اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد قسمت چت در سایت جهت سرعت در رسیدن به جواب

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد قسمت چت در سایت جهت سرعت در رسیدن به جواب

با عرض سلام به اعضا و مدیران سایت . به نظرتون جای یه قسمت چت تو سایت کم نیست . وقتی کسی به دنبال راه حلی برای مشکلش میگرده بعد از ثبت کردن باید حداقل نصف روز صبر کنه تا شاید یه جواب به درد بخور بیاد براش . نظرتون چیه که یک قسمت چت به سایت اظافه بشه تا اعضا سریعتر به جواب برسند؟
    972
    فوق العاده است
    0%
    404
    لازم نیست
    0%
    286
    فرقی نمیکنه
    0%
    149
    خوبه
    0%
    133
    www.eeep.ir

پاسخ : ایجاد قسمت چت در سایت جهت سرعت در رسیدن به جواب

در عوض اون جواب تو سایت می مونه و بعداً اگر کسی این مشکل رو داشت می تونه با جستجو سوالات قبلی به جوابش برسه
    ولی تو باکس چت هیچ چیزی ثبت نیمشه و هر حرفی هم زده بشه هیچ جایی نمی مونه !

دیدگاه

با سلام
      بودن قسمت چت درسایت نظر خوبی هست اما آقای اکرمی درست فرمودند. خیلی مواقع سوالی که الان برای یکی وجود داره ممکنه بعد مدت زیادی برای یکی دیگه مطرح بشه. اون وقت نیازه یه سوال مثلا در چند بازه زمانی تکرار بشه و دوستان هم وقتی یه بار جواب میدن شاید وقت نداشته باشند دوباره توضیح بدن. وضعیت الان سایت به گونه ای هست که تمام پاسخها ثبت میشن و وقتی کسی به مشکلی بر میخوره میتونه از بحثهای قبلی خیلی راحت استفاده کنه و حتی گاهی زمان زیادی رو هم صرف نمیکنه. بعنوان مثال خود من درباره لبویو سوالی داشتم و قصد مطرح کردن آن را داشتم اما وقتی کمی در سایت جستجو کردم دیدم دقیقا سوال مورد نظر من با جوابهای دوستان در یک تاپیک وجود داشت و بدون هیچگونه معطلی برای دریافت پاسخ مشکلم حل شد.
      موفق باشید
      گویند که فریادرسی می آید...

دیدگاه

سلام
        به نظرم خوب هست
        چون بعضی وقتا باعث میشه دوستان در تبادل نظرات سریع و آنی بهتر به نتیجه برسن و اصلا با همفکری نتایج بهتری میگیرن .
        میشه تو برنامه ی محیط چت دکمه ای را قرار داد که متن صحبتها رو در نهایت توی همون انجمن که تعیین میشه بعنوان گفت و گوی سریع ثبت بشه و بقیه هم از اون مطلع بشن و استفاده کنن
        موفق باشید :smile:
        [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
        ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

خوب اینی که میگین کلا کار اسونی نیست! که مطالب ثبت بشن!
          من مخالفم با این موضوع!دوستان میتونند داخل جایی مثل یاهو با هم چت کنند!

دیدگاه

هر چیز یه رسومی واسه خودش داره اینم رسم فروم که این جور باشه می تونی برای مثال به فروم avrfreaks مراجعه کنی

همچنین به قول دوستمان این کار یه کم سخته و نیاز به امکانات وتکنولوژی های پیشرفته ajax داره

اگه می خوای سوالاتو بصورت چتی بپرسی می تونی به گروه فسفی Eca مراجعه کنی
            :nice:
            :bye
            یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

دوستان این موضوع چند ده بار بحث شده و به این نتیجه رسیدیم که محیط چت نخواهیم داشت.
              میتونید با تاپیک های قبلی مراجعه کنید.

با احترام به نظرات دوستان چون بحث خیلی تکراری هست موضوع رو قفل میکنم.
              متشکرم
              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X