اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حجم تاپیک ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حجم تاپیک ها

توی سایت با توجه به تبلیغات و آواتارها و فایلهای مربوط به قالب سایت JS. - CSS و مطالب نوشته شده هر صفحه تاپیک حدود 1الی 1.5 مگابایت حجم میگیره
    البته اکثر مطالب بعد از یکبار لود شدن به صورت کش در میاد و پهنای باندی از کاربر نمیگیره
    ولی مطالب نوشته شده چون به صورت پویا با php داره لود میشه امکان کش شدنشون نیست.

1- پیشنهاد میکنم امکانی باشه که کاربر بتونه تعداد تاپیکهای یک صفحه را که الان 15 تا هست به تعداد کمتری تغییر بده
    2- کلید تشکر از تکنولوژی آژاکس استفاده کنه که بابت هر بار زدن این کلید کل یک صفحه نیاز به رفرش مجدد نداشته باشه
    بخدا نصف پهنای باند این adsl را داریم میزاریم رو سایت eca.ir :mrgreen: اون بنده خداهای دیال پیه درد اجبار که بماند چه میکشن....
    آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
    تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
    آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
    هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

پاسخ : حجم تاپیک ها

نوشته اصلی توسط J0KER
    توی سایت با توجه به تبلیغات و آواتارها و فایلهای مربوط به قالب سایت JS. - CSS و مطالب نوشته شده هر صفحه تاپیک حدود 1الی 1.5 مگابایت حجم میگیره
    البته اکثر مطالب بعد از یکبار لود شدن به صورت کش در میاد و پهنای باندی از کاربر نمیگیره
    ولی مطالب نوشته شده چون به صورت پویا با php داره لود میشه امکان کش شدنشون نیست.

1- پیشنهاد میکنم امکانی باشه که کاربر بتونه تعداد تاپیکهای یک صفحه را که الان 15 تا هست به تعداد کمتری تغییر بده
    2- کلید تشکر از تکنولوژی آژاکس استفاده کنه که بابت هر بار زدن این کلید کل یک صفحه نیاز به رفرش مجدد نداشته باشه
    بخدا نصف پهنای باند این adsl را داریم میزاریم رو سایت eca.ir :mrgreen: اون بنده خداهای دیال پیه درد اجبار که بماند چه میکشن....
    اگر به بخش "تنظیمات عمومی انجمن ها" تو مشخصات کاربریتون برید ، می تونین تمام این گزینه هارو نسبت به نیازتون تعریف کنید .
    حتی گزینه هایی مثل نشون ندادن آواتار و امضا هم داره که میتونه خیلی مفید واقع بشه .
    در مورد دکمه تشکر هم دکمه آژاکس وجود داره ولی به خاطر فارسی بودن انجمن درست پیاده سازی نمیشه و روش داره کار میشه .
    می تونین از مرورگرهای پیشرفته تر مثل فایرفاکس استفاده بکنین و با افزونه های مفیدش امکاناتی مثل نشون ندادن فایلهای فلش و حتی کش کردن تمامی عکسها و افزایش کش مرورگر و .... اضافه کنید که خیلی می تونه براتون مفید باشه .

دیدگاه

در ضمن اگر دیگه خیلی پهنای باندتون محدود بود میتونید از لینک زیر استفاده کنید :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?wap2
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
        اگر به بخش "تنظیمات عمومی انجمن ها" تو مشخصات کاربریتون برید ، می تونین تمام این گزینه هارو نسبت به نیازتون تعریف کنید .
        والا گشتم ، عجیبه من این امکان را هرچی میگردم نیست ، دقیقا کجاست ؟

دیدگاه

وارد حساب کاربری خود شوید
          تنظیمات عمومی انجمن را انتخاب کنید
          مقدار پیشفرض ایتم درخواستی را تغییر دهید

دیدگاه

خب فکر کنم فهمیدم مشکلم چی بود ، این گزینه زیرمجموعه " ذخیره تغییرات " بود که منم میدیدم چیزی تغییر ندادم ، اصلا روش نمیرفتم !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X