اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک پیشنهاد کارآمد برای سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک پیشنهاد کارآمد برای سایت

باسلام
    یک پیشنهاد به مدیر محترم سایت آقای امیر علی بلورچیان
    در تایپیک ها قسمت ( تشکر - نقل قول ) دوتا گذینه دیگر اضافه کنید با نام ( موافقم - مخالفم ) که کاربرانی که با ارسال آن شخص موافق یا مخالف بودند نظر فوری دهند.به نظر من این کار کمک میکند بر روی ارسال ها یک جور نظر سنجی ساده و سریع تر انجام گیرد.
    حالا نظر شما و دیگر کاربران درباره این پیشنهاد چیست؟
    966
    موافقم
    0%
    368
    مخالفم
    0%
    306
    نظری ندارم
    0%
    152
    موافقم و بهتر است فعال کردن این دو گذینه با خود فرد باشد
    0%
    140
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

پاسخ : یک پیشنهاد کارآمد برای سایت

دوستان لطفا در این نظر سنجی همگانی شرکت فرمائید تا در زمان مناسب نتیجه گیری کنیم.
    یا تشکر فراوان
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

فکر نمیآ‌کنم ابراز مخالفت یا موافقت خشک و خالی فایده داشته باشه
      اگه کسی مخالف باشه باید مخالفتش رو با دلیل و به صورت علمی اعلام کنه

دیدگاه

این امکان وجود دارد ولی اگر بخواهیم فعال کنیم زیر هر پست موافقین و مخالفین لیست نمیشند (1- سیستم همچین امکانی ندارد 2- لیست تشکر لیست موافق و لیست مخالف و بعد امضای کاربر خیلی فضیا زیادی گرفته میشه و درست نیست)
        با این تفاصیر فکر میکنید حالت نظرسنجی مورد نظر پیاده خواهد شد؟
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
          من هم با نظر دوستمون موافقم چون اگه مخالفتی و یا موافقتی باشه اما دلیلی براش نداشته باشیم ممکنه بین اعضاء کدورت ایجاد کنه.
          زکات علم،نشر و پخش آن است.
          {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با تشکر فراوان از شما

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
            این ابزار یک جور نظر سنجی کوچیک به حساب میاد.که فعال کردن این دو گذینه هم میتواند دست خود کاربر باشد.
            مثلا در یک پست کاربر یک نظر یا پیشنهادی میدهد ومیخواهد نظر دیگر کاربران را در مورد آن بداند.پس گذینه فعال کردن نظر ستجی را میزند و آن را برای کاربران فعال میکند.
            و کاربران به راحتی و با زمان کم میتوانند نظر خودشون را بیان کنند.و حجم پاسخ ها هم در تایپیست پایین می آید و ارسال های مفیدتر در تایپیک خواهد ماند.

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            این امکان وجود دارد ولی اگر بخواهیم فعال کنیم زیر هر پست موافقین و مخالفین لیست نمیشند (1- سیستم همچین امکانی ندارد 2- لیست تشکر لیست موافق و لیست مخالف و بعد امضای کاربر خیلی فضیا زیادی گرفته میشه و درست نیست)
            با این تفاصیر فکر میکنید حالت نظرسنجی مورد نظر پیاده خواهد شد؟
            برای حل این مشگل میتوان فقط عدد تعداد موافقین یا مخالفین در مورد آن ارسال ((که با خواست خود مطرح کننده آن فعال شده)) را در گوشه همان ارسال نشان داده شود.

نوشته اصلی توسط karapcb
            من هم با نظر دوستمون موافقم چون اگه مخالفتی و یا موافقتی باشه اما دلیلی براش نداشته باشیم ممکنه بین اعضاء کدورت ایجاد کنه.
            اسم کاربر در آنجا قرار نمیگیرد و باعث کدورت هم نمیشود.

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
              این ابزار یک جور نظر سنجی کوچیک به حساب میاد.که فعال کردن این دو گذینه هم میتواند دست خود کاربر باشد.
              مثلا در یک پست کاربر یک نظر یا پیشنهادی میدهد ومیخواهد نظر دیگر کاربران را در مورد آن بداند.پس گذینه فعال کردن نظر ستجی را میزند و آن را برای کاربران فعال میکند.
              و کاربران به راحتی و با زمان کم میتوانند نظر خودشون را بیان کنند.و حجم پاسخ ها هم در تایپیست پایین می آید و ارسال های مفیدتر در تایپیک خواهد ماند.
              همین گزینه الان هم هست و هر کاربری می تونه یه نظرسنجی برای اینکه بفهمه تاپیکش به درد خورده یا نه بزاره ، یه چیزی مثل همین که شما گذاشتید

نوشته اصلی توسط MEGAMAN
              برای حل این مشگل میتوان فقط عدد تعداد موافقین یا مخالفین در مورد آن ارسال ((که با خواست خود مطرح کننده آن فعال شده)) را در گوشه همان ارسال نشان داده شود.
              اسم کاربر در آنجا قرار نمیگیرد و باعث کدورت هم نمیشود.
              دقیقاً مشکلی که وجود داره همینه
              بزارید علتی که من خودم با این طرح مخالفم رو بگم .
              این برمیگرده به پیشینه این سیستم ، یک زمانی این سیستم نصب بود و یک دکمه برای امتیاز منفی و یک دکمه برای امتیاز مثبت برای یک کاربر بود .
              فرق اون با این سیستم تشکر الان این بود که هر کسی می خواست می تونست مثبت یا منفی بده و اونم هر چند تا که دلش خواست !
              یک مشکلی این وسط برای امتیاز مثبت وجود داشت ، یه موقع می دیدی یه جوان جویای نام و فعال ، 2 تا اسم کاربری برای خودش ساخته و هر 4 دقیقه یه تشکری به خودش می زنه !
              اون طرف قضیه هم امتیاز منفی یه همچین مشکلی داشت ، یه روز می دیدی امتیاز منفی شما 2 شده ، یه پست رو پاک می کنین ، فرداش میشه 40 ! چرا ؟ کاربر از پاک کردن پستش خوشش نیومده و از زندگیش بریده نشسته پای کامپیوتر تا حال من رو بگیره ، اونم با امتیاز منفی !

نظر شخصی من اینه که این سیستمی که الان هست ، یعنی دادن تشکر ، خیلی خیلی کارآمدتر از امتیاز دادنه و اگر خواستید حرف کسی رو تصدیق کنید یا اینکه تشکر کنید راحت می تونین ازش استفاده بکنین
              اگر هم خواستید ببینین تاپیکتون به درد خورده یا نه ، خرجش یه نظرسنجیه که حتی بهتر از امتیاز مثبت و منفی می تونه به شما بگه که تاپیکتون چجور بوده و چی هاش کم بوده

دیدگاه

با تشکر از نظر خوبتون

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                همین گزینه الان هم هست و هر کاربری می تونه یه نظرسنجی برای اینکه بفهمه تاپیکش به درد خورده یا نه بزاره ، یه چیزی مثل همین که شما گذاشتید
                ولی این الان یک نظر سنجی کلی برای کل تایپیک است ولی این که پیشنهاد دادم مربوط میشود به یک ارسال.
                مثلا فرض کنید الان من بخش نظر سنجی این ارسالم را فعال میکنم تا ببینم چه کسانی با حرف من در این ارسال موافق یا مخالف اند.

دقیقاً مشکلی که وجود داره همینه
                بزارید علتی که من خودم با این طرح مخالفم رو بگم .
                این برمیگرده به پیشینه این سیستم ، یک زمانی این سیستم نصب بود و یک دکمه برای امتیاز منفی و یک دکمه برای امتیاز مثبت برای یک کاربر بود .
                فرق اون با این سیستم تشکر الان این بود که هر کسی می خواست می تونست مثبت یا منفی بده و اونم هر چند تا که دلش خواست !
                یک مشکلی این وسط برای امتیاز مثبت وجود داشت ، یه موقع می دیدی یه جوان جویای نام و فعال ، 2 تا اسم کاربری برای خودش ساخته و هر 4 دقیقه یه تشکری به خودش می زنه !
                بله اون کار کلا مشگل داشته که یک کاربر میتونسته هرچند تا که خواست راجب یک ارسال امتیاز بده!!!
                باید مانند پست تشکر باشد که هر کاربر برای آن پست فقط یک بار بتواند تشکر ارسال کند.

اون طرف قضیه هم امتیاز منفی یه همچین مشکلی داشت ، یه روز می دیدی امتیاز منفی شما 2 شده ، یه پست رو پاک می کنین ، فرداش میشه 40 ! چرا ؟ کاربر از پاک کردن پستش خوشش نیومده و از زندگیش بریده نشسته پای کامپیوتر تا حال من رو بگیره ، اونم با امتیاز منفی !
                همان طور که گفتم خود فرد نظر سنجیش را با اختیار خود فعال میکند.پس باید فکر عواقب خوب یا بدش باشد.

\|/_\/_

دیدگاه

متاسفانه آمار نشون میدهد که فقط 8% از بازدید کنندگان از این تایپیک فقط رأی دادند!
                  یعنی فقط 8%از این کاربران برای این سایت ارزش قائل بودند.که این واقعا تعجب آور و تأسف بار است
                  لطفا دوستان عزیز گذینه مورد نظر خودشون را که در بالای این تایپیک قرار دارد بزنید و نظرات خودتان را در نظر سنجی ارسال کنید .من به شما قول مید هم بیشتر از 30ثانیه بیشتر وقت شما را نگیرد.
                  و دوستان عزیز دیگری که انتقاد یا پیشنهادی در مورد این موضوع تایپیک دارنند لطف کنند و در این بخش آنها را با ما درمیان بگذارند.
                  با تشکر فراوان

\|/_\/_

دیدگاه

یک تجربه عملی از این ماژول که مد نظرتون هست:
                    این ابزار توی سایتی مثل http://barnamenevis.org من یادمه بود ، ولی فاقد کارائی بود و عملا به یه ماژول بلا استفاده تبدیل شد ... و نهایتا حذف شد.
                    آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                    تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                    آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                    هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

با سلام
                      فکر نمیکنم کدورتی بوجود بیاد.چون موضوعاتی که مطرح میشه همیشه موافق و مخالف داره.در ضمن از ایجاد پاسخهای یک یا چند کلمه ای جلوگیری میکنه.
                      در کل پیشنهاد خوبیه
                      دستتون درد نکنه

دیدگاه

دقیقا تو سایت برنامه نویس این عمل اجرا شد و موفقم بود!
                        همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.

دیدگاه

یعنی به علت موفقیت بیش از حد ، حذفش کردند :rolleyes:
                          آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                          تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                          آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                          هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

این سایت چندین هزار کاربر ثبت نام شده شده دارد !!!
                            چرا در این تایپیک فقط 0.0022% ازکاربران از این بخش بازدید کردند که تازه از همین تعداد بازدید کنندگان فقط 8% رأی خودشون رو مشخص کردند !!!
                            خیلی جالب است!
                            البته با این تعداد بسیار اندک آرا هیچ چیزی تغییر نخواهد نکرد
                            .

لطفا دوستان بازدید کننده که هیچ نظری یا رأی درباره سوال این تایپک ندادند نظرات خودشون رو اعلام کنند.
                            از دوستان عزیزی هم که نظرات و اتنقادات خودشون را در اینجا مطرح کردن بسیار متشکرم.

قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
                            حتی همان یک رای شما هم با ارزش است.

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط J0KER
                              یعنی به علت موفقیت بیش از حد ، حذفش کردند :rolleyes:
                              نه این سرویس هنوز تو برنامه نویس هست اگه دیده باشی کنار هر تایپیک که با رنگ سبز نویشته موافقم و با رنگ قرمز نوشته مخالفم!!!
                              همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...