پاسخ : ایجاد یک بخش چدید در کنترل به نام شبکه های صنعتی و HMI
شدیدا موافقم
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
منظورم مبا حث زیره
فیلد باس یا fcs
کنترل گسترده یاdcs این یکی یکم قدیمی تره
سیستم های مونیتورینگ کاربری یا hmi
با تشکر از توجه شما اینو میتونید به نظر خواهی بزاری :job: :bye
با سلام
خوب قطعا وجود همچین مباحثی در انجمن میتونه خیلی خیلی مفید باشه و نیازی به نظرخواهی هم نداره. منتها مورد اصلی وسعت مباحث موجود هست یعنی اینکه آیا بعد از ایجاد این بخش دوستان همکاری لازم برای پربار کردن این بخش رو خواهند داشت یا نه.
پیشنهاد من این هست که شما و دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند در بخش های موجود شروع به کار کنند و بعد از اینکه مطالب موجود به حد قابل قبولی رسیدند من قول 100% برای ایجاد یک بخش مجزا را میدهم. پر کردن یک بخش خالی واقعا سخت و زمانبر هست ولی در صورت وجود مطالب کافی این کار شتاب بسیار زیادی خواهد گرفت.
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
با سلام
خوب قطعا وجود همچین مباحثی در انجمن میتونه خیلی خیلی مفید باشه و نیازی به نظرخواهی هم نداره. منتها مورد اصلی وسعت مباحث موجود هست یعنی اینکه آیا بعد از ایجاد این بخش دوستان همکاری لازم برای پربار کردن این بخش رو خواهند داشت یا نه.
پیشنهاد من این هست که شما و دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند در بخش های موجود شروع به کار کنند و بعد از اینکه مطالب موجود به حد قابل قبولی رسیدند من قول 100% برای ایجاد یک بخش مجزا را میدهم. پر کردن یک بخش خالی واقعا سخت و زمانبر هست ولی در صورت وجود مطالب کافی این کار شتاب بسیار زیادی خواهد گرفت.
متشکر.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
البته که درسته ما الان یه سری متالب تو بخش پی ال سی داریم که خیلی هم بدرد می حورند مام نگفتیم همون اول یه تاپیک جدید بزنی بلکه میشه با یکی از این موضوعای که تو تاپیک پی ال سی اند شروع کرد و سوالا رو برد اونجا ببخشید اسمشو نمیدونم :eek: :job:
خوب درسته من میگم شما و دوستان که اطلاعات مناسبی دارند شروع کنید در قسمت های موجود فعالیت کنید وقتی مثلا 20 تا تاپیک در مورد یک موضوع خاص که علاقه دارین ایجاد شد ما یک زیر بخش مجزا براش باز میکنیم و اون تاپیک هارو منتقل میکنیم اونجا تا شما هم راحتتر بتونین فعالیت داشته باشین.
دیدگاه