از روز اول که من عضو شدم، چه با استفاده از Login بالای صفحه دست راست و چه با استفاده از Login اصلی که وسط صفحه باز میشه، هر دفعه که میخوام وارد بشم(Login کنم) میگه "رمز عبور اشتباه است!" و باز همون رمز رو دوباره میزنم وارد میشه. اوایل فکر کردم چون با فارسی تایپ میکنم قاطی میکنه دیدم نه فرقی نداره هر دفعه همینو میگه. :NO:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
درخواست دوباره رمز عبور از کابر
Collapse
X
-
پاسخ : درخواست دوباره رمز عبور از کابر
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیانمشکل گزارش شده دیگه اینچنینی نداشتیم.اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیانمشکل گزارش شده دیگه اینچنینی نداشتیم. فکر کنم کش بروزر رو کامل پاک کنید و مجددا وارد بشید مشکل حل میشهاسمایل، تومورو ویل بی وُرس
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمیمن همچین مشکلی نداشتم !
این چند سال کسی هم چیزی نگفته !
یک سوال، شما نام کاربری اصلیتون فارسیه ؟
تنها فرقی که حساب کاربری من با شما وجود داره همینه.اسمایل، تومورو ویل بی وُرس
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ژوپیترنام کاربریمو که نوشته "ژوپیتر" و بله فارسیه، حتی Password هم عوض کردم باز همون آش و همون کاسه. :angry:
ایشون سوالشون این بود که آیا یوزر اصلی شما فارسیه؟ که ظاهرا هست!It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
دیدگاه
-
اتفاقی که در عمل می افتد این است که در بار اول بعد از کلیک کردن گزینه ای که منجر به ورود می شود، رمز عبور پاک می شود. اما در بار دوم درجای خود باق می ماند و حذف نمی شود. اما اگر در بار دوم رمز اشتباهی نوشته شود، در بار سوم باز هم حذف می شود و این پاک شدن رمز در دفعات فرد اتفاق می افتد.اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط طراحاتفاقی که در عمل می افتد این است که در بار اول بعد از کلیک کردن گزینه ای که منجر به ورود می شود، رمز عبور پاک می شود. اما در بار دوم درجای خود باق می ماند و حذف نمی شود. اما اگر در بار دوم رمز اشتباهی نوشته شود، در بار سوم باز هم حذف می شود و این پاک شدن رمز در دفعات فرد اتفاق می افتد.اسمایل، تومورو ویل بی وُرس
دیدگاه
دیدگاه