اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد فروش تجهیزات شبکه در سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهاد فروش تجهیزات شبکه در سایت

من در صورتی موافق هستم که به بقیه اعضای سایت هم در بخش فروشگاه اجازه فعالیت اقتصادی بدید. در این صورت سه تا منفعت داره :

منفعت شما بواسطه فروش
    منفعت دوستان
    منفعت شما بواسطه تبلیغات دوستان.
    دلا یاران سه قسمند ار بدانی
    زبانی اند و نانی اند و جانی
    به نانی نان بده از در برانش
    محبت کن به یاران زبانی
    و لیکن یار جانی را به دست آر
    به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

آرش جان مدیریت فروش از طریق همه اعضا بسیار سخته شما تصور کن 10 نفر (نه بیشتر) بیان و تو فروشگاه محصولاتشون رو بفروشند اونوقت ضمانت کیفیت خدمات و احناس و خیلی مسائل دیگه به سایت برمیگرده و این قطعا مشکل ساز میشه.

ولی یک خبر خیلی کوچیک بهتون بدم که .....علاوه بر بازارچه که میتونید محصولاتتون رو معرفی کنید به زودی بخش جدیدی دقیقا با همین منظور شما ایجاد خواهد شد و افراد میتونند در بخش جدیدی فروشگاه بزنند و محصولاتشون رو مستقیم بفروشند ولی با مسئولیت و اسم خودشون

البته هین الانشم در بخش سخت افزاری دوستان در حال فعالیت هستند. احساس نمیکنم رسیدگی به فروشگاه و سایر بخش های اقتصادی سایت فقط کار من تنها باشه !!!
      I ❤️ ECA

دیدگاه

درسته که تعداد نظرات در حد 20 تا هستند ولی اینکه هیچ کس گزینه دوم رو نزده امیدوار کندست .
        پس با این حساب من مقدمات کار رو هماهنگ میکنم انشالا بقیش هم جور میشه.
        فقط لطفا باز هم هر پیشنهادی دارید بگید.
        متشکرم
        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام به همه و دوست عزیزم جناب بلورچیان

من موافقم و نظر خوبیه.اما یک پیشنهاد دارم:

ما چرا یک شرکت به نام ECA تاسیس نمیکنیم؟ ما میتونیم بزرگترین شبکه طراحی - تولید آموزش و فروش سیستمهای الکترونیکی در ایران بشیم.
          چون نیرو ها هم جوان و هم فعالن.اینجوری هم یک قدم در رشد برداشتیم و هم در بعد مالی برای همگی.

من همیشه موافق کار های بزرگ هستم و ایمان دارم شدنیه

در این مورد نظراتتون رو دوست دارم بدونم
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پیشنهاد فروش تجهیزات شبکه در سایت

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            آرش جان مدیریت فروش از طریق همه اعضا بسیار سخته شما تصور کن 10 نفر (نه بیشتر) بیان و تو فروشگاه محصولاتشون رو بفروشند اونوقت ضمانت کیفیت خدمات و احناس و خیلی مسائل دیگه به سایت برمیگرده و این قطعا مشکل ساز میشه.

ولی یک خبر خیلی کوچیک بهتون بدم که .....علاوه بر بازارچه که میتونید محصولاتتون رو معرفی کنید به زودی بخش جدیدی دقیقا با همین منظور شما ایجاد خواهد شد و افراد میتونند در بخش جدیدی فروشگاه بزنند و محصولاتشون رو مستقیم بفروشند ولی با مسئولیت و اسم خودشون

البته هین الانشم در بخش سخت افزاری دوستان در حال فعالیت هستند. احساس نمیکنم رسیدگی به فروشگاه و سایر بخش های اقتصادی سایت فقط کار من تنها باشه !!!
            خب منظور من همون حالت دوم هست که با مسئولیت و اسم خودشون باشه. این مسلمه که هیچ شخص یا شرکت معتبری دوست نداره ریسک کنه و کالای خودش رو با نام تجاری دیگه ای بفروشه. چون ممکنه اعتبارش زیر سئوال بره.
            دلا یاران سه قسمند ار بدانی
            زبانی اند و نانی اند و جانی
            به نانی نان بده از در برانش
            محبت کن به یاران زبانی
            و لیکن یار جانی را به دست آر
            به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

با سلام.

موافق

فدای همگی.

دیدگاه

متشکر از همه دوستانی که نظر دادند .....
                از آنجاییکه هیچ نظر مخالفی وجود نداشت با ذکر تمام نکاتی که گفته شد سعی خواهیم کرد این بخش نیز به زودی راه اندازی شود.

متشکر از تمام دوستانی که نظردادند.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X