اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست ایجاد بخشی برای سفارش خرید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست ایجاد بخشی برای سفارش خرید

دقیق نمیتونم بگم فقط بگم که یک طرح جامع هست که هر مغازه ای بتونه خودش بیاد قطعات خودش رو معرفی کنه یا هرکس بتونه درخواست های خودش رو ثبت کنه و منتظر جواب باشه یا با یک سرچ کوچیک پیدا کنه تو کدوم فروشگاه وجود داره .....
    امکان فروش برای همه ایجاد خواهد شد و البته امکان خرید هم همینطور

شاید 1 ماه ..... البته فقط امیدوارم ولی در هر صورت شاهد این بخش جدید هم خواهید بود
    I ❤️ ECA

دیدگاه

مراحل خرید خسته کننده و وقت گیره برای یک خرید ساده باید یک دوره آموزشی دید.
      من خودم دو سه بار اقدام کردم .بین آموزش حوصلم سر رفت منصرف شدم.
      مطمئن باشید اگر این مشکل رو برطرف کنید رونق زیادی به فروشگاه خواهید داد. به طوری که مجبور میشید فروشگاه رو توسعه بدید.
      مثلأ من دوست داشتم اینطور باشه.در جایی قیمت محصولات و پست محاسبه بشه. و در یک پست نام اجناس دلخواه و آدرس و شماره فیش بانکی رو بزارم و منتظر پست باشم.
      با تشکر از زحمات شما

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

دوست عزیز مراحل خرید چرا پیچیدست ؟
        عضو فروشگاه میشید محصول رو به سبد خرید اضافه میکنید پرداخت نهایی و منتظر پست میشید !

ما اید اطلاعات دقیقی از مشتریانمون و خریدهاشون داشته باشیم که بتونیم اطلاعات دقیقی بدیم در ثانی شما فردا باید بتونید به خرید های قبلیتون دسترسی داشته باشید یا چک کنید ببینید بسته شما ارسال شده یا نه.

در هر صورت امکان خرید از طریق ارسال فکس و تماس تلفنی هم موجود هست اگر احساس میکنید که اینطوری راحتتره میتونید با شما تماسهای فروشگاه تماس بگیرید.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          دوست عزیز مراحل خرید چرا پیچیدست ؟
          عضو فروشگاه میشید محصول رو به سبد خرید اضافه میکنید پرداخت نهایی و منتظر پست میشید !

ما اید اطلاعات دقیقی از مشتریانمون و خریدهاشون داشته باشیم که بتونیم اطلاعات دقیقی بدیم در ثانی شما فردا باید بتونید به خرید های قبلیتون دسترسی داشته باشید یا چک کنید ببینید بسته شما ارسال شده یا نه.

در هر صورت امکان خرید از طریق ارسال فکس و تماس تلفنی هم موجود هست اگر احساس میکنید که اینطوری راحتتره میتونید با شما تماسهای فروشگاه تماس بگیرید.
          روش پستی ( پرداخت در محل ) هم در اینده راه اندازی میشه؟

دیدگاه

البته فکر کنم موضوع تاپیک منحرف شده ولی توضیح میدم.
            خیر !!!! تا وقتی که شرکت های خصوصی بخواند واسته بشند سایت این کار رو انجام نخواهد داد. دلایل بسیار واضح هستند:
            1- محصولات دیر به دستتون خواهد رسید (الان 48 ساعته میرسه)
            2- هیچ تضمینی بر سالم بودن محصول نخواهد بود ! (مسئولین محترمشون نرم افزار هارو میگیرند و خودشون کپی و تکسیر میکنند و بعد به فروشنده مرجوع میکنند!!!)
            3- تاخیر در پرداخت به فروشنده دارند

4- به دلیل داشتن شاکی های بیشمار سایتشون فیلتر شده و مسئولینشون مثل شرکت های دیگه در ........ ! (سایت ایران مارکت سنتر چندی پیش به دلیل همین شکایت ها فیلتر شد http://www.iranmc.org/ )

در حال حاضر فکر نکنم مشکلی برای استفاده از سیستم فعلی وجود داشته باشه . هم پرداخت آنلاین وجود داره هم شماره حساب ها و شماره ارت ها و هم میشه با هماهنگی قبلی به صورت مستقیم از شرکت محصولات رو تهیه کرد .
            متشکرم
            I ❤️ ECA

دیدگاه

بخش نیازمندی ها ایجاد شد.
              I ❤️ ECA

دیدگاه

:applause: :applause: :applause: کو ؟ کجاست ؟ چرا از دید پنهانه؟ :wow: :wow: :wow:
                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=267.0
                  تو اطلاعات سایت توضیح داده شده.
                  از اونجاییکه ایجاد سیستم یکپارچه برای اینچنین موردی واقعا وقتگیر بود فعلا در همین قالب انجمن ولی با قوانین سختگیرانه کار رو راه انداختیم.
                  امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره و تبدیل به مکان تبلیغاتی نشه تا محبور به بستنش نشیم.

متشکرم
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X