1- در رابطه با مطلب منتشر شده شخصا مغایرتی با قوانین سایت مشاهده نکردم زیرا موضوع مطرح شده به طور خاص در مورد AVR و ظرفیت های بالقوه آن و آن چیزی است که در عمل وجود دارد. بله اگر مثلا در بخش "جزوات دانشگاهی" یا نظیر آن چنین صحبتی مطرح می شد شاید اشکال وارد بود.
2-اما بخشی از مشکل این است که از نظر برخی دوستان، میکروکنترلری مانند AVR در همین حدی که در این سوال و جواب ها مطرح می شود کاربرد دارد و به غیر از تکراری بودن سوالات ، چندان ایرادی در روال فعلی مشاهده نمی شود. یک بخش از منظور این تاپیک ناظر به این مسئله است که پتانسیل AVR بسیار بالاتر از این سطحی است که مطرح می شود و سوال در مورد راهکارهایی است که برای گذار از موقعیت فعلی به سطوح بالاتر لازم است.
3- به نظر می رسد رعایت صبر و ادب و روحیه دوستانه برای بهتر کردن شرایط بسیار مفیدتر از اظهار نظر های پرخاشگرانه و عجولانه باشد. همانگونه که در ابتدا عرض کردم این اولین مطلبی است که در این سایت مطرح کرده ام(و شاید آخرین باشد) و هدف از آن پیشنهادی در جهت بهبود وضعیت جاری بخش AVR ( و احتمالا) سایر بخش هاست. خدمت دوست عزیزی که با لحن پرخاشگرانه ای در این مورد موضعگیری کرده اند و عبارت "شرمساری" را مطرح کرده اند، عرض می کنم که فرض کنید نویسنده این سطور فردی باشد که صاحب تجربیاتی باشد که بسیار فراتر از سطح دانش فنی مطرح شده در تاپیکهای معمول باشد. آیا شما تصور می کنید با چنین برخوردی آیا این فرد یا امثال او حاضر می شوند ثانیه ای از وقت خود را در چنین فضاهایی برای انتقال تجربیات خود، صرف کنند؟ به هرصورت من متوجه دلیل این نوع برخورد و موضعگیری نشدم و از مدیریت سایت تقاضا می کنم نظر صریح خود را در این موارد اعلام کنند.
امیدوارم آخرین نباشه!! فکر کنم پست های من بود که باعث عصبانیت بعضی از اعضا شد. :cry2:
It's okay to pick your friends, but don't pick them to pieces- means give prize then criticism if it's a friend!
سلام
به این مشکل فرهنگی نیست، این مشکل سرچ ضعیف سایت هست.
مثلاً من بی سواد می خوام بدونم ct چیه، 200 صفحه نمایش داده می شه :eek:
در صورتی که اگه در یک بخشی زمانی که کسی تاپیک ایجاد می کنه، همون موقع کلمات کلیدی تاپیک از ایجاد کننده سوال شود، تا حدود زیادی این مشکل برطرف می شه. اون وقت فقط در بخش کلمات کلیدی سرچ می کنیم و به جای 4000 تا ده - بیست تا بیشتر نمایش داده نمی شه.
کاشکی مشکل به همین جا ختم می شد، این بخش سرچ پر از باگ هست ... یه سری تاپیک رو سرچ نمی کنه، بعضی از تاپیک ها معلوم نیست چه بلایی سرشون می آد :cry:
ببینید نباید انتظار داشت که یک سیستم سرچ مانند گوگل اینجا پیاده کنیم ولی اگر دقت کنید دست راست انجمن بخشی برای سرچ در سایت توسط گوگل قرار دادیم. یعنی شما میتونید توسط گوگل سرچتون رو در سایت انجام بدید.
همه چی رو در ایرادات سایت نبینیم ، فرضا که امکانات اینجا کم باشه ولی بازم میشه ازشون درست و خوب استففاده کرد.
ببینید نباید انتظار داشت که یک سیستم سرچ مانند گوگل اینجا پیاده کنیم ولی اگر دقت کنید دست راست انجمن بخشی برای سرچ در سایت توسط گوگل قرار دادیم. یعنی شما میتونید توسط گوگل سرچتون رو در سایت انجام بدید.
همه چی رو در ایرادات سایت نبینیم ، فرضا که امکانات اینجا کم باشه ولی بازم میشه ازشون درست و خوب استففاده کرد.
سلام
مهندس بلورچیان با همه ی احترامی که برای تیم سایت قائلم اگه نمی تونید این کار رو بکنید بگم یکی از دوستام که دوم دبیرستان می خونه بیاد برای سایت این سیستم رو ببنده. البته زمانی که این سیستم رو جای دیگه اجرا کردبه بود سوم راهنمایی بوده :rolleyes:
1- در رابطه با مطلب منتشر شده شخصا مغایرتی با قوانین سایت مشاهده نکردم زیرا موضوع مطرح شده به طور خاص در مورد AVR و ظرفیت های بالقوه آن و آن چیزی است که در عمل وجود دارد. بله اگر مثلا در بخش "جزوات دانشگاهی" یا نظیر آن چنین صحبتی مطرح می شد شاید اشکال وارد بود.
2-اما بخشی از مشکل این است که از نظر برخی دوستان، میکروکنترلری مانند AVR در همین حدی که در این سوال و جواب ها مطرح می شود کاربرد دارد و به غیر از تکراری بودن سوالات ، چندان ایرادی در روال فعلی مشاهده نمی شود. یک بخش از منظور این تاپیک ناظر به این مسئله است که پتانسیل AVR بسیار بالاتر از این سطحی است که مطرح می شود و سوال در مورد راهکارهایی است که برای گذار از موقعیت فعلی به سطوح بالاتر لازم است.
3- به نظر می رسد رعایت صبر و ادب و روحیه دوستانه برای بهتر کردن شرایط بسیار مفیدتر از اظهار نظر های پرخاشگرانه و عجولانه باشد. همانگونه که در ابتدا عرض کردم این اولین مطلبی است که در این سایت مطرح کرده ام(و شاید آخرین باشد) و هدف از آن پیشنهادی در جهت بهبود وضعیت جاری بخش AVR ( و احتمالا) سایر بخش هاست. خدمت دوست عزیزی که با لحن پرخاشگرانه ای در این مورد موضعگیری کرده اند و عبارت "شرمساری" را مطرح کرده اند، عرض می کنم که فرض کنید نویسنده این سطور فردی باشد که صاحب تجربیاتی باشد که بسیار فراتر از سطح دانش فنی مطرح شده در تاپیکهای معمول باشد. آیا شما تصور می کنید با چنین برخوردی آیا این فرد یا امثال او حاضر می شوند ثانیه ای از وقت خود را در چنین فضاهایی برای انتقال تجربیات خود، صرف کنند؟ به هرصورت من متوجه دلیل این نوع برخورد و موضعگیری نشدم و از مدیریت سایت تقاضا می کنم نظر صریح خود را در این موارد اعلام کنند.
دوست عزیز ما بخشی به نام پیشنهادات و انتقادات ایجاد کردیم که تمام این مسائل اونجا مطرح بشند و سریعتر توسط تیم سایت پاسخ داده بشند پس لطفا از این پس تمام انتقادات رو در این بخش مطرح کنید.
درمورد سطح کیفی سوالات و مطالب مطرح شده هم همانطور که گفتم کاملا با شما موافقم. البته من نمیگم سطح پایین هست بلکه من این موضوع رو بدین شکل مطرح میکنم که وقتی سرعت رشد علم در این حد سرسام آور بالاست ماهم خداقل باید بتونیم با درصدی از این سرعت رشد کنیم. ولی مشکلات زیادی وجود دارند برای مثال :
- سطح علمی پایین دانشگاه ها (هنوز هم در دانشگاه ها 8051 تدریس میشود)
- انتظارات پایین دانشجویان از اینترنت ! که اکثرا برای پیدا کردن یک کتاب یا جواب تمرین استاد به این سایت میان و دید ارتقا خودشون رو ندارند
- ساده طلبی بیش از حد که بدون سرچ سوالات تکراری خودشون رو مطرخ میکنند.
و سایر موارد که اینجا جاش نیست.
بنده و تمام همکاران قصد جلو بردن سطح علمی سایت رو داریم ولی در این راه به همکاری تک تک شما دوستان نیاز داریم . حتی اگر مطلب علمی ارائه نمیدید حداقل سوالات علمی خودتون رو به صورت صحیح مطرح کنید.
درمورد عصبانیت بعضی دوستان هم باید بگم که حتما از روی علاقه به سایت خودشون هست واگر از این دید به موضوع نگاه کنید قطعا جای خوشحالی هم خواهد داشت که چقدر سایت محبوبشون رو دوست دارند ولی باید این مورد با حفظ احترام به همدیگه باشه تا ناراحتی پیش نیاد.
از دوستان اگر کسی ناراحت شدند هم من پوزش میخوام.
اما اگر یک بخش خاص ایجاد شود که عضویت در آن شامل شرایط ویژه ای باشد و کسانی بتوانند در آن مطلب ارسال کنند که مراحلی را طی کرده باشند و مثلا مقالات یا پروژه های کاربردی را ارائه کرده باشند تا امتیاز لازم را برای عضویت کسب کنند و بعد از رسیدن به این مرحله هم توسط دیگران ارزیابی شوند.
آقایون و خانومهای مدیر، این حرف به نظرم جای بررسی داره. ببینید ماشاالله انواع و اقسام انجمن های رنگارنگ در اینجا هست. اما اگر یک قسمتی هم باشه که فقط متخصصین و افراد کارکرده واقعی بتوانند در آن اظهار نظر کنند هر دانشجویی اجازه پیدا نمی کنه برای هر سوال پیش پا افتاده ای تاپیک های تکراری و الکی بزنه و اگه سوالی هم هست میشه از این افراد پرسید. اینکه چطور بشه این افراد را تعیین کرد اونش رو دیگه من نمی دونم و این کار شماست که راهکارشو پیدا کنید. اما اصل مطلب به نظر جاش در اینجا خالیه.
اینم بگم که مدت زیادی نیست که در اینجا عضو شدم اما خداوکیلی اکثر سوال و جواب هایی که راجع به میکرو avr دیدم خیلی الکی و وقت تلف کنی است و اگر جایی هم مطلب اس و قرص داری سوال شود از جواب درست و حسابی خبری نیست.
دوست عزیز شما متخصص رو تعریف کن لطفا.
فرضا ما بتونیم متخصص رو انتخاب کنیم .... حالا متخصص چی ؟؟؟ من در زمینه ADC ها یکم کار کردم و واردم ولی در 1000 تا بحث دیگه این انجمن تخصص ندارم پس باید یک انجمن تخصصی برا خودم بسازم ؟ یکی برای Avr یکی برا DIP یکی برا .... خوب آخرش به کجا میرسه ؟
مگه چند تا انجمن تخصصی میشه ایجاد کرد ؟
طرح شما در ظاهر خیلی خوبه ولی برای برق با اینهمه شاخ و برگ جوابگو نیست.
من در زمینه ADC ها یکم کار کردم و واردم ولی در 1000 تا بحث دیگه این انجمن تخصص ندارم
متخصص کسی است که سالها در یک مورد( مثلا در همین بحث avr) کار کرده باشه. شما اگه مثلا یکم راجع به adc کار کرده باشی که اسمت متخصص نمیشه. اونی که چندین و چند پروژه با avr کار کردباشه و به اصطلاح avr را خورده باشه مطمئن باش به اکثر بخشهای اون مسلطه و اگر جایی رو هم ندونه راحت می تونه مسلط بشه.پس اگر چهار تا آدم اینجوری پیدا بشن از هزار تا دانشجوی تازه کار بهتر می تونن جواب بدن و شما در هر انجمنی می تونید یک بخش در این مورد داشته باشید. مثلا متخصصین avr ، متخصصین 8051، متخصصین pic و به همین ترتیب. پس مسئله اینقدر سخت نیست که شما می گید.
من در زمینه ADC ها یکم کار کردم و واردم ولی در 1000 تا بحث دیگه این انجمن تخصص ندارم
متخصص کسی است که سالها در یک مورد( مثلا در همین بحث avr) کار کرده باشه. شما اگه مثلا یکم راجع به adc کار کرده باشی که اسمت متخصص نمیشه.
دوست عزیز، adc که منحصر به همین پایه های ADC الکی در AVR نمی شه. خودش یه عالم هست. تراشه های ADC سرعت بالا، 16 بیتی، تحلیل این دیتا، مثلاً می خواهیم 80 میلیون بار در ثانیه ولتاژ را اندازه بگریم و بدیم به رایانه. مشکل حافظه داریم، مشکل ظرفیت پرت داریم، مشکل اساسی سرعت میکرو هست و ...
این برای ADC بود.
تو فرکانس هم این کلی مطلب هست. LCD ها هم عالمی داره. هر چیزی اولش ساده به نظر می رسه ولی وقتی واردش می شی می بینی یه خروار مطلب درون آن نهفته است. اگه این طرح بخواهد اجرا بشه، یه چند صدتا انجمن لازم هست.
یه مسئله ی اساسی هم در کل فروم جریان داره.
پست های تشکر ...
هر کی پست تشکر بزنه باید تیم سایت پست ها را پاک کنه ولی... هرچه بگندد نمکش می زنند
وای به روزی که بگندد نمک
آخه دیگه چرا همکاران علمی سایت پست تشکر می زنند؟
آقا شما یک انجمن در کل سایت بگذارید اما حداقل اعضای آن افرادی باشند که یک طوری فیلتر شده باشن و به صورتی صلاحیت علمی خود را ثابت کرده باشن. پس این ستاره دادن و امثال این کارها به چه دردی می خوره. نکنه مثل ستاره هایی است که به بچه های دبستانی برای دلخوشی میدن؟ اصلا یک مطلب دیگه. اگر کسی سوالی مطرح کرد آیا برای کسانی که اسامی مثل (( همکار علمی)) دارند آیا نمی شود تکلیف ایجاد کرد که حتما مسئله را به جایی برسونند؟ این همه سوال و نرسیدن به یک جواب مشخص و درست و حسابی آیا اعتبار اینجا را حسابی زیر سوال نمی بره؟
متخصص کسی است که سالها در یک مورد( مثلا در همین بحث avr) کار کرده باشه. شما اگه مثلا یکم راجع به adc کار کرده باشی که اسمت متخصص نمیشه. اونی که چندین و چند پروژه با avr کار کردباشه و به اصطلاح avr را خورده باشه مطمئن باش به اکثر بخشهای اون مسلطه و اگر جایی رو هم ندونه راحت می تونه مسلط بشه.پس اگر چهار تا آدم اینجوری پیدا بشن از هزار تا دانشجوی تازه کار بهتر می تونن جواب بدن و شما در هر انجمنی می تونید یک بخش در این مورد داشته باشید. مثلا متخصصین avr ، متخصصین 8051، متخصصین pic و به همین ترتیب. پس مسئله اینقدر سخت نیست که شما می گید.
در ضمن این طرح من نبود و نقل قول بود :smile:
بسیار علی.
ابتدا اینکه منظور من از کار با adc بستن مدار نبود بلکه طراحی تراشه های adc با تکنیک های مختلف بود. و البته قطعا که بنده متخصص نیستم ولی اگر بحثی در این حد باشه حداقل میفهمم منظور راوی از داستان چیست.
حالا اینکه چطور متخصصین رو پیدا کنیم ..... تعداد ستاره اگر گویای تخصص بود پس باید بگیم شما هیچ تخصصی در الکترونیک ندارید چون فعلا تعداد ستاره هاتون کمه !!!
برای پیدا کردن متخصصین ما که فعلا راهکاری پیدا نکردیم و واقعا خوشحال میشم اگر کسی بتونه راه حل عملی به بنده معرفی کنه
خودتون می دونید. اما این چیزی هم که الان در حال انجام است به درد همان (( بروبچ!)) طالب جزوه می خورد که هی تاپیک بزنند:(( کمک فوری برای وصل یک مقاومت به avr)) یا (( یه نرم افزار خفن برای...)) و امثال این تاپیک ها.در سرچ کردن دیدم که بعضی افرادی که بار علمی خوبی داشتن بعد از یک مدت ظاهرا از نظر دادن خسته میشن و همکاری و نظر دادنشون کم یا قطع میشه. به هرحال این سایت به نظر من (حداقل در بخش avr) ممکنه که در کمیت بتونه ادعا و حرفی داشته باشه، اما در کیفیت خیلی چنگی به دل نمی زنه و حرف چندانی برای گفتن نداره.
می گویند سکوت علامت رضاست. پس ظاهرا همگی اینجا قبول دارند که این سایت (اونی که بیشتر روی اون حرف دارم قسمت AVR است)از نظر کیفیت تاپیک ها در وضعیت ضعیفی است . فقط در تعجبم که این عبارت "انجمن تخصصی برق و الکترونیک" که در بالای صفحه انجمن ها نوشته می شود از کجا آمده و چه کسی "تخصص" این انجمن ها را تائید کرده که موسسین این سایت به خود اجازه داده اند این عنوان را برای خود برگزینند. جناب مدیر سایت می فرمایند که :
دوست عزیز شما متخصص رو تعریف کن لطفا
دوست عزیز شما که در نام سایت خود این عنوان را آورده اید ، شما تخصص را تعریف کن.شما که هنوز در تعریف تخصص مانده اید و ملاک مشخصی ندارید پس چطور خودتان را به مقام " انجمن تخصصی" منصوب کرده اید؟ :question:
بجای آن بهتر نبود می نوشتید " انجمن دانشجویی برق و الکترونیک" یا چیزی شبیه به این که ایرادی هم به کارتان وارد نباشد؟
اگر میخواهید انجمن تخصصی تر شود که خوب راه حل بسیار آسان است شروع به آموزش مطالبی کنید که در آنها تخصص دارید با این کار اولین قدم رو خودتون برای تخصصی تر کردن بخش مورد نظر برداشته اید.
اگر هم هدفتان مطرح کردن بحث های حاشیه ای هست که باید عرض کنم سکوت به این مطالب در این انجمن نشانه بی ارزشی این مطالب از دیدگاه کاربران هست نه مورد دیگری.
دیدگاه