اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل پست های تکراری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل پست های تکراری

دوستان اقداماتی در بعضی انجمن ها داره صورت میگیره .....
    مثلا این مقاله lcd کاراکتری رو که نوشتیم پست ها در این مورد خیلی خیلی خیلی کم شدن !!!!
    پس نشون میده تاثیر دارن
    الان هم داریم روی بانک پروژه ها کار میکنیم ....که در صورت تکمیل اون بازهم میشه گفت یک کار بسیار مثبتی انجام شده ....
    مطمئن باشید که تمام این پیشنهاداتتون مارو در تکمیل طرح ها کمک میکنند ولی خوب به قول شما ما یکم پخته تر میکنیم و انجام میدیم
    I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
      یه پیشنهاد در مورد کم شدن پست های تکراری و بهینه شدن مطالب دارم و اینه که میشه مطالب پست های بدرد بخور رو توی یه فایل جم جور کرد به نظرم اینکار خیلی میتونه موثر باشه تازه میتونه به خیلی از سوالات قبل از مطرح شدن پاسخ داده بشه نمونه این کار رو من گذاشتم یه نگاه بندازین و نظرتون رو بدین

http://www.4shared.com/file/30819506/9ce6061f/_______avr.html?

کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
        با سلام خدمت دوستان
        یه پیشنهاد در مورد کم شدن پست های تکراری و بهینه شدن مطالب دارم و اینه که میشه مطالب پست های بدرد بخور رو توی یه فایل جم جور کرد به نظرم اینکار خیلی میتونه موثر باشه تازه میتونه به خیلی از سوالات قبل از مطرح شدن پاسخ داده بشه نمونه این کار رو من گذاشتم یه نگاه بندازین و نظرتون رو بدین

http://www.4shared.com/file/30819506/9ce6061f/_______avr.html?
        سلام.
        عالی بود بهرام جان، چه کار قشنگی .
        برنامه سایت این بود که از این پرسش و پاسخ ها در تولید آموزش ها استفاده کنه. اینم روش خوبی هست. شما خودتون چند تا از اینها رو تا الان جمع آوری کردی؟
        مایل هستید همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشید؟
        موفق باشید.
        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

من هم خوشم اومد روش جالبی هست ....
          اگر بتونید وقت کافی رو این کار بزارید و با همکاران سایت هم مقداری هماهنگ بشید فکر کنم خیلی کار جالب و مفیدی حاصل میشه
          I ❤️ ECA

دیدگاه

ممنون از لطف دوستان به نظر من این کار خیلی میتونه مفید باشه حداقل اش اینه که تا حالا من جواب خیلی از سوالامو قبل از مطرح کردن گرفتم راستش اگه یه کم دستم باز بشه حتما منم همکاری خواهم کرد فعلا میان ترم دارم :mrgreen: ولی بعد از امتحانات من این کارو ادامه خواهم داد البته الانشم تا اونجایی که وقت باشه کمک میکنم
            البته برای این کار واسه هر بخش باید کسی مسئول باشه که در اون مورد هم اطلاعات کافی رو داشته باشه به عنوان نمونه خودم رو بگم مثلا اطلاعات من در مورد مخابرات کمه ولی خودم خیلی دوست دارم avr رو کامل یاد بگیرم
            مسلما من توی بخش avr کارایی بیشتری خواهم داشت البته این فقط یه مثال بود
            پس واسه اینکار چندین نفر لازم هست که توی بخش های مختلف به فعالیت و ویرایش بپردازن
            کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

سلام
              کار خیلی قشنگی بود
              اگه بخای میتونیم با کمک همدیگه (شما و ما دستیاران) کارای بیشتری کنیم
              فعلا امتحان هارا پاس کن بعدش بیشتر صحبت میکنیم

دیدگاه

بهرام جان فایل از کار افتاده لطفا بررسی کن.دانلود نمیشه.

یه کاری هم میشه کرد زمانی که کسی موضوع جدید رو میزنه و اسم موضوع رو تایپ میکنه
                موضوع های مرتبط با اون بیاد (در واقع سرچ خودکار) و پیغام بده اگر موضوع شما رابطه ای با موضوع های زیر ندارد ایجاد کنید

و بعد طرف اگه دید موضوع های قبل ربطی به سوالش نداره روی (ایجاد کنید) کلیک میکنه و موضوع جدید درست میکنه

به نظر من اینکه خود طرف بره سرچ رو بزنه اگه پیدا نشد بعد بره بپرسه عاقلانه نیست . چون وقت گیر هست. البته اینم فقط یه نظره
                الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

سلام

تا الان بحث پست های تکراری مربوط به کسانی بوده که بدون سرچ سوال میپرسیدن اما مورد جدیدی که اخیرا باب شده (شاید هم بوده و من ندیده بودم) اینه که یه نفر میاد عموما هم تازه وارد سوالش رو ده جا میپرسه....جدا این رو اعصابه!!
                  واقعا با اینا چه باید کرد؟؟؟؟

نمونش این کاربر http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;u=111603

9تا پست داشته که 7تاش تکراریه در 7تاپیک مختلف!!! 2تای دیگش هم باز تکراریه در 2تاپیک مختلف!
                  فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X