اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاربرهای فیمیل فعال جدید !

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاربرهای فیمیل فعال جدید !

سلام
    میگم من امروز رفتم یه تایپیک دیدم هر چی فیمیل هستش رو برداشتن زدن کاربر فعال !
    اسم نمی برم ولی مثلا یکیش با 80 ارسال شده کاربر فعال :eek:

این چیو نشون میده ؟ oo:
    من تواین سایت شاید الان کمتر میام ولی چن وقت پیش زیاد بودم و تا حالا ندیدم هیچ کدوم از این کاربرهای فعال یه پست مناسب که به درد بچه ها بخوره یا کمکی برای کسی باشه بدن oo:

در عوض ... :NO:
    البته در آخر این هم بگم بنده نه از اون افرادیم که مخالف حضور زنانم ( ما خودمنون هم خواهر و مادر داریم و تو آینده زنم میگیریم ! ) و نه میگم که منو کاربر فعال کنید فقط به خاطر انجمن میگم چون این فروم بهترین فرومی که من توش بدم !

واقعا جای بسی تعجب و جای سوال داره ! :redface:

پاسخ : کاربرهای فیمیل فعال جدید !

آخرش تکلیف خودتو مشخص نکردی ! خوبه یا بده ؟
    این نشون دهنده بالا رفتن سطح سایت و جذب مخاطب بیشتره یکی از چیزهایی که تا چند سال پیش خود من به شخصه از اون ناراضی بودم نبود فعالیت خانم ها تو این سایت بود ، چندین بار هم به همکارای خانم سایت پیشنهاد داده بودم که دنبال روشهایی باشند تا بتونند دوستانشون هم بیارن داخل سایت ولی یک سری مشکلات رو مطرح می کردند که اینجا جای گفتنش نیست
    خوشبختانه سطح فکری و منش کاربرای سایت اونقدر بالا رفته که واقعاً اینجا تبدیل شده به یه محیط علمی که هر کاربر مرد یا زنی می تونه بدون هیچ مشکلی بیاد اینجا و فعالیت مفیدی داشته باشه .
    امیدوارم که این فرهنگ توی سایت اونقدر جا بیفته تا کاربر خودش از جو سایت خجالت بکشه و نتونه کارهای ضد اخلاقی که الان جامعه ما از اون رنج می بره رو انجام بده .

دیدگاه

سلام
      اگه نظرم خوب بود که تایپیک با این عنوان نمی زدم و می نوشتم تبریک برای خانوم های مهندس فعال ! :mrgreen:

بابا حرف من اینه که این عناوین رو بی خود به هر کی میاد ندین !
      خوب شما فرض کن الان اقای حامد خان ( جعفری ) دیگه سایت نمیاد در قبال اون همه زحمتی که تو انجمن و ویکی کشید لااقل یه مدیر بازنشسته براش ننوشتید بعد طرف اومده با 80 تا پست و سطح علمیه تئوری ( دانشگاهی ) واسش زدین کاربر فعال :twisted: لابد فردا پس فردا هم می گین مدیر بخش الکترونیک ! oo:

حرف شمام در مورد خانوم ها رو قبول دارم و من یه بار امضای خانوم گروسی رو دیدم که نوشته بود متاهل ! :biggrin:
      خوب دیگه اینجاشو نمیشه کاری کرد ( ایرانی با فرهنگ به همین چیزا میگن دیگه ! )

حرف آخر :
      مزد گرفت آنکه جان برادر کار کرد ( شعر رو درست گفتم ؟ :redface

نمی دونم تونستم منظرورمو برسونم یا نه

در ضمن یه داخل پرانتز دیگه هم عرض کنم که من تا حالا یه خانوم مهندس درست و حسابی تو برق ندیدم ! :agree:

دیدگاه

سلام
        دوست عزیز سایت ECA که فقط انجمن رو نداره. بسیاری از دوستان که شما میگید 80 تا پست دارند دقیقا همین الان دارند روی بخش ویکی یا یخیلی بخش های دیگه و پشت پرده رو سایت کار میکنند. ما هیچ وقت هیچ کس رو الکی کاربر فعال یا مسئول در سایت نکردیم مگر که ایشون بتونند فعالیت مفیدی در سایت داشته باشند (در سایت نه فقط در انجمن).
        اینکه جامد عزیز دیگه تو سایت فعالیت نمیکنه برای خود من هم خیلی ناراحت کنندست ولی خوب چاره ای ندارم وقتی کسی به دلیل مشکلات شخصی وقت نمیکنه من که نمیتونم کاری براش بکنم.
        از اول هم قانون سایت همین بوده و خواهد بود ... هر کسی بخواد کمک کنه قدمش روی چشم چه 10 تا پست داشته باشه چه 1000 تا.

خواهشمندم دیگه هم در مورد همکاران و کاربران فعال اینطوری صحبت نکنید چون تک تک اعضای این سایت برای تیم مدیریتی عزیز هستند.

موفق باشید
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط درود
          سلام
          میگم من امروز رفتم یه تایپیک دیدم هر چی فیمیل هستش رو برداشتن زدن کاربر فعال !
          اسم نمی برم ولی مثلا یکیش با 80 ارسال شده کاربر فعال :eek:

این چیو نشون میده ؟ oo:
          من تواین سایت شاید الان کمتر میام ولی چن وقت پیش زیاد بودم و تا حالا ندیدم هیچ کدوم از این کاربرهای فعال یه پست مناسب که به درد بچه ها بخوره یا کمکی برای کسی باشه بدن oo:
          ببخشید ....ولی همه میدونن که معیار سواد تعداد پست نیـــــــــــــــست ........ کوتاه فکری تا کجا ... تو این همه کار و فعالیت ودلسوزی این نکته ها رو پیدا کردن ...!!!!!!!

نوشته اصلی توسط درود

در ضمن یه داخل پرانتز دیگه هم عرض کنم که من تا حالا یه خانوم مهندس درست و حسابی تو برق ندیدم ! :agree:
          دوست گرامی ، شما خودت مهندس درست و حسابی هستی که این حرفو میزنی ..؟...شما سعادت نداشتی وگرنه به من پیغام خصوصی بده تا چند تا از خانم های کاردرست و باسواد همین سایت رو بهت معرفی کنم .......

دیدگاه

در ضمن یه داخل پرانتز دیگه هم عرض کنم که من تا حالا یه خانوم مهندس درست و حسابی تو برق ندیدم ! agree icon_lol

میشه بگید َما خودتون سوادتون چقده؟
            خیلی دوست داشتم روی تو رو کم کنم ولی حیف که ارزش این کار هم نداری!
            متاسفم برات!
            زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط درود

دیدگاه

چه جالب تا حالا دقت نکرده بودم البته الان هم برام مهم نیست
                در کل چه فرقی میکنه خانوم یا آقا
                مدیر یا کاربر فعال یا عادی هدف برای اومدن به این سایت چیز دیگست
                دوست عزیز خودت رو ناراحت نکن یه هدف بزرگ برای خودت پیدا کن نه لقب تو سایت
                ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام .....................

عجب بحث عجیبی .. واقعا عجیبه .. من مسوول این انتساب ها و انتخاب ها هستم .. با مجموعه ای از دلایل و انتظارات خاص .. متاسفم که هنوز چنین بحث هایی یا بهتر بگم چنین طرز ادبیاتی در بین دانش آموختگان وجود داره .. تاا¾پیک قفل میشه .. هر فردی از دوستان مایل بود به من PM بده تا باهم صحبت کنیم .. موفق باشید ..
                  دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X