اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

صفحه اول وب سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : صفحه اول وب سایت

یه نکته هم در مورد فلش و کدهای جاوا
    انیمیشن های فلش و جاوا درسته که جذابیت و زیبایی خاصی به صفحه میدند ، ولی 2 تا مشکل بزرگ دارند !
    اول از همه اینکه حجمشون زیاده و کاربرهایی که سرعت اینترنت پایینی دارند و یا اینکه کامپیوترشون ضعیفه تو صفحه هایی که از انیمیشن های فلش یا جاوا استفاده شده دچار مشکل می شند
    نکته مهم بعدی اینه که در صورت استفاده از فلش و جاوا ، موتورهای جستجو نمی تونند وارد اون صفحات و لینک ها بشند و در نهایت اون لینک ها ارزشی به جز حالت نمایشی ندارند.
    علت اصلی هم که خیلی کم از این انیمیشن ها استفاده نمی کنیم مورد دوم هستش
    به همین خاطر انیمیشن های فلش یا جاوا بیشتر تو نقاط مرده یک صفحه وب که تأثیری توی رنکینگ موتورهای جستجو ندارند استفاده میشه.
    مثلاً هدر ، فقط آیکون ها یا ....
    انشاالله بعد از اینکه صفحه اول از نظر اطلاعات تکمیل شد روی اونا قراره کار بشه

دیدگاه

دوستانیکه میگن صفحه خیلی بی نظم هست و ....... یک عکس بذارن اینجا منم ببینم شاید بخضی از صفحه در مرورگر خاصی بد لود میشه !
      وگرنه دیگه 3 تا بلوک کنار هم که بی نظمی و وحشتناکی نداره.
      لطفا حتما این کار رو بکنید تا مشکلاتی رو که من نمیبینم رو مطلع بشم.

متشکرم
      I ❤️ ECA

دیدگاه

با وجود تمام احترام و علاقهآ‌ای که برای جناب وردپرس قائلم ولی به نظرم اینجا جواب نمیده
        بهتر نیست از یه صفحهآ‌ی معمولی استفاده کنیم.منظورم اینه که لازم نیست از یه سیستم مدیریت محتوا استفاده بشه
        لزومی هم نداره که چند تا ارسال آخر نمایش داده بشه و ...

یه معرفی کوتاه از سایت و معرفی امکانات سایت به صورت اسکرول به همراه یه سری آیکون قشنگ و ساده شاید چیز خوبی از آب در بیاد

یه پیشنهاد دیگهآ‌ای هم دارم که بریم بگردیم و بهترین تم های وردپرس رو که مناسب سایت باشه پیدا کنیم و سر یکی از اون ها به توافق برسیم.

دو نکتهآ‌ی دیگه هم به ذهنم رسید:
        اول این که استفاده از تبلیغات(هر چند به صورت متنی) توی صفحهآ‌ی اول سایت که حکم شناسنامه یا معرفیآ‌نامه داره زیاد جالب نیست و به اعتبار سایت خدشه وارد میآ‌کنه.
        و دوم هم این که Google translate هم چندان مفید و مورد استفاده به نظر نمیآ‌رسه و باعث شلوغی صفحه شده.
        کلا این قالب با 2 تا سایدبار ، هدرنامناسب , باکس سرچی که معلوم نیست به چه دردی میآ‌خوره اصلا زیبا و جذاب به نظر نمیآ‌رسه.

دیدگاه

صفحه اول طبق گفته دوستان معرفی وب سیات و خدمات و امکاناتمون خواهد شد که طی هفته آینده ساخته خواهد شد.
          در صفحه ای به اسم اخبار سایت خبرهای جدید قرار خواهند گرفت(چیزی مانند همینی که الان صفحه اول میبینید)
          منوی بالای سایت هم ایجاد شد هرچند الان همه میان میگن خیلی ساده و بی روح هست و ..... !

سایر صفحات مانند تماس با ما هم به زودی تکمیل خواهند شد.

در مورد قالب.....همین قالب به اندازه کافی ساده و پر از امکانات هست. وقتی به بخش تغییرات گرافیکی رسیدیم انشالا بیشتر خودش رو نشون میده (هرچند اصلا دنبال یک قالب پر از رنگ و برق نیستیم و مهمترین نکته راحت بودن و امکانات قالب هست)
          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام واقعا راست می گم باز رفتم به صفحه اول سیستمم هنگ کرد مجبور شدم لوگاف کنم سیستمو
            مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
              دوستانیکه میگن صفحه خیلی بی نظم هست و ....... یک عکس بذارن اینجا منم ببینم شاید بخضی از صفحه در مرورگر خاصی بد لود میشه !
              وگرنه دیگه 3 تا بلوک کنار هم که بی نظمی و وحشتناکی نداره.
              لطفا حتما این کار رو بکنید تا مشکلاتی رو که من نمیبینم رو مطلع بشم.

متشکرم

به فلش های قرمز توجه کنید...

دیدگاه

قضیه این فلش ها چی هست ؟
                مثلا سرچ مشکلش چی هست ؟! یا بلوک تبلیغات متنی؟
                I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                  سلام واقعا راست می گم باز رفتم به صفحه اول سیستمم هنگ کرد مجبور شدم لوگاف کنم سیستمو
                  شما یا بروزرت مشکل داره یا سیستمت مطمئنا ربطی به سایت نداره
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام در مورد عکس درست همون بخشی رو که آقای رضایی با فلش مشخص کردند میاد و میوفته وسط و بی نظمی ایجاد می کنه در ضمن من هم با اکس پلورر رفتم هم با آوانت بروسر
                    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

شما یا بروزرت مشکل داره یا سیستمت مطمئنا ربطی به سایت نداره
                      پس چرا تو ی چاهای دیه مشکلی نیست یا اگر هم هست خیلی کمتره

دیدگاه

اینترنت اکسپلورر 7 به بالا که مشکل نداره
                        فایرفاکس 5 هم همچنین مشکل نداره
                        اوپرا هم نسخه جدیدش مشکل نداره

سایر بروزر ها یا نشخه های قدیمی بروزر های فوق چه از طرف ما و چه از طرف اکثر سایت های مطرح پشتیبانی نمیشند. حتما بروزرتون رو پدیت کنید مشکلتون حل میشه
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

قضیه این فلش ها چی هست ؟
                          مثلا سرچ مشکلش چی هست ؟! یا بلوک تبلیغات متنی؟
                          با اون فلش ها مواردی که به نظرم اضافی بودن یا جای نامناسبی داشتن رو مشخص کردم.

اون سرچ واقعا به درد نمیآ‌خوره. در واقع توی صفحهآ‌ی اول هیچ مطلبی پیدا نمیآ‌شه که لازم به سرچ کردنش باشه
                          خودتون یه امتحان بکنید

صفحهآ‌ی اول سایت یه جاییه برای معرفی خودتون و خدماتتون نه معرفی محصولات دیگران!
                          بهتره که تبلیغات فقط توی انجمن باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X