اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد انجمن AVR32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد انجمن AVR32

با سلام من نمیدونم چند نفر از این میکروها استفاده میکنند
    ولی من قصد دارم از AVR32 به جای ARM9 استفاده کنم
    AVR32 یک سری از میکروکنترلرهای 32 بیتی اتمل است که قابلیت نصب سیستم عامل در سری های بالا و استفاده از جاوا را دارا میباشد
    برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید
    http://www.atmel.com/dyn/products/da...ly_id=607#2138
    http://www.atmel.com/products/AVR/uc...vrhomereadmore
    این میکرو کنترلر ها در دو سری AT32UC3 برای پردازش متوسط شبیه آرم7 و سری AT32AP برای پردازش سرعت بالا شبیه آرم9 طراحی شده است
    به خاطر امکانات خوبی که داره و مهمتر از همه بخاطر پکیج QFP این میکرو کنترلر ها بهتر میشود از این سری به جای آرم 9 استفاده کرد و به خاطر مصرف پایین میتواند جایگزین خوبی برای آرم 7 باشد
    1,073
    حتما ایجاد شود
    0%
    370
    اصلا ایجاد نشود
    0%
    301
    فرقی نمیکند
    0%
    144
    بهتر است ایجاد شود
    0%
    132
    لزومی به این کار نیست
    0%
    126

پاسخ : ایجاد انجمن AVR32

فکر کنم زود باشه ولی اگه تشکیل بشه خوبه.
    شاید الان دوستان فعال سایت خیلی مشغول باشند.آیا میتونین به تنهایی استارت بزنین و بقیه اعضا رو هم تحریک کنید؟
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

شهریارر جان برای ایجاد انجمن جدید ما به افرادی نیاز داریم که تو زمینه فوق تا حدی اطلاعات داشته باشند. اگر این افراد رو میشناسید به من معری کنید تا صحبت های اولیه رو برای ایجاد انجمن باهاشون داشته باشم.

متشکرم
      I ❤️ ECA

دیدگاه

آقا اصلا این میکرو ها این جا گیر میاد؟؟ همین چند هفته پیش بود که خود AVR گیر نمیومد.حالا بازار 32 چجوریه!
        اگر هست لطفا حدود قیمت رو هم بگید .
        اگر میکرو ها گیر بیاد ایده ی خوبیه.چون بیشتر اعضا با AVR آشنایی دارند و با معماریش آشنا هستند. پس با یکمی تلاش میشه با این ها هم کار کرد.البته گفتن لفظ جایگزینی با ARM زیاد جالب نیست و به نظر من بهتره بگیم در کنار ARM.
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

سلام
          هنوز سری avr زیاد مصرف کننده نداره , میکرو هایه avr32 که توی دیجی کی هستن(اونایی که بازار اومدن)سرعتشون
          حداکثر 66 مگاهرتزه!
          هنوز هم این میکرو وارد ایران نشده , حالا حالا ها هم فکر نمی کنم مصرف کننده ی خاصی داشته باشه
          قیمتش هم نسبتا زیاده

فعلا صلاح نیست براش انجمنی بزنین , چون وقتی میکرویی که میخایم باهاش کار کنیم وجود خارجی نداره , پس با چی میخایم کار کنیم؟

البته من خودم یه تعدادی AT32UC3A1512 دارم میگیرم ببینم چطوریه! خدا رو شکر mkii ازش پشتیبانی میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
            فکر کنم زود باشه ولی اگه تشکیل بشه خوبه.
            شاید الان دوستان فعال سایت خیلی مشغول باشند.آیا میتونین به تنهایی استارت بزنین و بقیه اعضا رو هم تحریک کنید؟
            میدونید مشکلی که من دارم فقط پوله یعنی اینکه مثلا شما یه برد میسازی کلی هم هزینه میکنی آخرش یه جایی درست درنیاد اونوقت باید چی کار کرد؟
            اگه مشکل مالی نداشتم شب تا صبح صبح تا شب روی این پردازنده ها کار میکردم
            تنهایی استارت زدن برای من خیلی سخته :cry2:
            ولی ببینم چی کار میتونم بکنم
            نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            شهریارر جان برای ایجاد انجمن جدید ما به افرادی نیاز داریم که تو زمینه فوق تا حدی اطلاعات داشته باشند. اگر این افراد رو میشناسید به من معری کنید تا صحبت های اولیه رو برای ایجاد انجمن باهاشون داشته باشم.

متشکرم
            من توی اصفهانم فکر نکنم کسی این کارو کرده باشه شما هم بگردید شاید توی شهر های دیگه افرادی کار کرده باشند به خصوص در تهران
            ولی میگردم ببینم به کجا میرسم
            نوشته اصلی توسط shahinbahari
            آقا اصلا این میکرو ها این جا گیر میاد؟؟ همین چند هفته پیش بود که خود AVR گیر نمیومد.حالا بازار 32 چجوریه!
            اگر هست لطفا حدود قیمت رو هم بگید .
            اگر میکرو ها گیر بیاد ایده ی خوبیه.چون بیشتر اعضا با AVR آشنایی دارند و با معماریش آشنا هستند. پس با یکمی تلاش میشه با این ها هم کار کرد.البته گفتن لفظ جایگزینی با ARM زیاد جالب نیست و به نظر من بهتره بگیم در کنار ARM.
            وقتی کسی ندونه با این میکرو ها چجوری باید کار کرد خوب کسی نمیخره و درنتیجه بازاری برای فروش نداره پس بنایراین اگر بتونیم کار با این قطعه رو شروع کنیم مطمئنا میتونه جایگزین خوبی برای AT91SAM9260 باشه به خاطر امکانات بالا و اینترفیس گرافیکی و از همه مهمتر پکیج QFP در نتیجه میتونه منجر به طراحی یه برد Embeded خوب بشه
            اما در رابطه با جایگزینی فعلا نمیشه نظر قطعی داد ولی به هر حال فکر نکنم از نظر پردازشی کم بیاره با توجه به امکانات خوبی که داره و میتونه به جای ARM کار کنه یعنی میتونند جایگزین یکدیگر شوند
            نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
            سلام
            هنوز سری avr زیاد مصرف کننده نداره , میکرو هایه avr32 که توی دیجی کی هستن(اونایی که بازار اومدن)سرعتشون
            حداکثر 66 مگاهرتزه!
            هنوز هم این میکرو وارد ایران نشده , حالا حالا ها هم فکر نمی کنم مصرف کننده ی خاصی داشته باشه
            قیمتش هم نسبتا زیاده

فعلا صلاح نیست براش انجمنی بزنین , چون وقتی میکرویی که میخایم باهاش کار کنیم وجود خارجی نداره , پس با چی میخایم کار کنیم؟

البته من خودم یه تعدادی AT32UC3A1512 دارم میگیرم ببینم چطوریه! خدا رو شکر mkii ازش پشتیبانی میکنه
            سرعت پایین مال AT32UC3 ها است اگر وقت کردید یه سری به AT32AP ها به خصوص AT32AP7001 بزنید نظرتون عوض میشه
            راستی IAR هم از این میکرو ها پشتیبانی میکنه

دیدگاه

منظورتون atmega 32 هستش؟
              اینکه هم تو بازار هستش هم اینکه خیلی طرف دار داره!
              قیمت این میکرو ها حدود 3500 هستش
              به نظر من این انجمن بهتره تشکیل شه
              برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
              یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dani 5106
                منظورتون atmega 32 هستش؟
                اینکه هم تو بازار هستش هم اینکه خیلی طرف دار داره!
                نه
                اینا 8 بیتی اند بهشون میگن AVR ولی AVR32 مشخصه 32 بیتی اند
                راستی آقای حسینی نظرتون راجع به AT32AP7001 چیه؟

دیدگاه

دوستان فعلا این انجمن ایجاد نخواهد شد.
                  سایر سوالات رو در تاپیک های دیگر پیگیری کنید.

متشکرم
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X