تجربه نشون داده که فعالیت های مقطعی دوستان نمیتونه باعث مرتب شدن کلی بخش بشه
یعنی حذف صدها و هزاران پست ظاهرا چاره ساز هست ولی نهایتا بعد از 5 ماه باز میشه مانند حالت قبل
راه حل هایی که مد نظر من هستند عبارتند از :
1- سروسامان دادن به بخش پروژه های تکمیل شده
2- معرفی سخت افزار واحد و نوشتن پروژه های مرتبط و آرشیو کردن آنها
3- ایجاد تاپیک های مهم و پر کاربرد
4- نوشتن مقالات کلی مانند کار با ال سیدی - حذف نویز و ....
5- ایجاد فرهنگ صحیح سوال کردن
6- معرفی کتاب های موجود در یک تاپیک
7- معرفی منابع آموزشی و ..... موجود در سایت به کمک دانلود سنتر
به نظرم این کار هم آینده دارتر هست و هم انجامشون ارزشمندتر هست.
نظر بقیه دوستان چی هست ؟
سلام ببخشید یه چند روزه نیستم. از دوستانی که زحمت می کشند سپاسگذارم.
در مورد پیشنهادات آقای بلورچیان:
1-متاسفانه در بخش پروژه های تکمیل شده بعضی وقتها تاپیک های عجیبی دیده میشه که هیچ ربطی به این بخش نداره.
2- با توجه به آماده شدن برد avr سایت این قسمت میتونه باعث رفع اشکال خیلی از مبتدی ها و حتی حرفه ای ها بشه که به خاطر ایجاد یک استاندارد در برنامه هاست.
3-این مورد در بعضی از موارد باعث دردسر میشه تا منفعت! مثلا تاپیکی مثل LCD و موارد دیگه که صفحات متعددی دارند و در اکثر مواقع سوالات تکراری در اون پرسیده میشه.
پس نمیشه در همه موارد استفاده کرد.
4- این قسمت نیازمند همکاری افراد باسواد و و باتجربه هست.آیا برای جذب این افراد برنامه ای وجود داره؟
5- الان خیلی بهتر شده و اکثر موارد سوالات اشتباه مربوط به سالهای قبل از تقسیم بندی و نظارت دقیق انجمن هست.
6- این رو یه کم بیشتر توضیح بدید.
7- بزرگترین مشکل الان اینه که با وجود دیتابیس اطلاعاتی عظیم کاربران ، دیتابیس سایت هنوز به صورت شایسته رشد نکرده و لازمه اون اتخاذ یک تصمیم درست برای مشارکت بهتر اعضا هست.
امیدوارم دوستان بیشتری برای بهبود سایت کمک کنند!
It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
هر کار جدیدی راهکار خودش رو میطلبه.
برای مثال مورد یکی که مشا گفتین خوب حذف اون تاپیک های عجیب خیلی راحتتر از حذف اینهمه تاپیک قدیمی هست !!!
راهکاری که تمام انجمن های بزرگ علمی انجام میدند این هست :
قفل کردن تاپیک های قدیمی به صورت خودکار. یعنی تمام تاپیک های قبل از یک تاریخ قابل تنظیم در سیستم، قفل میشند و امکان بالا اومدنشون نیست.
راه حل هایی که مد نظر من هستند عبارتند از :
1- سروسامان دادن به بخش پروژه های تکمیل شده
2- معرفی سخت افزار واحد و نوشتن پروژه های مرتبط و آرشیو کردن آنها
3- ایجاد تاپیک های مهم و پر کاربرد
4- نوشتن مقالات کلی مانند کار با ال سیدی - حذف نویز و ....
5- ایجاد فرهنگ صحیح سوال کردن
6- معرفی کتاب های موجود در یک تاپیک
7- معرفی منابع آموزشی و ..... موجود در سایت به کمک دانلود سنتر
با سلام.
متاسفانه این بند پنجم از همه چیزهایی که فرمودین مهمتره و ایضا غریب تر. بارها پیش اومده که نه تنها در این تاپیک بلکه خیلی جاهای دیگه در فروم با اینکه راجع به یک موضوع بارها و بارها بحث شده ولی باز هم با بروز اولین مشکل برای فردی ایشون میان و بدون جستجو (حتی اولیه) بلافاصله یک تاپیک ایجاد میکنن (راسیتش من یکی هنوز فرق بین تاپیک و پست و اینا رو نمیدونم! :redface و مشکلشون رو مطرح میکنن. تازه جدیدا هم می بینم که بعضا دوستان یک موضع و یک متن واحد رو در چند تاپیک و حتی در یک تاپیک چند بار میپرسن. تازه انتظار هم دارن که یکی اینجا نشسته باشه و بلافاصله بهشون جواب بده. یعنی بوده که بعد از گذشت نیم ساعت از ارسال موضوعی طرف شاکی شده که "پس چی شد؟ کسی نیست جواب بده؟"
جناب بلورچیان. مطمئن باشین که با وجود مشکلات مربوط به بند پنجم صحبت هاتون شاید بی اغراق بشه گفت 90 درصد زحماتتون در بقیه بند ها به هدر میره. مضاف بر اینکه شاید در خصوص بند چهارم؛ کمی کم لطفی کردین و میبایستی نه به صورت کلی بلکه به صورت جزئی خیلی چیزا رو مطرح کرد. تا جایی که من خاطرم هست خیلی از مواقع دوستان سئوالاتی رو میپرسن که مشخصا از لحاظ تجربی در مسائل خیلی کوچیک هم گیر دارن.
شاید اینجوری بشه در نظر گرفت که بنده خدایی سراغ کاری میره چون شنیده که با میکرو میشه راحتتر انجامش داد. اما حتی نمیدونه میکرو چیه. یه قطعه پلاستیکی هست یا حتی چوبی. و متاسفانه این تیپ افراد هم در آینده مشتریان پروپاقرص آتی این فروم میتونن بشن و نمیشه و نباید حذفشون کرد. ولی متاسفانه با کلی گویی و آموزش های کلاسیک هم نمیشه توی خطی انداختشون که براحتی پخته بشن.
البته بگذریم از این امکانات محیرالعقول سرچ انجمن که بعضی وقتها چیزهایی رو به مورد جستجو ربط میده که کلی نیچه و افلاطون باید فسفر بسوزونن که ارتباطش رو حلاجی کنن. شاید چیزی مثل ایندکس کم باشه. گرچه باز هم اون مورد پنجم مثل خار که نه. یک تیر چراغ برق توی چشم هست.
با توجه به آماده شدن برد avr سایت این قسمت میتونه باعث رفع اشکال خیلی از مبتدی ها و حتی حرفه ای ها بشه که به خاطر ایجاد یک استاندارد در برنامه هاست.
یک موردی که الان به ذهنم اومد اینه:
جناب شفقی در متن نقل قول شده قید فرمودن "برد avr" یعنی بردی که بر پایه avr کار میکنه. یعنی اگر من اومدم و تجهیزی رو مثلا یک N96LCD رو با avr راه انداختم برای ARM باید یک بار دیگه همین راه رو برم. بذارین اینجوری بگم. شما دارین بردهایی رو طراحی میکنین که خریدار فقط بتونه با اون میکرو سروکله بزنه و اصل اون میکرو هست. ولی میشه اصل یک میکرو نباشه و یک ساختار به همراه وسایل جنبی قابل توسعه باشه. که بشه میکرو های متفاوت روش نصب کرد و یا حتی شاید چند میکرو روی یک رک.
حالا چرا این اراجیف رو گفتم؟ خیلی وقتها دوستان دارن از یک میکرو به میکروی دیگه ای مهاجرت میکنن. و معمولا خاموش روشن کردن چهار تا ال ئی دی اولین مشکلشون اما به یک تجهیزی مثل یک ال سی دی متنی که میرسن لنگ میزنن. چون سخت افزارها متفاوته و دید ها و برنامه نوشته شده هم متفاوت و این عدم یکسان بودن کلی دردسر برای اونی که داره استفاده میکنه و اونی که داره طرح میکنه ایجاد میکنه.
بردهای اون شرکت میبدی رو ببینین. (اسمشو نیاوردم که تبلیغ نباشه! :mrgreen یه همچین راهکاری در پیش گرفته. البته متاسفانه برد هاش یه کمی گرونه و گیج.
.... دیگه بریدم.... فرض کنین به عنوان یک پیشنهاد اولیه.
رضا جان، کلا هدف من از زدن اون پست دقیقا به این موضوع برمیگرده که پاک کردن پست راه حل نیست بلکه فرهنگ سازی راه حل هست.
و از نظر من فرهنگ سازی فقط بر دوش کاربر نیست و ماهم باید امکاناتی در اختیار کاربر بدیم که بتونه برای نیاز های کاملا مشخص خودش جواب راحتی بگیره.
فرضا ... چند نفر اینور اونور سایت دنبال جزوه دانشگاهی هستتند ؟ چند نفر دنبال آموزش میکروهای مختلف هستند؟ چند نفر برنامه نمونه میخواند و .....
همه این موارد رو در سایت داریم و اگر بتونیم جمع بندی مناسبی کنیم کاربر بجای پرسش تکراری میره به سمت خواسته هاش. درسته این کار فقط داره حس مصرف کنندگی رو بالا میبره ولی در عوض شر این قشر عظیم فقط مصرف کننده از سر بخش هایی که تولید علم میکنند کم میشه و ما میتونیم روی بالا بردن روحیه همکاری اعضا کار کنیم.
پس ...... بله ! اون مورد 5 مهمترین هست و بدون اون همه کارها بیهوده هستند.
================
در مورد بردهای تولیدی و ایده های طراحی هم من از طریق پیغام خصوصی با شما در تماس خواهم بود.
سلام و خسته نباشید .
من فکر می کنم اگه برای کاربران تازه وارد یه محدودیتی قائل بشید بد نباشه . بعنوان مثال هر کاربر تازه وارد همون اول کار نتونه بیاد و تاپیک بزنه و ایجاد موضوع کنه . اینو به این خاطر میگم که اکثر کاربران تازه وارد نمیدونن باید دنبال سئوالشون جستجو کنن و اولین راه حل براشون ایجاد تاپیک میشه . ولی اگر یه کاربری واقعا بخواد یه تاپیک بدرد بخور بزنه اول بیاد و موضوع مورد نظرش رو واسه قسمت نظارت ارسال کنه و اگه مورد تائید بود اجازه ایجاد تاپیک برای همون موضوع داشته باشه و بعد از مدتی که این کاربر از نظر تیم نظارتی مورد تائید قرار گرفت اجازه زدن تاپیک داشته باشه .
با تشکر
وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
نرمن وینسنت پیل
سلام مدیر جون
خوبید
اقا یه سوال این تاپیک مال
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=38492.0
تقریبا 1 سال پیش هست
شاید هم بیشتر 4 ماه نیرو و توان چند نفر باعث شده این تاپیک 20 صفحه جلو بره
در مورد این موضوع کسی تا 20 صفحه پیش نرفته
خوب اکثر جست و جو ها هم به این تاپیک ختم میشه
ایا درسته که این تاپیک حذف بشه ؟
یه مثال بود و نمی گم تاپیک من هستش و حذف نکینید
و لی با حذف این تاپیک ها ارشیو چند ساله این سایت میره زیر سوال ارشیوی که با زحمت زیادی جمع شده
کلمات و جملاتی که شاید خیلی ها نمی دونند و با خوندن این تاپیک ها کسب علم میکنند
راه کاری نیست که این تاپیک ها حذف نشه ؟
یا یه شاخه به عنوان تاپیک های قدیمی باز بشه ؟
قفط یه پیشنهاد بود ممنون :read:
پیشنهاد من اینه که توی هر بخش 2-3 نفر زیر نظر مدیر همون بخش تاپیک های مهم رو تمیز کنن.(پست های بیآخود حذف بشه) وتاپیک های مشابه رو ادغام کنن.
مثلا الان با سرچ عبارت MT8870 ، حدود 100 تا تاپیک پیدا میشه که مطمئنا باعث سردرگمی کاربر میشه.در نتیجه کاربر به جای اینکه بیاد و تاپیکآها رو بخونه، یه تاپیک جدید میزنه و ...
پیشنهاد من اینه که توی هر بخش 2-3 نفر زیر نظر مدیر همون بخش تاپیک های مهم رو تمیز کنن.(پست های بیآخود حذف بشه) وتاپیک های مشابه رو ادغام کنن.
مثلا الان با سرچ عبارت MT8870 ، حدود 100 تا تاپیک پیدا میشه که مطمئنا باعث سردرگمی کاربر میشه.در نتیجه کاربر به جای اینکه بیاد و تاپیکآها رو بخونه، یه تاپیک جدید میزنه و ...
مشکل اینه هنوز تمام بخش ها مدیر ندارند
بعد هم اینکه چی شد؟
این همه وقت گذاشتیم اتفاقی نیفتاد؟؟؟
من احساس میکنم کلا دوستان پیشنهادات من رو نمیبینند :mrgreen:
در هر صورت همانطور که گفته شد برخی موارد کلی صورت خواهد گرفت و امیدوارم طی 2 ماه آینده تغییرات مشهودی مشاهده بشه.
متشکرم
:mrgreen:
اقا مدیر داره زور میگه :mrgreen:
اقا شما هفت ساله این سایت رو به خوبی مدیریت کردید بقیه هم به امید خدا خوب پیش میره
پس پیش به سوی ازادی البته میدان ازادی :mrgreen:
دیدگاه