اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه مطالبی در مجله نویــز آموزش داده شوند ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چه مطالبی در مجله نویــز آموزش داده شوند ؟

با سلام

ضمن اینکه از دوستان خواهش میکنم در نظر سنجی فوق شرکت کنند، چند سوال اساسی در مورد مجله نویز دارم.

1- از آنجاییکه بسیاری مباحث عملی در انجمن های سایت مطرح میشند، در مجله نویز سعی داریم تا علوم نوین دنیا و همچنین مباحث مطرح در دنیا را نیز عنوان کنیم. با این وجود آیا شما علاقمند به مطالعه مطالب عملی هستید یا مطالب نوین ؟
    2- شما چه مواردی را دوست دارید که یاد بگیرید؟!!!
    شاید این بسیار عجیب باشد ولی من همینجا به دوستان قول میدم که تا حد امکان تمام مطالب جالب و غیر تکراری پیشنهادی شمارا در مجلات آینده قرار دهیم. شما تنها کافیست که مباحثی که در ذهنتان هست را عنوان کنید تا دوستان تیم مجله شروع به جمع آوری مطالب در این موارد کنند و در مجلات آینده ارائه دهند. برای مثال بگویید "ماژول های RF" .
    این کار هم مارا با نیاز های شما آشنا میکند و هم اینکه ایده های جدیدی برای قراردادن مقالات در مجله به ما خواهد داد.

در ضمن دوستان فراموش نکنند که برای همکاری با مجله حتما به بنده PM بدند (ترجمه - تحقیق - گردآوری - تالیف و پیاده سازی)
    متشکرم
    825
    بسیار عالی (نسبت به ایران)
    0%
    383
    خوب و قابل قبول
    0%
    296
    متوسط و تکراری
    0%
    146
    I ❤️ ECA

پاسخ : چه مطالبی در مجله نویــز آموزش داده شوند ؟

به نظرم خیلی ها هست که با ماژول های RF به خصوص RFM12 مشکل دارن. بد نیست یه اشاره ای به این موضوع بشه
    میآ‌خواستم پیشنهاد بدم که هر چند وقت یه بار یه ویژه نامه تخصصی هم منتشر بشه .مثلا در مورد مهندسی پزشکی ، RF ،مباحث آنالوگ و ...

دیدگاه

- افزایش بخش تکنولوژی های نوین
      - آموزش تکنیک های برنامه نویسی ( همه برنامه نوشتن بلدند ، ولی کمتر کسی از تکنیک های برنامه نویسی چیزی بلده و یک جزء اصلی توی برنامه نویسی هستش )
      - ارتباط رایانه با سخت افزار ( مثلا برنامه نویسی بوسیله ویژوال استودیو و ارتباط اون با میکرو - یا مثلا برنامه نویسی بوسیله لبویو و ارتباط اون با میکرو و سخت افزار و ... )

دیدگاه

سلام

پیشنهادات من :

-اتصال MMC/SD به LPC23XX
        -راه اندازی FAT32 با LPC23XX
        - راه اندازی MMC/SD با AT91SAM7XXX و راه اندازی FAT با آن
        -راه اندازی واحد USB هر دو میکروی خانواده ی LPC و AT
        -راه اندازی بوت لودر پروگرامر USB برای میکرو های LPC
        -گیر ندادن به حامد مهری برای انجام این پروژه ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atm8
          - آموزش تکنیک های برنامه نویسی ( همه برنامه نوشتن بلدند ، ولی کمتر کسی از تکنیک های برنامه نویسی چیزی بلده و یک جزء اصلی توی برنامه نویسی هستش )
          - ارتباط رایانه با سخت افزار ( مثلا برنامه نویسی بوسیله ویژوال استودیو و ارتباط اون با میکرو - یا مثلا برنامه نویسی بوسیله لبویو و ارتباط اون با میکرو و سخت افزار و ... )
          این مطالب واقعاً خوب هستند به خصوص:آموزش تکنیک های برنامه نویسی
          لطف کنید در این موارد بیشتر بحث کنید
          ممنون :read:
          Regards,
          Foad.R

دیدگاه

راجع به شبکه کردن میکرو ها هم مطلب بنویسید خیلی خوب میشود، انواع پروتکلهای موجود برای شبکه کردن میکرو و برنامه نویسیش و اینا
            The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

- آموزش تکنیک های برنامه نویسی با زبان c
              چون اکثر میکرو ها کامپایلر c رو دارند

اموزش iar چون برای تمام میکرو ها کامپایلر داره ...
              تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
              تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین شیخ نجدی

من هم با نظر آقای امین شیخ نجدی موافقم
                **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

دیدگاه

به نظر من بهتریزن بحث همون میکرو هستش مخصوصا میکرو های جدید مثل arm یا pic البته خود avr هم خیلی امکانات داره
                  بهترین بحث ها سر پروتکل هستش پرتکل های ارتباطی با قطعات جانبی مثل ft232
                  vs1003 ماژول های قطب نما زاویه سنج RF_ID و خیلی از این پرژه های نو که حتی اکثر افراد اونارو نمیشناسن و از امکاناتشون خبر ندارن
                  کاش می شد هر دو زبان سی و بیسکام رو با هم در اختیار خواننده بزارید که همه افراد از مجله استقبال کنند :agree:
                  با تشکر از همه عزیزان
                  یه نظر دیگه هم دارم که یه گروه گرد اوری مقاله هم تشکیل بدین فکر کنم بهتر باشه
                  یه افرادی وظیفه گرد اوری مقاله داشته باشن و در اخر اگر مورد قبول تیم مجله بود و چاپ شد نام گرد اورنده و ایمیل وی در پایان مقاله نوشته شود :read:
                  باتشکر :bye
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

من نمیگم خیلی ولی اکثر مجلات الکترونیک داخل و خارج رو دیدم .به مبحثی که کمتر میپردازند ماژول است.
                    اگه بشه تو این مجله تو هر شماره یه ماژل معرفی کنید و کار با هاش یاد بدید.
                    اگه یه پرژه کوچیک هم باشه باهاش که عالیه.(چون آدم با مثال بیشتر متوجه میشه)
                    :applause: :nerd: :read: :nice:

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط haji125
                      من نمیگم خیلی ولی اکثر مجلات الکترونیک داخل و خارج رو دیدم .به مبحثی که کمتر میپردازند ماژول است.
                      اگه بشه تو این مجله تو هر شماره یه ماژل معرفی کنید و کار با هاش یاد بدید.
                      اگه یه پرژه کوچیک هم باشه باهاش که عالیه.(چون آدم با مثال بیشتر متوجه میشه)
                      :applause: :nerd: :read: :nice:
                      مثلا ماژول پرینتر چطوره؟

پرینتر های کوچک که داخل دستگاهای شماره دهی یا اتوبوس رانی ها استفاده شده؟

دیدگاه

سلام دوستان.ای کاش چند تا مطلب رو طراحی عملی مدارات فرکانس بالا و rf قرار بدین ممنون

دیدگاه

سلام.اگه میشه آموزش iar رو قدم به قدم از اول انگار که کسی هیچی بلد نیست شروع کنید.ممنون
                          همیشه در حال یادگیری.سعی می کنم موانع سر راهم را بردارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atm8
                            نوشته اصلی توسط امین شیخ نجدی

من با نظر دوستان بالا موافقم و باید به مسائل پایه ای توجه بشه ... بهتره ماهیگیری رو به دوستان یاد بدید تا اینکه بهشون ماهی بدید ... اگر شما راه اندازی صد تا ماژول رو هم یاد بدید باز ماژول جدید میاد و دوستان ترجیح می دهند تا دنبال کمک دیگران بمونند تا اینکه بخواهند خودشون آستیناشونو بالا بزنند ...!
                            البته بدین معنی نیست که اصلا روی راه اندازی ماژول و کار کردن با ماژول های داخلی میکرو کار نشود ولی در این موارد هر کسی می تونه با 2-3 روز تلاش خودش به نتیجه برسه و برای مجله بهتره مسائل پایه ای رو هدف بگیره تا اینکه مانند مجله pmm لقمه ی آماده رو درون دهان دوستان قرار بدهد..!
                            دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر

دیدگاه

لطفا
                              -طراحی مدارات فرکانس بالا
                              -ارتباط پی سی با سخت افزار و برنامه نویسی ان در کامپیوتر
                              -ارتباط با سرور و پروتکل های اینترنتی
                              -اینترفیس های پر سرعت
                              را آموزش بدید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X