتر از ضرری است که خود فروشنده ها توی شهرستان ها به ملت متحمل میشن؟
            تازشم این رو در نظر بگیرید بلاخره تیپی که اینجا رفت و امد میکنه تیپ جونه خدایی تا حالا چند تا از این بچه های سایت خیلی به ما حال دادن و ما رو شرمنده کردن
            بعدشم یه قطعاتی هستند که واقعا نه فروشنده رو میشه مجاب کرد که چیه و دیگه بش گفتی برام بیار فحشت میده.....
            بعدشم حالا شما اینا همه هیییییییییییییییییییییییییچ
            اومدیم سوار ماشین شدیم بریم یه شهر دیگه تقی به توقی خورد ........... :cry2: باید ملت بندازیم به دردسر مراسم هفته و 40 و سال.....(اینشالا هیچ وقت)
            ولی من خودم حاضرم یکی یه آی سی 100 تومنی رو برام بفرسته 5000 تومن ولی بدونم گیرش نمیارم...نه اینکه هزینه کنم از شهرستان برم مرکز استان بعد کلی حروم کردن وقت آخرش دست از پا درازتر برگردمو بشینم دوباره پای پروتئوس....

بخدا شما بچه تهرانی ها اصلا حال ما شهرستانی ها رو درک نمی کنید....که کل دانش الکترونیک اکثر بچه های شهرستان ها تو ساخت دماسنج و یه مشت پروژه آت وآشغال شومپخ(عدد بزرگی معاد عدد پی به توان n)سال پیش خلاصه شد...یارو کارشناسی الکترونیک میخونه پروژه ور میداره ساخت منبع 0 تا 30 بعد عضا (نمی درست نوشتم سوادمون کمه) هم میگیره برا ساختش....
            میدونین چرا کار تو شهرستان ها درآمد های عجیبی داره...
            چون یه سری افراد پیدا میشن از جهل ملت کمال استفاده رو میبرن ووووو نتیجش چی میشه....؟(نادانی روز افزون)
            وای به حال این مردم تا کی میخوان بخورن نمی دونم من افرادی رو میشناسم که برا سادترین کارا کمتر از 50 تومن یارو رو نمی سورفن یه مقاله از اینترنت میده 20هزارتومن ....الله علم
            نمی دونم چرا اینقدر که فک زدم دستام خسته شد...
            بعد کل این حرفا آقا شما این بخش رو راه بندازید بلاخره بچه های با معرفتم میون این همه مردای با مرام سایت پیدا میشه کار یکی رو را بندازه تعدادش کم بیست یه 63444 تا الان میشن....
            آقا این بخش هرکی ساخت گره یکی دیگه رو بازمیکنه بخدا خیلی بدرد می خوره واقعا اگه نباشه باید از مدیران خرده گرفت...
            بهر حال این نظر ما بود...
            یا علی

دیدگاه

ببینید دوستان ما قبلا بخش ویژه ای برای سفارش قطعات داشتیم که اصلا مورد قبول دوستان نبود !
              وقتی که قطعه رو که 500 تومن هست ما 600 تومن اعلام میکردیم طرف شاکی میشد که چرا 600؟؟؟؟ و وقتی میگفتیم کارمزد خرید قطعه است دیگه پیگیر نمیشد. و این موارد اصلا از لحاظ مالی به صرفه نیستند .....

I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                آقای بلورچیان شما همون پارت شاپ سایت مد نظرتون بود دیگه؟
                آقا بخدا کار نیکی کردید.آقا هرکی احتیاج داشته باشه واقعا خرید می کنه ولی یکی میاد سفارش 555 میده دوروز بعد هم یا پیدا میکنه یا بیخیال میشه شما تر و خشک و باهم سوزوندید!!!
                امیدوارم دوباره راه اندازیش کنید یا لااقل یه بخشی راه بندازید که همه بچه های فروم بتونن برا تهیه قطعات به هم کمک کنند چون ممکنه یه کی یه قطعه رو به قیمت مناسب تری گیر بیاره و بتونه ارزونتر برا بچه ها تموم بشه....
                با تشکر
                یا علی

دیدگاه

امیدوارم دوباره راه اندازیش کنید یا لااقل یه بخشی راه بندازید که همه بچه های فروم بتونن برا تهیه قطعات به هم کمک کنند چون ممکنه یه کی یه قطعه رو به قیمت مناسب تری گیر بیاره و بتونه ارزونتر برا بچه ها تموم بشه....
                  خوشحالم که شما منظور بنده رو خوب درک کردین. چرا که هر دو از این کمبود امکانات رنج می بریم و حرف هم دیگر رو بهتر درک می کنیم.
                  ببینید من با ایجاد پارت شاپ دوباره مخالفم. چرا که چنین بخشی باید به صرفه باشه و گرفتاری های خاص خودش رو داره
                  همین که کاربرا برای هم بتونند قطعات رو بفرستن کافیه. هر کسی می تونه قیمت رو بگه و توضیح کوتاهی بده، هر کدوم رو پسندید سفارش می ده. همین.

دیدگاه

خسته نباشین سه صفحه نوشتین دیگه وقته این بخشو تشکیل بدین.
                    اینطوری خودم تضمین میکنم از پل صراط عبورتون میدم. خودتون همه مشکلات خرید و پیدا کردنشون رو میدونین پس لطفا شک نکنین که این بخش لازمه.
                    این بخش میتونه یه مورد دیگه رو هم در نظر بگیره مثلا من تو یکی از کارهام به یه ترانزیستور vmos کانال n و یه دونه هم کانال p احتیاج داشتم اگه تو سایت یکی از قطعه فروش ها نمیدیدم
                    اینارو جدا میخریدم ولی از شانسم به قطعه ای برخوردم که اینا رو جفت داخلش داشت.
                    خوب حالا هدفم از اینهمه شعر و غزل این بود که میتونیم از تجربه های بدبختی هایی که سر خرید قطعات داشتیم رو واسه هم تعریف کنیم تا واسه بقیه تکرار نشه.
                    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

من تو این یکی دو سالی که با این سایت آشنا شدم و می تونم بگم، زدم تو خط الکترونیک و عجب خطی ، خودمونیما
                      همش قطعات رو از اینترنت خرید می کردم. می بینی یه سایت یه چیزی داره، یه سایت دیگه یه چیز دیگه. و شاید هم هیچ کدوم نداشته باشن. خلاصه همیشه وقتی می خوام یه برد بسازم، خرید قطعاتش از همه مراحلش سختره و وقت بیشتری رو می بره.خودتون هم می دونید که این سایت های فروش قطعات اصلا کامل نیستند و نیاز من مبتدی رو هم نمی تونن برطرف کنن. چه برسه به شما که حرفه ای کار می کنید.
                      من هنوز هم به ایجاد این بخش امیدوارم :mrgreen: لطفا بقیه همراهی کنن. :applause:

دیدگاه

سلام
                        آقا امیرعلی بلورچیان بلاخره بعد این همه گفتگو این بخش رو راه اندازی میکنید یا نه؟
                        یا علی

دیدگاه

ما شهرستانی ها همچنان منتظریم...

دیدگاه

قرار شده که همچین بخشی ایجاد بشه ، ولی با یه ساختار جدید .
                            زیاد نمی تونم توضیح بدم چون هنوز تو مرحله بررسی زیرساخت ها و احتیاجات هستیم .

دیدگاه

قرار شده که همچین بخشی ایجاد بشه ، ولی با یه ساختار جدید .
                              زیاد نمی تونم توضیح بدم چون هنوز تو مرحله بررسی زیرساخت ها و احتیاجات هستیم .
                              واقعا ممنونم که به نظرات کاربران سایت احترام می گذارید.
                              تقریبا می تونید بگید تا چند وقت دیگه راه می افته؟

دیدگاه

سلام
                                اطلاعات زیادی نمی تونم بدم ، چون هنوز بصورت کلی شروع نشده .
                                ولی قراره سیستمی باشه که همه احتیاجات کاربرا رو برطرف بکنه .
                                و خوب همچین سیستمی وقت زیاد برای تحقیق می طلبه به اجرا گذاشتن اون هم خودش کار می بره .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X