اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سایت بی محتوا و عدم مدیریت درست به نام ECA

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سایت بی محتوا و عدم مدیریت درست به نام ECA

آقا این چه حرفیه!!!این سایت خداییش بهترین سایتیه که من تو عمرم دیدم!شوخی نمیکنم!کدوم سایتو پیدا میکنین که با این حوصله مطالب توش مرتب بشه؟الان هر بیکاری میره یه فروم میزنه اسمشو میزاره انجمن فوق فوق ته آخر تخصصی!!!سر و تهشم نگاه میکنی میبینی هیچی نیستش!!!اما این سایت خداییش نعمتیه!!همیشه وقتی کار میکنم و تو کارم به مشکلی برمیخورم وجود این سایت بهم دلگرمی میده!!!یا شما کلا این سایتو نمیشناسین یا میشناسینو فقط میخواین الکی مخالفت کنین!!!
    در مورد بی احترامی هم بگم که حدود 3 ماه پیش من یه پست اشتباه تو یکی از تاپیک ها زذه بودم،مدیر اون بخش با احترام با یه PM اشتباهمو به من گوشزد کرد و من از نحوه برخوردش لذت بردم.در ضمن این بهترین کار مدیران سایته که نمیزارن همینجوری یه نفر یه تبلیغو تو امضاش بزاره!!اگه اجازه این کارو بدن که واویلا میشه!!هز هر 2 تا پیام،3 تاش تبلیغ میشه!!!
    به امید روزی که ما ایرانی ها از خراب کردن وجهه سایتهای خوبی مثل ECA دست برداریم!
    زکات علم نشر آن است.

دیدگاه

سلام وبا احترام
      این بی انصافیه که به خاطر بی توجهی خودتان به قوانین سایت وفروم بیایید واینطوری سایت را مورد انتقادهای غلط خودتون قرار بدید.
      الحق والانصاف که سایت eca سایت خوبیه برای همه جور الکترونیکی محیط بازه و میتونه اطلاعات خوب ومفیدی یاد بگیرند. به نظرم حسن بزرگه این سایت اینه که تقریبا به همه قشر الکترونیکی فضا داده تا رد وبدل اطلاعاتی داشته باشند ونظم انجمن ها ی سایت هم که فوق العاده است.
      من فکر میکنم این تاپیک شما خودش نوعی تبلیغ برای سایتتونه به خاطر عنوان تاپیک اکثرا میایند وبه اینجا سر میزنند و از روی کنجکاوی وارده سایت شما میشند .راههای دیگه برای تبلیغ را نتوستید انجام بدید یه تاپیک جنجالی برای تبلیغ راه انداختید :biggrin:
      راه جالبیه :smile:
      "هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر

دیدگاه

انصافا که پاسخ های معقول بچه ها جای هیچ توضیحی رو نمی ذاره.

درود بر ECA

واسه ارتقای هر روزش هم بیشتر از روز قبل تلاش می کنیم

آقای بلور چیان خسته نباشی.

ایشالا که جواب این وقتی که واسه سایت می ذارین و یک در دنیا 100 در آخرت ببینی.

انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
        انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)

دیدگاه

دست کسی که این ویبولتین رو درست کرده درد نکنه این امکانات رو به مدیران داده .
          البته سایت که نیازی به دفاع نداره. انتقادی هم اگر به سایت بشه به همه اعضا وارد هست. البته من اینجا انتقادی نمی بینم. مگه باقالی فروشی کار بدیه؟ تا اینجای کار که بیشتر از 60 هزار نفر علاقه مند به باقالی داشتیم. پس بد نیست
          فکر نمیآ‌کنم اینجا کسی به خاطر فعالیتش انتظار جایزه گرفتن داشته باشه. عدهآ‌ای دور هم جمع شدن و به هم کمک میآ‌کنن. حالا بعضی ها بیشتر زحمت میآ‌کشن مثل مدیران سایت و خیلی از دوستان دیگه و بعضی ها هم کمتر فعالیت دارن و بیشتر بهره بردن مثل خود من
          ولی محض رضای خدا ... اینجا وی بولتین نیست. smf هست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza.Fallah
            درود
            میخوام ببنیم اونقدر مدیر هستی که بدونه اینکه تاپیک رو پاک کنی بهم جواب بدی ؟
            میدونم که تاپیک رو پاک میکنید چون کاری جز این بلد نیستید . ولی اصلا مهم نیست چون دیگه وارد این سایت بی محتوا نمیشم . میدونید چرا با حضور ما در سایت موافق نیستید چون خیلی ترسیدید . :wow: :applause:
            اول اینکه دیدید ثابت شد که شما از رقیب میترسید نه اشتباه کردم وحشت دارید چون حتی به امضا هم رحم نکردید . فکر میکنید که سایتتون خیلی ارزش داره ؟ فکر میکنید که اخرشید ؟ . نه اینطور نیست شما هنوز نمیودنید که حریم خصوصی یعنی چی .
            پست قبلیم رو پاک کردید و جاش چیز دیگه نوشتید و الان هم امضامو پاک کردید . مگه تو امضام فحش بود ؟
            شما تا چند ماه دیگه منتظر یه رقیب سرسخت برای خودتون باشید که کار سایتتون رو تعطیل کنه .
            اول گفتید که [s]لینمک[/s] سایت ندیم که نکردیم بعد اومدید امضا رو پاک میکنید ؟
            شما هنوز عرضه اینرو ندارید که کی پاسخ درست به کاربراهاتون بدید بعدا اومدید یه سایت زدید اون هم تخصصی
            پیشنهاد من اینه که شما یه سایت تخصصی در مورد پخت و پز باقالی بزن بهتر جواب میده بهت :job:
            به به موفقیت رو براتون ارزو میکنم و امیدوارم که در سایت جدید باقالی کارتون بگیره
            بسم الله
            با سلام خدمت دوستان گرامی

در نظر داشتم ، با ادبیاتی متفاوت ( محدوده خیابان هاشمی و یا جوادیه تهران ) پاسخ این کاربر را بدهم ، ولی بدلایلی ، از جمله ، بازدید سایر افراد ، از سایت ، فعلا از این کار صرف نظر میکنم ، تا بعد !

و اما پاسخ نهایی ، به تمامی کاربران سایت :

کاربر گرامی ، این انجمن ، به هیچ عنوان ، بیلــــــبورد تبلیغاتی فعالیت تجاری شما ، سایت شما ، فروشگاه شما ، وبلاگ شما ، ...... نیست .

در مورد مهمترین قسمت فرمایش آقای فلاح :

....................چون دیگه وارد این سایت بی محتوا نمیشم .
            و توصیه مهم :

جناب مستطاب ، کارشناس ارشد !! آقای فلاح : حتی لحظه ای ، زمان را از دست نداده و حتما ، این مورد تصمیم را به مرحله اجرا در آورید . زیرا ، خوشبختانه این انجمن ، به هیچ عنوان ، نیازی به تخصص !!! و یا اطلاعات ارزشمند !!! حضرتعالی و یا افراد مشابه طرز فکر حضرتعالی ، انشا الله نداشته ، ندارد و نخواهد داشت .

مدیریت محترم انجمن : در صورتی که از نظر این کاربر ، سایت ، فاقد محتواست ، دیگر دلیلی برای ادامه فعالیت این کاربر وجود دارد ؟؟

دوستان گرامی ، ادامه بحث ، موجب اتلاف وقت با ارزش شما خواهد شد ، مستدعیست ، از ادامه بحث پرهیز نمایید .

با احترام

20/7/88

تاپیک قفل خواهد شد .

دیدگاه

درود
              میخوام ببنیم اونقدر مدیر هستی که بدونه اینکه تاپیک رو پاک کنی بهم جواب بدی ؟
              میدونم که تاپیک رو پاک میکنید چون کاری جز این بلد نیستید . ولی اصلا مهم نیست چون دیگه وارد این سایت بی محتوا نمیشم . میدونید چرا با حضور ما در سایت موافق نیستید چون خیلی ترسیدید . :wow: :applause:
              اول اینکه دیدید ثابت شد که شما از رقیب میترسید نه اشتباه کردم وحشت دارید چون حتی به امضا هم رحم نکردید . فکر میکنید که سایتتون خیلی ارزش داره ؟ فکر میکنید که اخرشید ؟ . نه اینطور نیست شما هنوز نمیودنید که حریم خصوصی یعنی چی .
              پست قبلیم رو پاک کردید و جاش چیز دیگه نوشتید و الان هم امضامو پاک کردید . مگه تو امضام فحش بود ؟
              شما تا چند ماه دیگه منتظر یه رقیب سرسخت برای خودتون باشید که کار سایتتون رو تعطیل کنه .
              اول گفتید که [s]لینمک[/s] سایت ندیم که نکردیم بعد اومدید امضا رو پاک میکنید ؟
              شما هنوز عرضه اینرو ندارید که کی پاسخ درست به کاربراهاتون بدید بعدا اومدید یه سایت زدید اون هم تخصصی
              پیشنهاد من اینه که شما یه سایت تخصصی در مورد پخت و پز باقالی بزن بهتر جواب میده بهت :job:
              به به موفقیت رو براتون ارزو میکنم و امیدوارم که در سایت جدید باقالی کارتون بگیره
              ...................
              من انتقاد تندی کردم و یه شکایت بوده از مدیریت و سایت . فکر میکنید این انتقاد بیشتر به نفع کیه ؟ خود همین سایت ECA عزیز من . همین انتقاد باعث تغییر در همه چیز میشه
              ...............
              پی نویس :
              شکر خدا ، معنی انتقاد و یا انتقاد شدید رو هم متوجه شدیم !!
              احتمال نزدیک به یقین ، باقالی فروش و یا سبزی فروش سر کوچه شما ، بدلایلی ، استاد زبان و ادبیات فارسی ، در دانشگاه محل تحصیل شما بوده !!!
              حتما انتقاد ! شما ، باعث تغییر خواهد شد ....................

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X