آقا ما هم یه پیشنهاد داریم. اگه یه کاری کنین که یوزرا بتونن با هم ارتباط بهتر برقرار کنن خیلی خوب میشه آخه باید PM زد و منتظر جئاب شد. نمیشه یه کاری بکنین که وقتی دو طرف آنلاین باشن با کلیک رو یه آیکن مثل ارسال پیام یه صفحه فلش باز بشه که حالت اتاق گفتگو بتونن با هم حرف هم بزنن. آخه اینجوری فقط تو ارسالا میشه حرف زد. اگه اینجوری بشه خیلی خوبه. مثلا همین الان میشه با مهندسین آنلاین جامعه که تو این سایتن حرف زد و مشکلات رو خیلی سریعتر رفع کرد. :biggrin: :biggrin:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
روم به دیوار ما هم یه پیشنهاد داریم.
Collapse
X
-
پاسخ : روم به دیوار ما هم یه پیشنهاد داریم.
یک سری چت باکس تو بعضی سایتها هست اما تو ایران ازش استقبال نشده چون سرعت عمومی اینترنت کابران ایران کمه و از طرفی این چت باکسها سرعت سایت را کم میکنه البته شنیدم نیاز به سرور قوی برا سایت میخواهد پس فکر کنم این کار خوب نباشهکسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
دیدگاه
-
پاسخ : روم به دیوار ما هم یه پیشنهاد داریم.
سلام... یکی از مزیتهای فروم اینه که اطلاعاتی که بین اعضا رد بدل میشه رو همه می بینند و ممکنه یک نفر که با مشکل مشابهی روبرو میشه فقط با مطالعه فروم مشکلش حل بشه و اصلا بزرگترین مزیت فروم همینه ولی اگر مکالمات خصوصی هم در بین گزینه های ارتباطی قرار بدیم خیلی وقتا کاربران بدلیل سرعت از این روش استفاده میکنند و خیلی از اطلاعات رد بدل شده رو دیگران نمی بینند و یا اگر بخواهیم این اطلاعات یا همون چت رو به اون تاپیک مربوط اضافه کنیم حجم خیلی بالا می ره... من خودم هم قبلا این ایده به نظرم جالب بود ولی اگر این کارو کنند که دیگه بهش نمیگن فروم ... به نظر من خوب نیست... اگر خیلی مشتاقید برا چت یکی از اتاق های چت روم رو به هم معرفی کنید همه برن به اون اتاق و با هم بحث کنند..دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر
دیدگاه
دیدگاه