من اتفاقی یه فروم دیدم در زمینه الکترونیک خیلی بی آب و علف بود!جالبه از سیستم همین فروم استفاده میکرد عینا مثل فروم eca فقط رنگ و لعابش فرق میکرد تاریخش هم شمسی بود به تاریخ پست هاش نگاه کنید http://www.electronix.ir/forum/
یه صحبتی با شرکتی که این SMF رو به شما داده بکنید
اون سایت : Powered by SMF 1.1.11
این سایت : Powered by SMF 2.0 RC3
من خودم جزو تیم فارسی سازی SMF بودم و اکثر کارهای SMF رو خودم انجام دادم . فارسی کردن این تاریخ به قدری ایراد دارد که عملا استفاده از آن در این انجمن بزرگ غیر عملیست. تا وقتی خود SMF تاریخ شمسی را ساپورت نکند (که فکر نکنم کلا همچین اتفاقی بیفته!) از بسته دیگری نمیشه استفاده کرد.
اون سایت : Powered by SMF 1.1.11
این سایت : Powered by SMF 2.0 RC3
من خودم جزو تیم فارسی سازی SMF بودم و اکثر کارهای SMF رو خودم انجام دادم . فارسی کردن این تاریخ به قدری ایراد دارد که عملا استفاده از آن در این انجمن بزرگ غیر عملیست. تا وقتی خود SMF تاریخ شمسی را ساپورت نکند (که فکر نکنم کلا همچین اتفاقی بیفته!) از بسته دیگری نمیشه استفاده کرد.
ظاهرا من تنها کسی هستم که میگم اصلا بد میشه.مهم ساعته که به ساعت رسمی ایرتنه تاریخ که مشکلی برای ما ایجاد نمیکنه تازه بین المللی هم وهست و قشنگتره :agree:
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
ببینید من زیاد از برنامه نویسی تحت وب سر در نمیارم
ولی یه چیزی
میشه وقتی موس رو روی تاریخ نگه داشتیم وقتی یه کادر توضیحات زیر موس (معمولا به رنگ شیری ) که همه دیدید
ظاهر میشه تو این کادر معادل تاریخ شمسی نوشته شه
این فکر کنم اسون باشه ؟
نه ؟
دیدگاه