اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد فروش تجهیزات شبکه در سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهاد فروش تجهیزات شبکه در سایت

با سلام
    دوستان ما در نظر داریم تا تجهیزات شبکه یکی از معتبرترین مارک های موجود در بازار رو تو فروشگاه سایت به فروش بگذاریم.
    میخوام از تک تک شما دوستان سوال کنم که آیا با ارائه همچین خدماتی موافقید یا به نظرتان ممکن هست کیفیت خدمات تخصصی که داریم ارائه میدیم کاهش پیدا کنه؟
    486
    بله موافقم
    0%
    252
    خیر نمیتواند جزو خدمات تخصصی سایت باشد
    0%
    140
    بستگی به نحوه اجرا دارد
    0%
    94
    I ❤️ ECA

پاسخ : پیشنهاد فروش تجهیزات شبکه در سایت

آقای بلورچیان سلام
    چه تجهیزاتی؟ مثلا؟

دیدگاه

تقریبا تمامی تجهیزات شبکه از سویچ ها بگیرید تا تجهیزات فیبر نوری و انواع دوربین ها و .... رو میتونم قرار بدم ولی مسئله اینه که چون قطعا میخوام این خدمات در راستای برق و الگترونیک باشند و به کار همه اعضای سایت بخورند فعلا قصد دارم از انواع مبدل های (مبدل های USB به انواع پورت ها ) یک سری تجهیزات وایرلس مرتبط با لب تاپ ها (چون اکثر دانشجو ها از اینکه لب تاپشون full port نیست گلگی دارند و در اجرای پروژه هاشون به مشکل میخورند) و .....رو در سایت قرار بدم.

البته این بستگی به نظر دوستان داره و باید بدونم که استقبال میشه یا نه. قیمت هم زیر قیمت تک فروشی تهران خواهد بود تا همه بتونند با خیال راحت تهیش کنند.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
        اقای بلورچیان پیشنهاد خوبیه ( کلا هر چی پیشنهاد کاری باشه من با هاش حال می کنم oo: )
        :applause:
        صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

تو سایت قصد داریم بخش فروش رو مقداری گسترده کنیم تا خدمات خیلی گسترده و کاملی ارائه بدیم برا همین بستگی به نظرهای شما داره.
          اگر استقبال و حمایت بکنید قطعا دست به کارهای خیلی بزرگتری خواهیم شد.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
            خیلی خوب هست، یک دلیلش این هست که دیگه کم کم خریدها دارن اینترنتی میشن.

یک دلیل دیگه این هست که نیازی نیست زیاد بگردن که آیا قطعه رو پیدا میآ‌کنند یا نه.

اگر هم یک تعدادی از این سایت خریداری می کنند، کم کم همه برای خرید، این سایت رو به دیگران معرفی می کنند.
            موفق باشید.
            http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif

دیدگاه

سلام
              چون گزینه سوم رو انتخاب کردم لازم شد توضیح هم بدم
              البته واضحه که سایت به فعالیت های اقتصادی اینچنینی که هم برای سایت سود آور باشه و هم به اعتبار سایت لطمه نزنه نیاز داره.
              اما برای اینکه به بهترین نحو به انجام برسه، تبلیغات گسترده ای هم لازم داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان محمودی

البته واضحه که سایت به فعالیت های اقتصادی اینچنینی که هم برای سایت سود آور باشه و هم به اعتبار سایت لطمه نزنه نیاز داره.
                اما برای اینکه به بهترین نحو به انجام برسه، تبلیغات گسترده ای هم لازم داره
                ایضا
                فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

یعنی با انجام تبلیغات گسترده میتونه این تجهیزات فروش مناسبی داشته باشه ؟
                  تبلیغات درون سایت یا جاهای دیگه ؟
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                    بنظرم کار فوق العاده ای هست در دنیای امروز که بشر داره به سمت خدمات الکترونیکی در کوتاهترین زمان و با کیفیت عالی پیش میره همچین گامی در سایت برای ایرانیهای داخل کشور شروع عالیه ای هست اما همونطور که آقای محمودی کفتن باید تبلیغ بشه ... البته من فکر میکنم که در حال حاضر خود مردم و کسایی که به یه همچین خدماتی نیاز دارن جریان خرید و فروش کالا رو از اینترنت بخوبی میدونن و باهاش آشنا هستن اما خب هر چی کیفیت خدمات ارائه داده شده بالاتر باشه قطعا افراد بیشتری هم ترقیب به خرید از سایت میشن چون بعد از یه مدتی اکثر کسایی که خواهان این خدمات هستن سایت و خدماتش رو به دیگران هم معرفی میکنن و این یکی از راههای تبلیغ هست .. اما من یه پیشنهادی دارم یا بهتر بگم نظر؛ که نمیدونم امکانش هست که عملی بشه یا نه..؟!؟ و اونم اینکه میتونین از خود گوگل شروع کنین مثلا وقتی در مورد کارت شبکه سرچی میشه در کنار اون سایتای ی که پیدا میشه دیدین گاهی سمت راست چند تا سایت بصورت تبلیغاتی نشون داده میشه حالا فروشگاه اکا هم یکی از اون سایتا باشه البته واقعا نمیدونم امکانش هست یانه؟ حداقل این میتونه یه تبلیغ خوب باشه ...البته تبلیغات درون سایت که جای خودش رو داره ..
                    به هرحال آرزوی موفقیت در این راه رو براتون دارم...
                    [url=http://wiki.eca.ir/]http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif[/url

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                      با سلام خدمت جناب آقای بلورچیان
                      به نظر بنده پیشنهاد بسیار خوبیه
                      امروزه در بازار رقابت ،تبلیغات گسترده و صحیح حرف اول رو میزنه
                      به امید موفقیت :smile:
                      http://www.ecapic.ir/image/ECA-090927112544.png

دیدگاه

سلام
                        من هم موافقم آقای بلورچیان.

دیدگاه

سلام بر همه ی دوستان گلم مخصوصا امیرعلی گل
                          من هم با این کار بسیار موافقم.
                          فقط بحث تبلیغاتش میمونه که میشه تو مجله ی علمی که قراره بزنید و سایت خودمون حسابی مانور بدیم.
                          **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                            قبلاً هم گفته بودم
                            من خودم شاید ماه به ماه هم به صفحه اول سایت سر نزنم و معمولاً مستقیماً میام تو فروم. باور کنید اصلاً نمی دونم توی فروشگاه سایت چه چیزایی به فروش میرسه. حدس می زنم خیلی های دیگه هم مثل من باشن. البته من فقط می دونم این مشکل وجود داره و متأسفانه راهکاری براش سراغ ندارم
                            بله تبلیغات اگه به سایت های تخصصی دیگه هم کشیده بشه مطمئناً تاثیر بیشتری داره. مثل فروم های تخصصی کامپیوتر و سخت افزار. و شاید اصلاً اون جور فروم ها محل بهتری برای تبلیغات باشن

دیدگاه

به نظر من هم جالبه
                              ولی فکر کنم اگه چیزایی رو بزاریم که تو شهرستان ها گیر نمیاد بهتر باشه
                              مثل انواع rf ها gsm ها gps و ....
                              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X