اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه پیشنهاد که فکر کنم همه باهاش موافق باشند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه پیشنهاد که فکر کنم همه باهاش موافق باشند

سلام :nerd:
    نمیدونم این موضوع قبلا مطرح شده یا نه
    اکثر بچه ها بارها براشون پیش اومده که یه تاپیک زدن و منتظر جوابش هستن (به عبارتی جوابش خیلی براشون مهمه) برای همین در طول روز چند بار مجبورن بیان اینترنت و وارد انجمن بشن و چک کنن کسی جواب داده یا نه ؛ یا اینکه از طریق ایمیل نگاه کنن جواب اومده یا نه که در این صورت هم باید به اینترنت متصل بشن که هم خیلی وقت گیره و هم وقتی جوابی نیومده نا امید کننده میشه
    حالا اگه میشد یه جوری به کمک پیامک شخصی رو که تاپیک رو زده (اولین نفر رو) خبر کرد خیلی خوب بود
    شدنی هست یا نه ؟
    شیطان که رانده گشت یک خطا بیشتر نکرد خود را برای سجده آدم رضــــا نکرد
    شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

پاسخ : یه پیشنهاد که فکر کنم همه باهاش موافق باشند

پیشنهاد جالبی است
    البته باید در نظر گرفت که این کار هزینه بر خواهد شد شاید رد آینده نه چندان نزدیک بشه به عنوان یکی از خدمات ویژه سایت این مورد را اضافه کنیم ولی قطعا برای کاربر هزیه در بر خواهد داشت.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

پیشنهاد جالبی است
      البته باید در نظر گرفت که این کار هزینه بر خواهد شد شاید رد آینده نه چندان نزدیک بشه به عنوان یکی از خدمات ویژه سایت این مورد را اضافه کنیم ولی قطعا برای کاربر هزیه در بر خواهد داشت.
      به نظرم خیلی ها موافق باشن که هزینه پیامک رو هم بدن ولی این طوری از جواب دادن به پستشون باخبر بشن
      من که میگم هزینه پیامک برای هر کاربر کمتر میشه تا هزینه اتصال به اینترنت و ....
      شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

دیدگاه

سلام
        اخرش به نتیجه ای رسیدید؟
        شدنی هستش یا نه ؟

دیدگاه

یا حتی داشتن چیزی مثل مسنجر برای سایت. یا حتی استفاده از مسنجر های موجود برای ارسال پیام.

دیدگاه

پیشنهاد خوبی است... اگه احتیاج به کمک مالی هم دارید میتونید اعلام کنید مطمعنن بچه ها به اندازه توانشان کمک خواهند کرد... خودم آمادگی خود را برای کمک اعلام میکنم
            The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

پاسخ : یه پیشنهاد که فکر کنم همه باهاش موافق &#1576

با سلام
              امکاناتی مانند چت به دلایل بسیاری که بارها توضیح داده شده مورد قبول نیست و جزو برنامه های آینده نیز نخواهد بود.
              برخی دلایل که چرا چت مارا به اهداف مورد نظرمان نخواهد رساند :
              1- هدف از ایجاد انجمن مطرح نمودن سوالات در محیطی قابل دسترس برای تمام کاربران است تا سوالات تکراری پرسیده نشوند و با یک سرچ به خیلی از سوالاتمان جواب بدیم. قطعا شما حاضر نخواهید بود جواب یک سوال را 10 بار به 10 کاربر مختلف بدید بلکه بهتر است یک توضیح را یک بار برای تعداد نامحدودی کاربر در انجمن قرار دهید.
              2- رسیدگی به موارد مطرح شده در چت بسیار بسیار سخت خواهد شد و قطعا مسائل حاشیه ای که پیش خواهد آمد به قدری زیاد خواهد بود که کنترل آن عملا از دسته بنده و سایر همکاران سایت خارج خواهد بود.

و اما اضافه شدن امکانات جدید برای راحتی کار اعضا ،
              همه دوستان قدیمی ما خاطر دارند که طی این 5 سال فعالیت همواره سعی در اضافه نمودن بخش های متنوعی به سایت بودیم ولی به رشد سایت و بالا رفتن بار علمی و حتی تبلیغاتی سایت متاسفانه دیگر امکان انجام تغییرات سریع برای ما وجود ندارد. شاید اگر من طرح های مورد نظرمون را اعلام کنم بسیاری از شما فکر کنید انجام این همه طرح برای یک سایت ایرانی غیر ممکن خواهد بود! ولی با صرف هزینه و زمان بسیار زیاد همیشه قصد اضافه نمودن بخش های جدید را داشته و خواهیم داشت. فقط مشکل اصلی ما هزینه و زمان است . ولی از این هم نباید گذشت که اضافه شدن یک بخش جدید ممکن است اصلا به درد فرد خاصی نخورد و در عوض برای افراد زیاد دیگری بسیار ارزشمند باشد ما مجبوریم به اقشار متنوعی از جمعه دانشجو - دانش آموز - صنعتکار و ... پاسخگو باشیم و این مهم تنها با اولویت بندی ممکن است که امیدوارم با صبر شما عزیزان همراه باشد.

نوشته اصلی توسط narek
              پیشنهاد خوبی است... اگه احتیاج به کمک مالی هم دارید میتونید اعلام کنید مطمعنن بچه ها به اندازه توانشان کمک خواهند کرد... خودم آمادگی خود را برای کمک اعلام میکنم
              نکته نهایی همایت شما از سایت است که ما از سالها پیش روی این موضوع تاکید داشتیم ولی متاسفانه استقبال مناسبی نشده (هر چند در برخی مقاطع واقعا کاربران و حتی شرکت های بزرگی حامی ما بوده و هستند) . با وجود بخش های تبلیغایت و فروش و تولیدی سایت که سعی در تامین هزینه های سایت و همچنین اعضای فعال در این بخش ها نموده است باز هم برای گسترش بیشتر نیاز به صرف هزینه های بسیار بیشتری داریم که برای تامینش باید زمان زیادی صرف کنیم. قطعا در صورت مشارکت بیشتر اعضا (چه مالی و چه علمی ) میتوانیم سرعت طی این مسیر کاملا نا هموار را بیشتر کنیم.
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=24827.0

با تشکر از تک تک شما عزیزان که با پیشنهادات و مشارکت های خود ، به بنده و سایر همکاران سایت انگیزه فعالیت بیشتر را میدهید.
              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X