اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روم به دیوار ما هم یه پیشنهاد داریم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روم به دیوار ما هم یه پیشنهاد داریم.

آقا ما هم یه پیشنهاد داریم. اگه یه کاری کنین که یوزرا بتونن با هم ارتباط بهتر برقرار کنن خیلی خوب میشه آخه باید PM زد و منتظر جئاب شد. نمیشه یه کاری بکنین که وقتی دو طرف آنلاین باشن با کلیک رو یه آیکن مثل ارسال پیام یه صفحه فلش باز بشه که حالت اتاق گفتگو بتونن با هم حرف هم بزنن. آخه اینجوری فقط تو ارسالا میشه حرف زد. اگه اینجوری بشه خیلی خوبه. مثلا همین الان میشه با مهندسین آنلاین جامعه که تو این سایتن حرف زد و مشکلات رو خیلی سریعتر رفع کرد. :biggrin: :biggrin:
    670
    بله
    0%
    371
    خیر
    0%
    299
    اگر روزی هیچ مشکلی سر راهم نبود ؛ میفهمم که راه را اشتباه رفته ام!

پاسخ : روم به دیوار ما هم یه پیشنهاد داریم.

ببخشید ها منظورم از حرف زدن همون حرف زدن نوشتاری هستش نه voice chat :bye

دیدگاه

هر کس خواست می تونه آی دی یاهو خودشو بزاره !
      بسیار ساده با یک کلیک هم اگر هر کسی آنلاین باشه می تونه شروع به صحبت زنده بکنه .

دیدگاه

دوست عزیز شاید بعضی از دوستان آی دی یاهو نداشته باشند یا دوست ند اشته باشند آی دی کسی رو ادد کنند.اینجوری اگه یک ااق گفت و گو باشه خیلی خوب مممیشه.
        همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.

دیدگاه

یک سری چت باکس تو بعضی سایتها هست اما تو ایران ازش استقبال نشده چون سرعت عمومی اینترنت کابران ایران کمه و از طرفی این چت باکسها سرعت سایت را کم میکنه البته شنیدم نیاز به سرور قوی برا سایت میخواهد پس فکر کنم این کار خوب نباشه
          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

حتی میشه یک برنامه آماده بشه و موارد مورد توجه مثل موضوعات جدید و یا pm و یا ارسال های جدید رو توسط یک پیغام به اطلاع کاربر آنلاین رسوند. به این صورت سرعت ارتباط از طریق سایت بیشتر میشه اما همواره ارتباط از طریق سایت و امکانات فعلیش صورت میگیره.

دیدگاه

بله من هم با نظر خیلی خوب Akbar-Hi موافقم. :applause:
              واقعا اگه این نظر عملی بشه خیله عالیه
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام... یکی از مزیتهای فروم اینه که اطلاعاتی که بین اعضا رد بدل میشه رو همه می بینند و ممکنه یک نفر که با مشکل مشابهی روبرو میشه فقط با مطالعه فروم مشکلش حل بشه و اصلا بزرگترین مزیت فروم همینه ولی اگر مکالمات خصوصی هم در بین گزینه های ارتباطی قرار بدیم خیلی وقتا کاربران بدلیل سرعت از این روش استفاده میکنند و خیلی از اطلاعات رد بدل شده رو دیگران نمی بینند و یا اگر بخواهیم این اطلاعات یا همون چت رو به اون تاپیک مربوط اضافه کنیم حجم خیلی بالا می ره... من خودم هم قبلا این ایده به نظرم جالب بود ولی اگر این کارو کنند که دیگه بهش نمیگن فروم ... به نظر من خوب نیست... اگر خیلی مشتاقید برا چت یکی از اتاق های چت روم رو به هم معرفی کنید همه برن به اون اتاق و با هم بحث کنند..
                دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر

دیدگاه

خب اگه این کفتگوها ثبت بشه چی؟ مثلا گفتگوها بعد از اتمام تو اتاق گفتگو به موضوع مورد گفتگو اضافه بشه. نمیونم نظر خوبی باشه یا نه ولی ارزش فکر کردن رو داره؟ :redface:

دیدگاه

سلام
                    پیشنهاد خوبیه ولی فکر نمیکنم عملی بشه.چون از تالار گفتمان به چت تغییر ماهیت میده.
                    از جذابیت تالار گفتمان کاسته میشه.تازه میشه از پیغام خصوصی استفاده کرد(مواقع ضروری)
                    مرسی

دیدگاه

بهتره روش فکر کنیم نه به خاطر سوالای فوری فقط اما اعضای سایت اینجوری به هم نزدیک تر میشن فکر میکنم
                      انچه که هستی هدیه خداوند به توست
                      و انچه که می شوی هدیه ی تو به خداوند است
                      پس در زندگی بینظیر باش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X